DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2010 я збирався їхати. але мені в 14:00 треба при всьому параді, підмитим/побритим, сидіти за столом і співати заздравіє ювіляру. якшо зустріч в тараканові в 10:00 то в такому випадку їхати нема сенсу. приїхав, поздоровався і назад... якби то двіжло було хоча б на 16:00 то поїхав би. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 Товарищи!!!Нас соклубник попал в очень плохую аварию...в срочном порядке проводи сбор денег!!!!Завтра+понедельник с утра кто что может-в понедельник буду перекидать на карточку!!!!!!!....Мои номера: 093-791-98-19 095-591-26-89 Виталя!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2010 koza-nostra, завтра пересечемся - я передам деньгу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2010 оки!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Хлопці!!! Хто бажає допомогти знайти причину? чому двигун після встановлення КПП впирвається в пожарну перегородку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Точніше в Сашкі двигун задертий, хоча подушкі нормальні і карабас прикручений нормально (нібито). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Хлопці!!! Хто бажає допомогти знайти причину? чому двигун після встановлення КПП впирвається в пожарну перегородку? Завтра спрошу у знающего человека... Хотя у меня верхняя часть движка (кайма клапанной крышки если быть точным) тоже ооочень близко к салонной перегородке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yukon32 1 Скарга Опубліковано: 21 жовтня 2010 Завтра спрошу у знающего человека...Хотя у меня верхняя часть движка (кайма клапанной крышки если быть точным) тоже ооочень близко к салонной перегородке. У Сани весь двииг (передняя часть) задран вверх, если газонуть - взлетит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 Ужс.. ну и на флудили... небыл пол года ветка в двое выросла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 жовтня 2010 У Сани весь двииг (передняя часть) задран вверх, если газонуть - взлетит Дайте больше информации. Коробка родная? Если да - то может быть проблема в задней подушке коробки, если нет - то вообще куча вариантов возможна. И второй вариант (маловероятный) - новые подушки двига дают такой эффект - может после проезда пару десятков км по ухабам сядет более-мнее. Ещё как вариант - морда уставшая/битая/криво сваренная. Короче мало инфы чтобы что-то толковое сказать... Ужс.. ну и на флудили... небыл пол года ветка в двое выросла Ну чего сразу нафлудили? Вроде большинство сообщений по теме... А ты заходи чаще! А то совсем отпочковался от клуба... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 і шо? скоро вже 31.10.10" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 і шо?скоро вже 31.10.10" rel="external">Посилання У нас тихо. Луцкие ребята мутят пробег по городу - приглашали поддержать если что. Некоторые осложнения могут возникнуть из-за того, что это день выборов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 то може ми самі шось туди-сюди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 Некоторые осложнения могут возникнуть из-за того, что это день выборов. Можуть наш прапор прийняти за агітацію, дурнів хватає. А взагалі до обіду можна організувати пробіг. Так само як рік назад. Той самий маршрут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 Я не против пробега по городу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 хто може завтра приїхати в годин 20 і допомогти поміняти подушку КПП??? дуже потрібно.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2010 хто може завтра приїхати в годин 20 і допомогти поміняти подушку КПП??? дуже потрібно.. Я можу. Куди під'їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 мельника 8, 3 підїзд. тел: 067-309-49-89 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Доброго дня. На рахунок автопробігу я ЗА:bp:. Потрібно нагадати про наш клуб - Рівнянам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 і я за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 SLIP, за три дні думаю вирішим з пробігом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 SLIP, за три дні думаю вирішим з пробігом? Найдо найти старую карту и спланировать время. Вроде больше особо нечего решать. С гаишниками думаю нет смысла говорить - это уже неоднократно проверено да и все они будут заняты на избирательных участках. Флаг у Коса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 Флаг у Коса? Не в курсі. А маршрут того року складав Віталік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 (змінено) Маршрут какого пробега надо то?) Это тот что был с БМВ и Черри в прошлом году, самый оптимальный вариант. Длина ~29км Да и 1. сяду пасажиром-флагодержателем 2. надо еще один флаг (100 на 70 бело красный) 3. у кого касса? 4. сколько в кассе? 5. отчет по кассе? Змінено 29 жовтня 2010 користувачем yan_kos Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2010 котрий з них? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах