SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 У меня мероприятия точно 7-го и точно 9-го. По идее 8-го можно - хотя может и не получится, но постараюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 значиться так. джерело можна виключити з списка. дивитись там дійсно особливо немає на шо. а набрати водички і вмити мордяку хто захоче зможе по дорозі назад. острозька академія+ костел капуцинів виключаєм з списка. можна було б погуляти, кажуть там гарно. але це коли нема чим більше зайнятись. тобто - не особо! Татарська надбрамна башта - зарозша, запущена, обкопана городами та обставлена хатами. особливо дивитись немає на шо. мабуть теж виключаєм з списка. хіба просто проїхати біля неї, стоїть над дорогою. є ще синагога, але вона не відноситься до памяток, дуже запущена і виходячи з фото перебувати в ній небезпечно для життя. 1. Луцька вежа - Острозький Музей книги та друкарства - понеділок вихідний. 2. Костел Успiння Дiви Марiї, Замок князiв Острозьких, Нова (Кругла) башта, "Вежа мурована", Богоявленська церква, Надбрамна дзвiниця - все в одному місці, можна замовити екскурсію, вихідний - понеділок. 3. [color="#0000ff">нетішинське море" rel="external">Посилання. можна було б і вплотну до атомки підїхати (видовище теж заворажуюче), але то треба буде мотануть км з 20 всторону від маршрута. 4. Свято-Троїцький Межиріцький монастир-фортеця" rel="external">Посилання, с.Межиріч 5. Руїни замку Малинських, с. Новомалин є ще в острозі Музей нумізматики" rel="external">Посилання може кому цікаво, то можна включити в програму. "хвилинку" теж можна в графік не включати, а натомість кожен візьме собі з дому тормозок, можем маленький пікнічок зробити. з всього перерахованого бував тільки на морі, під атомкою да років 17 назад в музеї книги. тому було б цікаво побачити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 значиться так.джерело можна виключити з списка. дивитись там дійсно особливо немає на шо. а набрати водички і вмити мордяку хто захоче зможе по дорозі назад. острозька академія+ костел капуцинів виключаєм з списка. можна було б погуляти, кажуть там гарно. але це коли нема чим більше зайнятись. тобто - не особо! Татарська надбрамна башта - зарозша, запущена, обкопана городами та обставлена хатами. особливо дивитись немає на шо. мабуть теж виключаєм з списка. хіба просто проїхати біля неї, стоїть над дорогою. є ще синагога, але вона не відноситься до памяток, дуже запущена і виходячи з фото перебувати в ній небезпечно для життя. 1. Луцька вежа - Острозький Музей книги та друкарства - понеділок вихідний. 2. Костел Успiння Дiви Марiї, Замок князiв Острозьких, Нова (Кругла) башта, "Вежа мурована", Богоявленська церква, Надбрамна дзвiниця - все в одному місці, можна замовити екскурсію, вихідний - понеділок. 3. нетішинське море" rel="external">Посилання. можна було б і вплотну до атомки підїхати (видовище теж заворажуюче), але то треба буде мотануть км з 20 всторону від маршрута. 4. Свято-Троїцький Межиріцький монастир-фортеця" rel="external">Посилання, с.Межиріч 5. Руїни замку Малинських, с. Новомалин є ще в острозі Музей нумізматики" rel="external">Посилання може кому цікаво, то можна включити в програму. "хвилинку" теж можна в графік не включати, а натомість кожен візьме собі з дому тормозок, можем маленький пікнічок зробити. з всього перерахованого бував тільки на морі, під атомкою да років 17 назад в музеї книги. тому було б цікаво побачити. +100!!!!!!...и тем более сможем с "тормосками" остановится в любой удобной для нас точке,и когда захотим!!!!!!!!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 DerSieger, +1. Хороший вариант. Теперь только дата.... Лично мне пофик когда... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 давайте 08.05. і на городи не треба їхати, і на парад попадем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 (змінено) 08.05 я на роботі Може двадцяті числа розглянемо? Змінено 8 квітня 2011 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 K-452, так ти ж якось казав шо вже того, на роботу не ходиш. чи це я шось путаю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 Та вже працюю. Сутки через троє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2011 ну ...в принцыпе я сейчас точно сказать ничего не могу-начинаются огороды(((..но в принцыпе-лиш-бы восскресенье-тогда должон быть!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2011 Кстати через недельку с хвостиком ДР 2101..... кагбы тонкий намек на толстые обстоятельства Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 дайте хтось високовольтні провода на 15 хв. погасати. тільки шоб робочі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 ну на 15 мин могу дать со своей машины на крайняк (синие силиконовые Тесла). Есть ещё в гараже старые (красные а-ля советские) - когда снимал были рабочие - но они не силиконовые - на БСЗ наверное не идеальный вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2011 Пойдут только резистор на трамблере будет на больший износ работать. но силикон конечно лучше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Кстати через недельку с хвостиком ДР 2101..... кагбы тонкий намек на толстые обстоятельства Мож пробіжимось по місту ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 можна і пробігтись. якшо до того часу свою ласточку починю SLIP, якось зазвоню до тебе за провода. піскочу попробую чи буде різниця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 Ок. Звони - так надежнее. Потому как на сайт могу за день и не зайти ни разу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 ...ой ну народ незнаю что и сказать-вы сообразите что хотели-или по городу сделать пробег и остатся тут,или ехаем на Острог с предложеной раньше програмой.....ато и то и это у нас не получится сделать за один день.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 (змінено) Ну тоді по-любому Острог зпрограмою.... в травні. Змінено 13 квітня 2011 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 наскільки я розумію дн копійки 19.04. а остріг плануємо не раніше 08.05. в один день звісно шо не получиться. 17.04 вербна неділя, буде напряг пробіг організувати. можна було б 16.04 але я більше схильний провести весь день в гаражі раком біля ласточки. так шо х/з. стосовно острога, дивлюсь по собі шо окрім як 08.05 теж х/з чи в мене получиться. з 13 по 15 я на фесті, далі трудодні в селі відробляти треба, да і сезон рибалки як-не-як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 16.04 у Рівному на мототреці Спідвей!! Можливо зробили б парад на "Копійках" там?? я можу поговорити за вхід, думаю не відмовлять... для цього потрібно 5 "Копійок"... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Игорян 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Якщо не буду на роботі,то приєднаюсь!Буду знати на 150% 15.04. після обіду,відпишу в темі десь в 17:00(15.04.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Якщо дйсно дозволять проїхатись по колу...я обома руками за. Кажіть де і яка година. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 спочатку назбираємо за сьогодні 5 автівок в нормальному стані... а завтра я побалакаю з керівництвом команди... Я пролітаю оскільки мені ще салон тра дозбирати=)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Я за. (Якщо жовтий жуль підходить :multi:). Ще б голубого найти - щоб жовто-блакитно розпочати. Потрібна консультація: Прийшов час міняти рульову колонку на мому ВАЗ 2101 1974р.в. Хто надасть інфу чи підходять рульові колонки з ВАЗ 2107 2009р.? Або взагалі з яких вазів підходять рульові колонки? Надзвичайно буду вдячний якщо хтось дасть контакти майстра в Рівнному котрий реставрує убиті колонкі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Я за. (Якщо жовтий жуль підходить :multi:). Ще б голубого найти - щоб жовто-блакитно розпочати. Добавлено через 52 минуты Потрібна консультація: Прийшов час міняти рульову колонку на мому ВАЗ 2101 1974р.в. Хто надасть інфу чи підходять рульові колонки з ВАЗ 2107 2009р.? Або взагалі з яких вазів підходять рульові колонки? Надзвичайно буду вдячний якщо хтось дасть контакти майстра в Рівнному котрий реставрує убиті колонкі. Від 2107 не катить... там зовсім по-іншому.. підходить від 2103,06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах