Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

SLIP,

бажання проявляєм. думаю, шо порішунькаєм всі питання, які можуть завадити участі в даному дійстві.

для більш раціонального планування часу прошу оголосити регламент заходу. тскць телефони, адреса, явки...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

DerSieger,

Я думаю, подробности будут опубликованы в луцкой ветке с дня на день. Я сам пока толком плана действий не знаю.

Поділитися повідомленням

Итак товарищи-макет наклеек у меня,в пятницу буду заказывать.Так что готовим свои автомобили к следущей встрече,я думаю что там и будём проводить ритуал поклейки!!!!!

Поділитися повідомленням

Шукаю одноклубника з міста Рівного....

жовта копійка ззаду наклейка клубу..

завжди стоїть біля банку на соборній..

був би радий познайомитись

Привіт пише власник жовтої копійки. Буду радий знайомству. Якщо машина біля банку я на роботі маякуй - вийду, перекурим. 050-443-85-57

До речі. Не сприймайте за рекламу.... Я працюю в страховій компанії. Відповідно зроблю "цивілки" по собівартості. Заодно і познайомлюсь з усіма;).

На зустрічі не їжджу (пока) в зв'язку з малою кількістю вільного часу, але прошу не списувати мене:bh:.

Поділитися повідомленням

волиняки вже оприділились з крупами. ми як будем, організовано чи хто як добиратись?

Поділитися повідомленням

DerSieger,

Я думаю организованно. Можно выехать где-то в 9.30-9.45. Это надо ехать либо по Млыновской дороге, либо на Дубно а там около поста повернуть направо.

K-452,

Славик, ты точно работаешь в это воскресенье? Может всё-таки поедешь?

Поділитися повідомленням

SLIP,

а церез луцьк не краще? звідти 13 км до аеропорта.

але якщо вже тими матюками то краще через дубно, там хоч половина нормальної дороги буде.

шо через луцьк, шо через дубно - 80 км. треба вибирати кращу дорогу.

Змінено користувачем DerSieger

Поділитися повідомленням

DerSieger,

Мне кажется через луцк не проще. Тогда вариант с дубенской дорогой пока принимаем.

Поділитися повідомленням

SLIP,

ок.

в мене завтра доступу до нета не буде. як визначиться час та місце збору пульніть хтось семееску

Поділитися повідомленням

Славик, ты точно работаешь в это воскресенье? Может всё-таки поедешь?

Арбайтен, ун дисциплінен!!! На жаль.:bh:

Поділитися повідомленням

Завтра выезжаем в 9.45 от заправки что на перекрестке Дубенская/Макарова.

Могу взять пассажиров. Кто там имеет проблемы с машиной и т.п. - не стесняемся - звоним/договариваемся. Точно свободно заднее сидение. А может и вообще один буду ехать.

Поділитися повідомленням

Шкода, що на зустрічі було мало Рівненьських машинок.... а взагалі прикольно прокатались)))) фото >>тут<<" rel="external">Посилання

Поділитися повідомленням

ага, прикольно поктались. і територія прикольна. туда можна частенько навідуватись, є де порисачити.

волиняки - прикольні хлопці, дружня обстановка. єдине шо спортило настрій - це мінтяка, який хотів шоб я відкрив багажник

Поділитися повідомленням

DerSieger, кстати, о чём ты думал когда они нас тормознули по второму разу?

Поділитися повідомленням

я вже підібрав стільки теплих і лагідних слів на його адресу, тим більше перегару в мене вже не було чути то я не боявся лізти в конкретну зажиру. але йому повезло шо він не дойшов до мене. я йому тільки встиг крикнути чи не треба відкивати багажнік, а він відмахнувся, мол їдь собі.

п.с. колеги! возіть знак аварійної зупинки в салоні! я 20 хв. відмовлявся відкрити багажник. мєнт і погрожував відділком, і штрафом за тоніровку. але, гад, придумав запитати знак, аптечку і вогнегасник. прийшлось доставати з багажника. тепер знак в салоні - хрен я кому ще багажник відкрию.

Поділитися повідомленням

А они имеют право потребовать показать домкрат и балонный ключ? Если да, то напряжно их в салон перекладывать...

Поділитися повідомленням

DerSieger, А ти часом не пам'ятаєш номер бляхи того "вимогливенького" даїшника?

В області перевірка з Києва по лінії ДАЇ.

Розлядаються питання непрофесіоналізму, хасмства,та корупційні дії працівників міліції.

Поділитися повідомленням

K-452, нєа. це була моя грубєйша полилка шо не записав. в SLIPа мають буди якісь обривки відео з тим мінтякою, якшо він тільки не тримав телефон для понту, ніби знімає.

Поділитися повідомленням

DerSieger,

K-452,

У меня есть видео - и там видно как он у меня телефон из рук выбивает а так же я потом пытался снять именно номер на бляхе, но не уверен что будет хорошо видно - надо будет перекинуть на комп и посмотреть.

Поділитися повідомленням

DerSieger,

Посмотрел видео на компе - к сожалению не видно номера жетона. Надо было его сфоткать - я что-то ступил.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз