aahh 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 в принципі можна було б зустрітись... до речі Ghost_Rider,як прибори,зробив вже щось...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 ні, ще нічого не зробив.... поки стягую матеріал по трошечки.... майже познаходив такі шкали, як я хочу, залишилось чуть чуть підмалювати, роздрукувати на аракалі чи папері, повставляти в самі прибори, ну і понавішувати їх в машині... ніяк не можу знайти банку хоча б якусь, щоб тахометр примудрувати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 так візьми просту банку з під кави і обклей її .... забув як називається той матеріал якого на клей кладуть він висихає приймає потрібну форм і все...обтягнув кожзамом до речі як тахометр,показував спеціалісту...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 10 серпня 2011 ні, тах нікому не показував, своє авто сам обслуговую.... взяв би банку з-під кави, так поки ще на очі не попадалась рівна.... поки в пошуках))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Stydent21011, З Днем народження!!!))) Ні гвоздя, ні жезла!!! ну і машинка щоб добре бігала і не капрізнічала)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stydent21011 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2011 Дякую!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2011 Всім привіт, ...тему на борді знайшов може хтось допоможе... Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2011 ZDOROVAN, якщо в людини є бажання і час (але якщо він майстра шукає, то я сумніваюсь), нехай приєднується, просить про допомогу і завжди хтось по змозі допоможе)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZDOROVAN 1 Скарга Опубліковано: 19 серпня 2011 Ти не зрозумів...я думав шо хтось майстра знає....допомогу я запропонував)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 20 серпня 2011 в нас тут кожен в своєму роді майстер))) таких, щоб чисто на цьому спеціалізувався я не знаю, але отримати пораду є де))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stydent21011 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Ghost_Rider, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 В неділю їдемо в Почаїв. хто має бажання? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Stydent21011, да да, саме так я хочу зробити!!!)))) правда не до стойки кріпити, а до торперди))) Я маю бажання поїхати, але не знаю, чи буде можливість поїхати.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stydent21011 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2011 Їдем!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 25 серпня 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2011 Остання фотка крута!!))) Взагалі шикарно сфотографовано!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2011 Всім привіт,підскажіть хто знає де в нас (Луцьк) можна найти нормальні сидіння з іно...звичайно за нормальну ціну...і може хто міняв їх...дякую... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergio 1 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2011 Всім привіт,підскажіть хто знає де в нас (Луцьк) можна найти нормальні сидіння з іно...звичайно за нормальну ціну...і може хто міняв їх...дякую... привіт, на авторинку можна надибати, я собі там найшов тойотовскі і за смішну ціну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Всім привіт!!)) Вибачте, що довго нічьо не писав!!! в неділю 25.09.2011 р. відбудуться змагання по драгу.... Запрошуємо усіх бажаючих!!! нажаль повною інформацією особисто я не володію, тому за більш детальними питаннями звертайтесь: +380504383874 - Макс +380990273603 - Женя Особисто мене не буде, у зв'язку з тим, що працюю... якщо вийде, то під'їду пізніше, хочаб побачу можливий збір автоклубу в повному боєкомплекті)) (особисто мені хотілося б побачити таке диво) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Всім привіт. Зверніть увагу- Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 19 жовтня 2011 Спитаю ше тут. Потрібен номер на Ковельськи шрот (іномаркі) Ну повинен хоть хтось його знати8 ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 Всім привіт,щось на нашій сторінці тишина,пишіть щось,аби підтримати її життєдіяльність...)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ghost_Rider 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 дійсно тиша.... якось виходить не весело, таке враження ніби автоклуб починає помирати....(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
aahh 1 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2011 ну так ми цьому зарадимо...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 Саня, щоб автоклуб не помирав організуй зустріч на вихідні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах