Riko 1 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Доброго дня суток! Підскажіть будьласка чи можливо поставити на "копійку" панель від Opel ascona? я так прикинув по довжині ніби підходить. не знаю чи варто знімати "рідну" а то можна взагалі без ніякої лишитися :D . Чекаю порад. Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 червня 2009 Опель аскона очень уродливая и ни капли не информативная панель. Толку ее ставить? Лишь бы от иномарки? А выбор пал от асконы потому что где то на шарик есть? ИМХО не вариант! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Riko 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Як на мене. то вона б не погано дивилася на "копійці". не гірще ніж панель від бумера. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Riko Не скажи, там есть свои нюансы, а приборная пагнель, кстати беднее чем в копейке (там на один световой индикатор меньше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Riko 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Дмитрий $ який саме індикатор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Riko Там нет лампочки на низкий уровень топлива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Riko 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 я вже привик на рідній панелі вона теж не працювала. . завтра попробую поставити, хочу зразу поміняти і пічку від опеля - якщо влізе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
beckham 1 Скарга Опубліковано: 14 червня 2009 Riko Не забудь взять фотик и все запечатлить! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
magentis 2 Скарга Опубліковано: 26 червня 2009 Riko Ну и как дела? Где панелька? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Riko 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Панель Opel Ascona на моїй 21011 Добавлено спустя 2 минуты 37 секунд: Це з іншого боку Добавлено спустя 6 минут 38 секунд: підключив кожну лампочку і навіть контрольну лампу "низького уровня топлива" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 за працю респект! но навіщо від аскони я не зрозумів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
your_ganj 1 Скарга Опубліковано: 22 липня 2009 Riko панелька смотрится достаточно интересно..какие трудности были при установке? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Riko 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 Riko Там нет лампочки на низкий уровень топлива Може на самому датчику рівня в баку нема індикатора зато сигнальна лампа стоїть прямо на панелі (окремим індикатором) підвів туди провода і все ОК! Добавлено спустя 5 минут 51 секунду: Rikoпанелька смотрится достаточно интересно..какие трудности были при установке? Ну з труднощів основне: прикрутити саиу панель(бо не наодне стандартне ВАЗовське кріплення вона не встає) але це не тяжко. і перепаяти саму приборку від аскони треба мати схему і тоже ніяких проблем думаю невиникне. А взагалі вже пів року їжджу і задоволений не дрібижит і взагалі виглядає супер, єдиний мінус забирає чуть-чуть більше місця.(це дрібниці) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VIT717372 6 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 а колонку рулевую и подрулевые переключатели прикрыл чем-нибудь? или палка так и торчит как на фото? внешний вид конечно спорный, но раз уж решил ставить коричневое - в такой цветовой стиль бежево-коричневого весь салон перешить нужно (дверные карты, потолок, батоны, стойки, руль,) тогда будет прикольно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 А как дела с воздуховодами печки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexandrB 55 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 А как дела с правильностью показаний указателей? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 Помоему прикольно, только цвет говнистый... Я бы перетянул (либо вообще покрасить), чем делать весь салон в такой цвет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2009 Riko Начало положено. Дальше смотри по вкусу цвет: или салон в коричневый, или панель под салон красить (перетягивать). Вопрос правильности показаний приборов и воздуховодов открыт. В этой панели мне лично нравится пассажирская сторона Что будет с обвязкой колонки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Помоему прикольно, только цвет говнистый... Я бы перетянул (либо вообще покрасить), чем делать весь салон в такой цвет... Говнистый говоришь? :twisted: :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 чето на зубильную смахивает ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mihalich 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 А это и есть зубило 08. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2009 Aleksey Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Aleksey 3 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2009 мля, я думал это Opel Ascona. Во лоханулся .... :shock: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Riko 1 Скарга Опубліковано: 2 січня 2010 а колонку рулевую и подрулевые переключатели прикрыл чем-нибудь? или палка так и торчит как на фото? внешний вид конечно спорный, но раз уж решил ставить коричневое - в такой цветовой стиль бежево-коричневого весь салон перешить нужно (дверные карты, потолок, батоны, стойки, руль,) тогда будет прикольно... Прикрив але Там прийшлось трохи повозитися нижня частина кожуха всає нормально, а для верхньої замало місця її треба підрізати(кожух) до початку торпеди - тоді все буде ОК! І ще одне там внизу під рульом лишаєтся пустий квадра(там був Асконовський щиток запобіжників) я всавив туда фанеру МДФ і врізав в неї жигульвський щиток оскільки він набагато менший і кнопкку включення щоток) Нова панель загородила доступ до ричага підсосу. Але нащастя то була панель від бензинової версії Аскони і там був трос з підсосом тепер він стоїть з права від руля біля дверки ним досить зручно керувати. Добавлено спустя 6 минут 29 секунд: А как дела с воздуховодами печки? Спочатку я хотів туди втулити пічку від аскони, але вона виявилася більшою від рідної ВАЗівської десь у 2,5 рази тоді я вирішив ставити рідну у вазівській пічці є вихід на два отвори для обігріву лобового скла і салону - в асконі так само з внутрішньої сторони є ті ссамі два прийомника повітря тільки з різною відстанню ніж у ВАЗа там берется простий грубий шланг або гофру і робится перехід - печка обдуває лобове стікло та два бокових. Добавлено спустя 4 минуты 18 секунд: Помоему прикольно, только цвет говнистый... Я бы перетянул (либо вообще покрасить), чем делать весь салон в такой цвет... Ну на рахунок кольору тут у кого який смак... зараз більшість нових крутих тачок обтягують білою, бежевою шкірою і нічого навіть в класиці ВАЗа є бежеві салони. А на рахунок всього решту то так я планую робити бежевий салон - доречі сідушки в мене теж стоять з тої самої аскони достатньо зручні і відкидаются в перед можна возити негабаритні грузи в машині... дверні карти якраз хотів замінити зараз планую ставити машину на капіталку кузува мотор вже недавно зробив. Добавлено спустя 3 минуты 47 секунд: А как дела с правильностью показаний указателей? Указатели підключено тросик спідометра підійшов тільки проблема що штекер(в жигулі на різьбу а в Асконі на защолку) не таий а сам квадрат(тросик) один в один. бензиновий датчик підійшов і датчик температури теж. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dim0N 25 Скарга Опубліковано: 2 січня 2010 бензиновий датчик підійшов і датчик температури теж. Очень повезло. Успехов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах