Володимир 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 коли в Рівному наступна зустріч? хочеться подивитися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 коли в Рівному наступна зустріч? хочеться подивитися Я думаю маленька зустріч буде десь числа 5-го жовтня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Володимир 1 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2009 якщо не важко то смс на номер 8 - 097 - 909-74-один 5 якщо будете знати точніше де і на скільки бо нема постійного доступу до нета пока. буду старатися. Дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2009 Володимир Ориентировочно 5.10 на 21:00 стоянка возле супермаркет Фреш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2009 У кого есть желание поехать в Крупу 25-го? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 SLIP Вітаю з дем народження, бажаю всього найкращого! И пускай на Вашу днюху... Чтоб по морю и по суху, На яву, а не в мечтах, Забегала к Вам ВЕЗУХА На высоких каблучках, На скрипучих, на певучих, На весёлых каблучках !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 жовтня 2009 K-452 Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 Сегодня в 20:00 как обычно на Фреше встреча автоклуба + встреча Клана Класик. Явка обязательна update в силу объективных причин формат встречи был Клан Классик, но увы не полным составом, почему нипанятна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 Друзі, чекаємо на вас завтра на аеродромі в Крупі. Для тих, хто не в курсі - буде відбуватись зустріч автоклубів луцька і святкування дня автомобіліста. Програма заходу не розголошується, відомо лише що будуть міжклубні змагання з драг-заїздів та слалому. Також будуть присутні представники телебачення і преси, тому хотілося б гідно представити наш клуб. З Луцька попередньо підписалися 5 учасників, сподіваємось що ви до нас приєднаєтесь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2009 Facktor 50/50 что мы будем, напряг по фин части и погода не радует Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2009 Бедная моя малышка... к кому бы в гараж сьездить ходовку глянуть?? :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 Косс-а что случилось???? К стати-народ-принимаю поздравленитя с сменой транспоррта 2101 на 2107!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Жду!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2009 koza-nostra Копейго продал? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 SLIP не он не продал) он апдейтнулся инкриментным способом koza-nostra когда покажешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 Бедная моя малышка... к кому бы в гараж сьездить ходовку глянуть?? :oops: А в чём проблема? Тож ты ещё мне ключи не отдал? И что, трудно перезвонить? Не вижу смысла тут это писать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2009 SLIP то я так)) по флудить было настроение))) надо заехать глянуть а то что то стучит стремнно, я как что то тебе позвоню)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2009 К стати-народ-принимаю поздравленитя с сменой транспоррта 2101 на 2107!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Жду!!!!!!!!!!!!!!!!! Привозь її на зустріч... обмиємо :D !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Кстати, когда встреча? Завтра? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 Завтра, 5 того, в 21_00 возле Фреша встреча Клуба и Клана Класик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 На зустрічі не буду, бо на роботі. Гроші передам пізніше. Плюс до того сьогодні попав в ДТП :puppy:( фото в темі "аварії"). Так що чекаю пропозицій, хто знає хороших майстрів по ремонту. P.S. А все таки слабенька машина Шевроле-авео :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 4 листопада 2009 На зустрічі не буду, бо на роботі. Гроші передам пізніше. Плюс до того сьогодні попав в ДТП :puppy:( фото в темі "аварії"). Так що чекаю пропозицій, хто знає хороших майстрів по ремонту. P.S. А все таки слабенька машина Шевроле-авео :D Видел тебя сегодня в с.Житын я на УАЗе рабочем ехал пасажиром! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2009 K-452 ты кассе еще долго ничего не должен телефон хорошего рихтовщика-варщика скинул смс'кой, знакомый Веталя и я у него "варился" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2009 K-452 Надо было ещё на внедорожники ровенские номера нафотошопить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2009 Непрошло і неділі...А я знов...Фото в темі "Аварії" :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах