Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 17 січня 2011 ох йопта.... дійсно пацан в рубашці родився.... я в суботу чуть не став свідком ДТП.... ауді на пішеході майже біля мого будинку чуть не знесла пацана.... добре, що той встиг втікти від авто... хоча ауді також навіть не притормозила.. Хлопці, будьте обережні ввечері... ато видимість за кермом в таку пору реально кака... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slm 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Привіт! Ніхто не продає заднє бокове скло? Сьогодні вночі якась с#ка в дворі побила Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Ghost_Rider, Тобі ФАФА і Блим блим, Я сьогодні біля твоєї машини йшов, біля твого будинку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 чому в гості не зайшов????))) я якраз приборку трошки перероблював)))) доречі, кльово вийшло.... колись покажу))) slm, на рахунок скла, не знаю... треба поппитати.... яке саме скло тобі потрібне?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Ghost_Rider, Не знав в яку квартиру заходити, я в медтехніку йшов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 тю.))) сусідні двері від медтехніки в общий коридор... міг набрати, я б вийшов))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Дякую!!!! Тепер буду знати, там такі дівчатка працюють..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slm 1 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Ghost_Rider,в задню ліву дверку в тройку. Те, що опускається. На варшавці галяк, завтра на старий ринок поїду, кажуть там б/у мають бути... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 18 січня 2011 Дякую!!!! Тепер буду знати, там такі дівчатка працюють..... Вова, ти ж одружений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Вова, ти ж одружений Якщо маєш свою цукерку,, то й на чужу теж хочеться подивтитсь.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Vovan, хто ж на цукерки дивиться? То ж не картини... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2011 Antop, а відібрати і зьїсти совість не позволяє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 (змінено) мдя.... так не цікаво, тільки подивитись))) ну як вам погодка???? Змінено 20 січня 2011 користувачем Ghost_Rider Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 тут що погода, в село заїдь, всерівно що на північний полюс попадаєш. я чужого солодкого не їм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 та я в суботу маю їхати в село..... дивлячись по опадах ввечері я щось не горю бажанням їхати.... хоча взагалі не боюсь=))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 Ghost_Rider, я теж їхати хочу, Батькові дрельку завезти треба, я її в ремонт брав здавати, туди не їдеш а долаїш дорогу перешкод, якщо замете то взагалі п...о....п....а буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 ну, в мене по дорозі туди тільки замети можуть бути..... по дорозі назад дурний підйом є.... якщо там розкатають його, то навіть не знаю, як буду виїзджати..... та і ше хз чи взагалі поїду))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 Ghost_Rider,а мені 5 крутих підйомів, і взагалі ніхто не чистить, якщо проб'ють колію то вже добре буде, їдеш навіть чмихнути страшно.Мабуть треба з Батьком машиною на зиму помінятись і поставити шиповану резину. помінятись тільки на зиму. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 січня 2011 а що за машина така в батька??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Десятка, 2010 року випуску, наїзджено 80 кілометрів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 копійка всеодно рулить....)))) та я думаю проходімось краща, як в десятки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 на зиму передній привод краще. а взагалі на копейці з 5 пасажирами і повним багажником їхав по таких калюжах, що фари в воді ховалися. Не підвела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 Я так і кажу, це стиль життя!!!! я не знаю як ви, я себе без своєї машини ВАЗ 2101 не уявляю., спартанський салон, нічого лишнього, простота в обслуговуванні. друга машина то вже не то. в мене була в 90-х ауді 100 поноприводна. но копи не міняю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 ну, не знаю як з повним салоном, але з нагруженим багажником на нормальний зимій гумі, як танк іде..... бувають такі моменти, що можна проїхати там, де нові передньопривітні іномарки пробитись не можуть..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 21 січня 2011 (змінено) Машину тільки тоді уважаєш коли: 1) з нею виріс. 2) намагався відкрутити бампер пласмасовим ключем від конструктора. 3) в 1-му класі коли вчили азів водіння обірвав вихлопну, збив ворота та погнув крило. 4) в 3-му класі їздив в магазин батькові за пивом та сигаретами. 5) коли отримав права розібрав і зібрав авто за допомогою двох сокир, лома, викрутки та ключа на 17. і вона їздить 6) потратив на реставрацію авто 2000 дол і це не предєл. 7) об"їхав пів україни без ремонту в дорозі. на рахуно прохідності. (Там где танки не пойдут Володя Ладой пропозет, и ничего с ним не случится) Змінено 21 січня 2011 користувачем Vovan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах