Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

тоді давайте зловим цю жінку, заставим купити в нас наклейку, приліпити її на мерсюка!!)))) зато ми хоть будем бачити, як виглядає наша наклейка на мерсі)))) так як всеодно ніхто мені такого мерма не подарує...)))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

треба її сфотографувати, щоб побачити чи варто її ловити, може як наню глянеш то хреститись захочеться...:multi:

Поділитися повідомленням

я в той же день з нею ще розмовляв.... на обличчя навіть нічьо так, куда не йшло.... з фігурою не пам'ятаю точно, але так собі... ну і мова типічної блондинки))

Поділитися повідомленням

саня там бандерывець бампера за 60 грн продає можеш глянути у відділі продам,вони такі собі але на50 потянуть,якшо ти правда свої не виправив

Поділитися повідомленням

ні, не виправив, зараз подивлюсь шо там за бемпер.... ато мені треба всі кріплення і бампер в нормальному стані, без великої іржі....

доречі, хто що чув за зміни в ПДР???

в мене приблизно такий бампер був, не цікаво брати ще один гнилий((( мій задній хоч рівний був, до ДПТ

Поділитися повідомленням

кстаті на варшавці є точка по жигуарам,там дядько вусатий торгує,жук ще той але хоч ціни не дере,я в нього постійно беру запчастини,там дуже багато шо є,

а ті бампера то так на крайняк

Поділитися повідомленням

ні, хіба, якщо вже небуде чого брати....))))) я на старий ринок хочу перескочити, подивитись шо там мені запропонують.... а як до цього "жука" добратись на варшавці??

Поділитися повідомленням

від формули перший поворот в клетку ,він на 3-му ряду

Зображення

ну художнік з мене поганий але поняти надіюсь зможеш:-),на старому ринку ціни трохи захмарні

Поділитися повідомленням

одурєнний художнік!!))) зато доступно:) на днях ато і ранше загляну, шо там в ньгго є... мені аж цікаво)))

Велике дякую!!!)))

Поділитися повідомленням

ну так не зараз.... на наступному тижні всім зібратись десь, провести старий рік клубом, можна організувати якусь культурно-розважальну програму, навіть піти в адреналін, на той же картинг.... можна просто десь засісти...)))

Поділитися повідомленням

Хто має бампер задній в зборі 01??? куплю!!! бродив сьогодні по базарах, взагалі нічого толкового нема(((

Поділитися повідомленням

бродив сьогодні по базарах, взагалі нічого толкового нема(((

це вже давно не новина:)

Шоб найти шось толкове треба ждати і ходити кожен день (або через день)

Поділитися повідомленням

Зображення

от такий.... там тільки здається подряпина є навпроти клика, особисто бампера в руках навіть не тримав ще.... томі і чекаю)))

Поділитися повідомленням

Зроблю фотки, як тільки відрехтую дупу.... щось мій сусід морозитись починає((( телефоную до нього, а в нього то немає мережі, то ніхто трубки не бере.... хто має знайомого рихтовщика нормального???

якась непруха.... як не міг бампера знайти з рихтовщиком було все гуд, як знайшов бампер, рихтовщик пропав((( якась карма прям...

Поділитися повідомленням

Це не карма, це аура в тебе погана:multi::multi::multi:

Вибач, не втримався)

А рихтовщик може і не морозиця, просто зараз в людей даної професії якраз "сезон" почався,

і може йому вигодніше якогось Опелька старого зробити ніж возитися з Жигульом?

Змінено користувачем magentis

Поділитися повідомленням

мож і так))) ай, лан, розберемся!)))) ще не було невирішених ситуацій, з кожної ситуації є вихід:) завтра буду далі щось робити:)

Поділитися повідомленням

Був у Києві. Не мав доступу до інтернету.

Толік, мені треба бампера ;)

Якого саме? Передніх нема, по задніх тільки одна балка лишилась...:bn:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз