DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2011 ладно, вговорили. поставлю тільки на вікна. свідси ще одне питання. вони бувають 2-х типів - під уплотнітєлі і з 2-хстороннім скотчем. шо краще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2011 (змінено) А спробуй "два в одному". На двосторонній вони ж мабуть не на скло кріпляться? В кого стояли такі прибамбаси, підкажіть людині як краще. Мої молддинги на боках тримаються на двосторонньому.Вже не перший рік.Навіть після аварії остались на місці. Я думаю це безумовний плюс.Та і як протрухнуть, можна завжди переклеїти. Змінено 30 листопада 2011 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 (змінено) візьму в добрі руки старі шківи, будь-які. генераторні, вентиляторні і т.д. не для встановлення на авто. Змінено 9 грудня 2011 користувачем DerSieger Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 візьму в добрі руки старі шківи, будь-які. генераторні, вентиляторні і т.д. не для встановлення на авто. Я нажаль не поняв що ти хочеш. Що таке шківи? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 Я нажаль не поняв що ти хочеш. Що таке шківи? а якшо ось так?" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 9 грудня 2011 Вау. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 хлопці. менті потрібний старий радянський вогнегасник. можна і не радянський, але шоб об'ємом літрів на 5. негодний, використаний чи просрочений, аби цілий, не прогнивший. може в кого де завалялось таке добро, чи хто знає де взяти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2011 где взять не знаю-но заинтреговал!!!!!что задумал???))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 компресор роблю. шоб колеса підкачувати, продуть шо, підкрасить. стоїть питання в невеличкому ресивері. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 Оо а не проще купить новый?.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 не простіше. ті шо до 1000 грн. тільки називаються "компресорами", гамняні і ламаються швидко. мій саморобний по собівартосі буде аж максимум 100 грн., буде приспособлений для того шо мені від нього треба і буде копмактний та надійний. да і не можу я купляти за багато грошей те, шо можу задешево зробити своїми руками. віросповідання не позволяє і руки чешуться весь час шось майтрувати. то є в когось старий вогнегасник? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 (змінено) У мене біля заднього скла бачив ? Не підійде? Бо точно 100% не робочий,думаю викидати і купляти новий. Але не знаю чи на 5 л, мабуть менше. Чи може тобі треба металевий углекислотний ? Бо мій пластиковий. То спробуй попитати в пожежників, здаеться мені в них цього барахла трохи повинно бути. Принаймі років з 5 назад було. Змінено 23 грудня 2011 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2011 K-452, пластиковий не піде. ідеальний варіант це радянський порошковий. треба дійсно попитати в пожежників. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 6 січня 2012 Посилання наша група в контакті. весь фотоархів клуба. відеозаписи з поїздок добавляйтесь. будемо раді спілкуванню з вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2012 Посилання наша група в контакті. весь фотоархів клуба. відеозаписи з поїздок добавляйтесь. будемо раді спілкуванню з вами не в обіду, але я просо не розумію, який сенс дублювати одне і теж на різних ресурсах? вконтакті, однокласники, мордокнига і т.д. який сенс писати на 5 ресурсах, коли є 1 нормальний? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 7 січня 2012 без обід я не фанат контакта, але: 1. як фото і відеохостинг контакт на дві голови вище ніж 2101.орг. На форумі проблемно буде знайти всі ці матеріали які зараз є в групі, хоча свого часу вони викладались. 2. луцький клуб спілкується в живу. майже ніхто з активних учасників на форумі не сидить. в контакті є майже всі учасники клуба. окрім того в групі є люди, які до клубу відношення не мають, але цікавляться його життям і приймали участь в поїздках і тп. І в майбутньому також будуть приймати участь. 3. через вконтакт ефективніше розкручувати і рекламувати клуб, клубні заходи. peace Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2012 Народ! Закончилась страховка надо новую оформлять.Сколько стоит щас застраховаться, посоветуйте к кому обратится, может кто в клубе занимается автострахованием(что бы не очень дорого было)! Спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Facktor, ну дык есть клубная касса если лидеры регионов договоряться о том что бы лучше финансировать сайт программисты в клубе есть, напишем что нужно и будет и фото и видеогалерея наша, собственая. З.Ы. уж тогда видео лучше на youtube а фотки на флирк/пикасса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 11 січня 2012 Костя, мені не цікаво вкладувати гроші для розкрутки сайту, який мені не належить. я розкручую не сайт, а луцький автоклуб. коли вийдемо на нормальний рівнень, то запустимо свій власний сайт. поки що це не має сенсу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Дело в том кому сайт преднадлежит дело в каком вы клубе.... в этом или ином.... Вот кстати из-за таких "приколов" я всегда был за строгость организации которая есть в MC (мото клуб). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 січня 2012 Vitek, Так Дима и занимается. Обратись к нему. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Musikismylife 1 Скарга Опубліковано: 16 січня 2012 Народ ніхто не знає скільки зараз коштує вписати газ на 01 може в когось є якісь знайомі які можуть допомогти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 ахтунг! у нашого одноклубника діми bag2525 вчора народився син! вітаємо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 bag2525, Вітаю! Хай росте здоровим та радує батьків! То-то я думаю Діма з форуму пропав, а в нього були приємні клопоти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2012 ...То-то я думаю Діма з форуму пропав... хіба він тільки один пропав? якось всі безвісти.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах