Shostak 263 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 во в БЙОБІ виклали <object style="height: 390px; width: 640px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Xquw-NMs07w?version=3&feature=player_detailpage"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Xquw-NMs07w?version=3&feature=player_detailpage" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="360"></object> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 круто=) там навіть я є=) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 молодці. радий за вас. не думав що вас так багато збереться. ми у вас в гостях були - тепер ваша черга до нас А своє авто немає бажання стилізувати під Ресто?(Фліпера, занизити...) Я маю бажання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 31 жовтня 2011 молодці. радий за вас. не думав що вас так багато збереться.ми у вас в гостях були - тепер ваша черга до нас Да, как-то соберемся. У нас проблема в том, что трудно всех собрать и подорвать на какое-то движло Я сам не ожидал что в воскресенье столько машин будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Ми зібрались майже повним складом, але без машин. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 (змінено) ще одне відео: Змінено 1 листопада 2011 користувачем AlexACS Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 1 листопада 2011 Прикольне Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 Відео дня автомобіліста 2011 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2011 K-452, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2011 bag2525, хвались уже своими светодиодными стопами! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2011 Посилання Ось. Думаю і в живу при нагоді похвастаюсь. Я Вітю попросив мені діодну підсвітку приборів зробить ... Привід тобі Андрій від Юри Дідуха Вчора бачив твою копу на стоянці біля твоєї роботи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 10 листопада 2011 Світюльки клас!!! Копійка зразу "помолодшала" одягнувши такі брюлікі Тепер мабуть десь так вечорком, стоячи на світлофорі, споглядаєш в салонах сусідських авто радянську тварину "ЖЯБА" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 притарабанили мені тут лісапєда, ось такого." rel="external">Посилання 21 передача, дискові тормоза, всі діла. маю підозру, шо ТО тут потрібне чи не таке ж як для машини. але в дитинстві мав десну та україну і в таких шатлах не розбираюсь. має хтось шось подібне? чим його змазать на зиму то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2011 Апарат серйозний. Мрія мого дитинства - 21 передача, а от дискові тормоза на той час, це фантастика. Класний "лісапед". Вітаю. P.S. Не забудь наклейку клубу на рамі повздовж наклеїти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 Маю "горняк" з повним фаршем, на якому пересуваюсь же років десь з п'ять. З власного досвіду, якщо нічого не скрипить і не хитається ніякого ТО не троеба крім змащування цепу час від часу. По всім велопитанням рекомендую звертатись на базар "Дикий". Як йти від стадіону "Авангард" через міст,зразу зліва видно велосипеди,а навпроти може стояти мотоблок.Там зліва хлопці вирішать ЛЮБЕ питання по ремонту і регулюванню. Я там ремонтував свій після сильного удару. А так велобайк повинен йти легко,переключення всі повинні бути плавні,якщо ні потрібне змащування тросиків. Твій апарат відноситься до середнього класу,прекрасний транспортний засібдля міського приміського пересування. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 ...А так велобайк повинен йти легко,переключення всі повинні бути плавні,якщо ні потрібне змащування тросиків... ну, трохи попіскує шось зпереду і чуть глюкують деякі передачі. мабуть я його розберу всього, промию бензинчиком нутрощі, запакую салідолом і поставлю до весни. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Лучше продать и взять что то нормальное: 1. Вилка - рама - устаревшие, вариантов на апгрейд нету 2. Тросиковые дисковые тормаза полные УГ уж лучше тогда поставить обычные v-brake: дешевле колодки и они легче, тем более что нормальные колодки для дисковых в-брейк дешевле от аналогичных для дисковых а ефект ~тотже 3. Такие болотники нифига не защищают, разве что лужи проезжать на предельном минимуме, снимай Дальше хочешь? фотку перекидок и резины ближе 4. Отражателя цепляй на колеса + лампочку красную на зад Велосипедист это еще стремней чем мотоциклист))) В общем на зиму велик помыть и смазать цепь смазкой в принципе любой житкой. А весной притянуть в Ривело где все смажут и покажут что к чему (почему не самому? потому что задолбешься подбирать правильную затяжку для втулок, вилки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Лучше продать и взять что то нормальное:1. Вилка - рама - устаревшие, вариантов на апгрейд нету 2. Тросиковые дисковые тормаза полные УГ уж лучше тогда поставить обычные v-brake: дешевле колодки и они легче, тем более что нормальные колодки для дисковых в-брейк дешевле от аналогичных для дисковых а ефект ~тотже 3. Такие болотники нифига не защищают, разве что лужи проезжать на предельном минимуме, снимай Дальше хочешь? фотку перекидок и резины ближе 4. Отражателя цепляй на колеса + лампочку красную на зад Велосипедист это еще стремней чем мотоциклист))) В общем на зиму велик помыть и смазать цепь смазкой в принципе любой житкой. А весной притянуть в Ривело где все смажут и покажут что к чему (почему не самому? потому что задолбешься подбирать правильную затяжку для втулок, вилки) ***... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Не ну я с прицелом на то что это будет велосипед, а не двухколесное псевдо-ТЗ для раз-два в месяц выехать вечером для не спешной прогулки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 ... раз-два в месяц выехать вечером для не спешной прогулки ну, я в принципі для цього його і взяв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Ну тогда: В общем на зиму велик помыть и смазать цепь смазкой в принципе любой житкой. А весной притянуть в Ривело где все смажут и покажут что к чему (почему не самому? потому что задолбешься подбирать правильную затяжку для втулок, вилки) И хватит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 yan_kos -приємно, що ти сюди заходиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 bag2525, ну дык Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 DerSieger, Не лякайсь, все буде внормі.Я теж коли придбав такий велосипед,після першої поломки почув від спеців ЩО мене чекає попереду,думав вже сиві волосини висмикувать Але помаленьку,помаленьку все стало на місце. Ні разу не пожалів,що купив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2011 K-452, видишь ли тех кого ты назвал "спецами" в 75% случаев действительно разбираются потому что не знание тех. части равно "хлопотам со здоровьем" (мотоциклы и велосипеды отличаются ток скоростью, а шансы выжить после падения ~ равны так как мотоциклисты в шлеме велосипедисты без) Потому если человек ездит на велосипеде каждый день (я бы и сейчас ездил но резина у меня не подходит) он весьма скрупулезно подходят к оценке состояния последнего Это тяжело понять я сам пока однажды не поехал с более опытными ребятами за компанию ночью на велах в лес даже не догадывался что и это тоже может сломаться (я туда вернулся целым... но не всем так повезло... половина была с пробитыми колесами, у одного цепь порвалась, второй обод погнул дальше не помню...) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах