AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Я смогу быть только как пасажыр=)) так как машина пока не на ходу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Я смогу быть только как пасажыр=)) так как машина пока не на ходу... Всё равно лучше чем вообще не участвовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2010 Нуссссс...насколько я понял -завтра в 10_00 общий сбор!!!!!!Просьба прібіть всём вовремя!!!!!! Кто что то не поня 9_50 сбор!!!Стоянка возле маркета "Фреш"!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2010 Может у кого-то есть лишнее зеркало заднего вида внутренее в норм состоянии??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2010 Відео з дня автомобіліста на сторінці "фото со встреч". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 Есть такая тема - Посилання Интересно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 На жаль боулінг бачив тільки по телевізору грати...поняття зеленого навіть не маю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 а шо ж його там грати? з свого досвіду скажу, шо чим більше пива тим краще влучаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 Ну мабуть все таки я краще вболівальником( якщо наші будуть приймати участь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 Привіт всім. Я можу кинути пару шарів за наш клуб, але не сам. До речі в мене є дисконтна картка в "Хутір", тому можемо всі з'їздити ( в будній день - дешевше) на тренування, заодно і виберем найкращих... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2010 Я играл несколько раз - но особых успехов не добился. Лучше бы тоже болельщиком побыл, но в случае если всё-таки надумаем собрать команду и будет недобор могу и поучаствовать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2010 Потрібен диск на 13 в хорошому стані, недорого. Хто що може запропонувати ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2010 K-452, в хорошем состоянии у меня уже нету - недавно продал 4 штуки за 170 гр. Есть два требующих прокатки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 Доброго дня. Ось і зима прийшла.... Стало питання по покупці зимової резини на "13". Зараз стоїть всесезонка, але хоча б пару зимових на дісках потрібно взяти. Мо хтось має інфу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Спитай на луцькому кільці. Там продають б\в резину з Європи. Мені родичі підігнали б/в FULDA Kristall, але протектор більше половини. По снігу і "каші" йде впевнено. Проходив ділянки до 40 см глибиною. На льоду слабенько. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 А з цього місця докладніше. Де саме- на кільці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Як їхати на Луцьк зліва синя неробоча заправка. Там мій швагер взяв "мішелін" каже, що огонь скати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 Да, там и я брал все 4 зимних резины. Характеристики те же - по каше выгребает офигительно, а на льду хуже себя ведет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 (змінено) Був сьогодні на кільці по вибору зимової резини. Вибрати було з чого, але: резина по висоті протектора не відрізняється від моєї всесезонкі тільки, що (здалась мені) "дубова" і вартість одного ската коштує прибл. 300грн. Нова гума AMTEL 400грн. - шт. От я і вирішив, що така резина повинна коштувати грн. 200 бо за такі гроші краще вже взяти нову. Тому пока буду їздити на своїй, поки не найду потрібну за вміняєму ціну. Фото моєї:" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 8 грудня 2010 користувачем bag2525 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
rktv132 1 Скарга Опубліковано: 8 грудня 2010 кому треба резину дивіться на рівненській барахолці torg.rv.ua, там бувають нормальні пропозиції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 300 грн. за б\в скат це занадто. Я брав за 150. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2010 Так отож Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 братушки. хто має маслостойку гуму? треба шматочок прокладку кришки бака зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 кому треба резину дивіться на рівненській барахолці torg.rv.ua, там бувають нормальні пропозиції. Дякую за ссилку на класний сайт. Не мішало б і зустрітись... Погода гарна, зробить пару гарних фот. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2010 ..та да..надо посмотреть что там на Реноме,и Фреше с площадками )))))если возможность есть-можно там и "поотжыгать"...и пофоткатся)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах