Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Я смогу быть только как пасажыр=)) так как машина пока не на ходу...

Всё равно лучше чем вообще не участвовать :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Нуссссс...насколько я понял -завтра в 10_00 общий сбор!!!!!!Просьба прібіть всём вовремя!!!!!!

Кто что то не поня 9_50 сбор!!!Стоянка возле маркета "Фреш"!!!!

Поділитися повідомленням

На жаль боулінг бачив тільки по телевізору:multi: грати...поняття зеленого навіть не маю.

Поділитися повідомленням

Ну мабуть все таки я краще вболівальником( якщо наші будуть приймати участь):)

Поділитися повідомленням

Привіт всім. Я можу кинути пару шарів за наш клуб, але не сам. До речі в мене є дисконтна картка в "Хутір", тому можемо всі з'їздити ( в будній день - дешевше) на тренування, заодно і виберем найкращих...

Поділитися повідомленням

Я играл несколько раз - но особых успехов не добился. Лучше бы тоже болельщиком побыл, но в случае если всё-таки надумаем собрать команду и будет недобор могу и поучаствовать.

Поділитися повідомленням

K-452, в хорошем состоянии у меня уже нету - недавно продал 4 штуки за 170 гр. Есть два требующих прокатки.

Поділитися повідомленням

Доброго дня. Ось і зима прийшла.... Стало питання по покупці зимової резини на "13". Зараз стоїть всесезонка, але хоча б пару зимових на дісках потрібно взяти. Мо хтось має інфу?

Поділитися повідомленням

Спитай на луцькому кільці. Там продають б\в резину з Європи. Мені родичі підігнали б/в FULDA Kristall, але протектор більше половини. По снігу і "каші" йде впевнено. Проходив ділянки до 40 см глибиною. На льоду слабенько.

Поділитися повідомленням

Як їхати на Луцьк зліва синя неробоча заправка. Там мій швагер взяв "мішелін" каже, що огонь скати!

Поділитися повідомленням

Да, там и я брал все 4 зимних резины. Характеристики те же - по каше выгребает офигительно, а на льду хуже себя ведет.

Поділитися повідомленням

Був сьогодні на кільці по вибору зимової резини. Вибрати було з чого, але: резина по висоті протектора не відрізняється від моєї всесезонкі тільки, що (здалась мені) "дубова" і вартість одного ската коштує прибл. 300грн. Нова гума AMTEL 400грн. - шт. От я і вирішив, що така резина повинна коштувати грн. 200 бо за такі гроші краще вже взяти нову. Тому пока буду їздити на своїй, поки не найду потрібну за вміняєму ціну. Фото моєї:Зображення" rel="external">Посилання Зображення" rel="external">Посилання

Змінено користувачем bag2525

Поділитися повідомленням

кому треба резину дивіться на рівненській барахолці torg.rv.ua, там бувають нормальні пропозиції.

Поділитися повідомленням

братушки. хто має маслостойку гуму? треба шматочок прокладку кришки бака зробити.

Поділитися повідомленням

кому треба резину дивіться на рівненській барахолці torg.rv.ua, там бувають нормальні пропозиції.

Дякую за ссилку на класний сайт.

Не мішало б і зустрітись... Погода гарна, зробить пару гарних фот.:)

Поділитися повідомленням

..та да..надо посмотреть что там на Реноме,и Фреше с площадками )))))если возможность есть-можно там и "поотжыгать"...и пофоткатся))))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз