SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 Игорян, Раніше на парковці біля Фреша, останні рази біля Брукліна. Я не знаю в кого які плани на 24? Я в принціпи міг би знайти час щоб зустрітися. В кого є бажання - пишіть. Бо 24-те це вже завтра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 23 серпня 2010 На 24 Я на роботі.Але ввечері можна було би підбитися десь!Пишіть пропозиції!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 Вай !!! 24-те вже проворонив. Слідуючі дні після 19.30 вільний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2010 Ладно. 24-го не встречаемся - сильно напряжный день. Ищем другую дату! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 Народ! В кого є зарядка, посадив акумулятор... Маякніть 068 146 51 01. Самі розумієте, потрібно терміново, на вчора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 26 серпня 2010 Питання закрите, всім дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TuPMuT 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 Шукаю одноклубника з міста Рівного.... жовта копійка ззаду наклейка клубу.. завжди стоїть біля банку на соборній.. був би радий познайомитись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 Стоїть біля Альфа-банку,на коперативному?Треба десь зібратися всім,і познайомитись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TuPMuT 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 так біля коледжу.завжди коли їду то бачу її....вона мені подобається.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 30 серпня 2010 Это бывшая Копа Кости,он её продал ужо давненько ...теперь с наклейкой осталсяАндрей(Слип-бежевая Копа),Славик(К-452-Коричневая Копа) ,и Вовка(Баджыо-7ка) (если еще есть 7ка и не снял с нее наклейку)...В скором времени мы бум заказывать наклейки ....эм Андрюх,надо что б ты мну дал макеты(в Корале),тут возле меня есть порезка оракала,и сам он в наличии,так же транспортная лента!!!!..да и стати там же делают натписи на футболках и т.д....кого может интерисует обращайтесь,подскажу!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Хочу зробити пару надписів на футболці, як у них з цінами? Ну і плануємо дату зустрічі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 koza-nostra, Будет ли встреча 5-го числа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TuPMuT 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Посилання клуб з Рівного.сюди будемо добавляти фото наших зустріч..хто там хоче бути адміном пишемо на стінку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 31 серпня 2010 Хочу зробити пару надписів на футболці, як у них з цінами?Ну і плануємо дату зустрічі. По моему в районе 35 грн.Там пишут на всём-ручки,кружки,футболки и т.д. Встречу можно мутить и без меня-у мня сезон огородов((((((,так что не знаю как и что и где....поближе к теме посмотрим... Посилання клуб з Рівного.сюди будемо добавляти фото наших зустріч..хто там хоче бути адміном пишемо на стінку. та мы как то в Контакте не тусим...пару человек там есть,но на темы клуба(да и в прочём всего остального )-здесь!!!Зачём тогда этот форум,и клуб вообще???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2010 Є бажаючі приєднатися до нас у Крупі 12.09.2010р.? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Товарищи соклубники!!!!!!!! Завтра- 6.09.2010 ,в 21_00 --21_30 ,стоянка возле "Фреш"а ,встреча клуба!!!!Сбор и сброс финансов,обсуждение печати наклеек и футболок,а так же знакомство с новыми товарищами при их присуствии!!! Просьба отписатся как у кого с делами и временём,и кто будёт... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2010 Буду обов'язково ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 новеньких приймаєте? якшо ніяких форс-мажорів, я постараюсь бути. скільки фінансів з собою брати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 koza-nostra, Скорее всего буду. DerSieger, Конечно принимаем У нас не так много народу чтобы кого-то не брать Ну финнасы это вещь необязательная. Вообще мы стараемся сдавать по 10 грн. в месяц на нужды клуба - к примеру печать наклеек, флагов и т.п. Но это по возможности и по желанию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 накаркав я про форс-мажор звиняйте, братушки, іншим разом. сьогодні невідкладні питання... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 Я би з радістю.....Але полетіла ліва шарова(повезло що не швидкості)!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2010 Игорян,-так пешым шагом приходи.У нас нет обязаловки быть на колёсах!!!Там есть тема с номерами-я,Слип и Славик должны быть.Звони кому-то ,и подтягивайся!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2010 На встрече обсуждался вопрос поездки в Крупу на встречу с Луцкими товарищами 12-го числа. Кто-нибудь из новых членов клуба желает поехать? Для сведения: объект в Крупе - это заброшенный аэродром. Фотки с предыдущей поездки можно найти где-то в теме "Фото со встреч". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2010 Бажання Є!....Але накрилась ліва шарова в"ЛАСТОЧЦІ" і ліва нога(в гіпсу)!Якщо поміняю шарові до 12-го,то поїду!Я думаю що в гіпсі їздить зможу.Де,як і коли можна взяти наклейку?Про подальші зміни до 12-го буду писати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2010 Игорян, У меня в гараже осталась ещё одна наклейка - как будешь на колесах - пиши - поклеим. Новая партия наклеек будет заказываться вот-вот уже скоро - вчера на встрече это решили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах