Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2010 тоді давайте зловим цю жінку, заставим купити в нас наклейку, приліпити її на мерсюка!!)))) зато ми хоть будем бачити, як виглядає наша наклейка на мерсі)))) так як всеодно ніхто мені такого мерма не подарує...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 треба її сфотографувати, щоб побачити чи варто її ловити, може як наню глянеш то хреститись захочеться... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 я в той же день з нею ще розмовляв.... на обличчя навіть нічьо так, куда не йшло.... з фігурою не пам'ятаю точно, але так собі... ну і мова типічної блондинки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 саня там бандерывець бампера за 60 грн продає можеш глянути у відділі продам,вони такі собі але на50 потянуть,якшо ти правда свої не виправив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 ні, не виправив, зараз подивлюсь шо там за бемпер.... ато мені треба всі кріплення і бампер в нормальному стані, без великої іржі.... доречі, хто що чув за зміни в ПДР??? в мене приблизно такий бампер був, не цікаво брати ще один гнилий((( мій задній хоч рівний був, до ДПТ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 кстаті на варшавці є точка по жигуарам,там дядько вусатий торгує,жук ще той але хоч ціни не дере,я в нього постійно беру запчастини,там дуже багато шо є, а ті бампера то так на крайняк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 ні, хіба, якщо вже небуде чого брати....))))) я на старий ринок хочу перескочити, подивитись шо там мені запропонують.... а як до цього "жука" добратись на варшавці?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 від формули перший поворот в клетку ,він на 3-му ряду ну художнік з мене поганий але поняти надіюсь зможеш,на старому ринку ціни трохи захмарні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 одурєнний художнік!!))) зато доступно на днях ато і ранше загляну, шо там в ньгго є... мені аж цікаво))) Велике дякую!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 Народ, як на рахунок зустрітись, поспілкуватись???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 я зара сижу дома з малим ,захворів трохи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 ну так не зараз.... на наступному тижні всім зібратись десь, провести старий рік клубом, можна організувати якусь культурно-розважальну програму, навіть піти в адреналін, на той же картинг.... можна просто десь засісти...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2010 Хто має бампер задній в зборі 01??? куплю!!! бродив сьогодні по базарах, взагалі нічого толкового нема((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2010 Я вернувся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 25 грудня 2010 Facktor, А де тебе носило? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 Був у Києві. Не мав доступу до інтернету. Толік, мені треба бампера Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 бродив сьогодні по базарах, взагалі нічого толкового нема((( це вже давно не новина Шоб найти шось толкове треба ждати і ходити кожен день (або через день) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 іто я сумніваюсь, що щось найдеться!!)) добре, що є автоклуб, чекаю бампер він Antop'а Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 добре, що є автоклуб +1 Фото бампера є? (якого купляєш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 от такий.... там тільки здається подряпина є навпроти клика, особисто бампера в руках навіть не тримав ще.... томі і чекаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 На вигляд досить пристойний Тепер буду ждати фоток коли поставиш на машину! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 Зроблю фотки, як тільки відрехтую дупу.... щось мій сусід морозитись починає((( телефоную до нього, а в нього то немає мережі, то ніхто трубки не бере.... хто має знайомого рихтовщика нормального??? якась непруха.... як не міг бампера знайти з рихтовщиком було все гуд, як знайшов бампер, рихтовщик пропав((( якась карма прям... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 (змінено) Це не карма, це аура в тебе погана:multi: Вибач, не втримався) А рихтовщик може і не морозиця, просто зараз в людей даної професії якраз "сезон" почався, і може йому вигодніше якогось Опелька старого зробити ніж возитися з Жигульом? Змінено 26 грудня 2010 користувачем magentis Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 мож і так))) ай, лан, розберемся!)))) ще не було невирішених ситуацій, з кожної ситуації є вихід завтра буду далі щось робити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2010 Був у Києві. Не мав доступу до інтернету. Толік, мені треба бампера Якого саме? Передніх нема, по задніх тільки одна балка лишилась... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах