Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

в принципі можна було б зустрітись...

до речі Ghost_Rider,як прибори,зробив вже щось...?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ні, ще нічого не зробив.... поки стягую матеріал по трошечки.... майже познаходив такі шкали, як я хочу, залишилось чуть чуть підмалювати, роздрукувати на аракалі чи папері, повставляти в самі прибори, ну і понавішувати їх в машині... ніяк не можу знайти банку хоча б якусь, щоб тахометр примудрувати....

Поділитися повідомленням

так візьми просту банку з під кави і обклей її ....

забув як називається той матеріал якого на клей кладуть він висихає приймає потрібну форм і все...обтягнув кожзамом

до речі як тахометр,показував спеціалісту...?

Поділитися повідомленням

ні, тах нікому не показував, своє авто сам обслуговую.... взяв би банку з-під кави, так поки ще на очі не попадалась рівна.... поки в пошуках)))

Поділитися повідомленням

Stydent21011, З Днем народження!!!))) Ні гвоздя, ні жезла!!! ну і машинка щоб добре бігала і не капрізнічала))

Поділитися повідомленням

ZDOROVAN, якщо в людини є бажання і час (але якщо він майстра шукає, то я сумніваюсь), нехай приєднується, просить про допомогу і завжди хтось по змозі допоможе))))

Поділитися повідомленням

в нас тут кожен в своєму роді майстер))) таких, щоб чисто на цьому спеціалізувався я не знаю, але отримати пораду є де)))

Поділитися повідомленням

Stydent21011, да да, саме так я хочу зробити!!!)))) правда не до стойки кріпити, а до торперди)))

Я маю бажання поїхати, але не знаю, чи буде можливість поїхати....

Поділитися повідомленням

Всім привіт,підскажіть хто знає де в нас (Луцьк) можна найти нормальні сидіння з іно...звичайно за нормальну ціну...і може хто міняв їх...дякую...

Поділитися повідомленням

Всім привіт,підскажіть хто знає де в нас (Луцьк) можна найти нормальні сидіння з іно...звичайно за нормальну ціну...і може хто міняв їх...дякую...

привіт, на авторинку можна надибати, я собі там найшов тойотовскі і за смішну ціну

Поділитися повідомленням

Всім привіт!!)) Вибачте, що довго нічьо не писав!!! в неділю 25.09.2011 р. відбудуться змагання по драгу.... Запрошуємо усіх бажаючих!!! нажаль повною інформацією особисто я не володію, тому за більш детальними питаннями звертайтесь:

+380504383874 - Макс

+380990273603 - Женя

Особисто мене не буде, у зв'язку з тим, що працюю... якщо вийде, то під'їду пізніше, хочаб побачу можливий збір автоклубу в повному боєкомплекті)) (особисто мені хотілося б побачити таке диво)

Поділитися повідомленням

Спитаю ше тут.

Потрібен номер на Ковельськи шрот (іномаркі)

Ну повинен хоть хтось його знати8 (

Поділитися повідомленням

Всім привіт,щось на нашій сторінці тишина,пишіть щось,аби підтримати її життєдіяльність...))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз