serЁga 261 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2016 (змінено) Кожної весни наляга на мене "грусть печаль" за роками бурної молодості коли не було проблем і забот, в перші теплі дні витягали за зиму надраяні моти і... ну далі ви розумієте. Потім з,явилась своя сім,я діти і пріоритети трохи змінились, місця мотоциклам не залишилось. Цього року невстояв вирішив зробити мот а підштовхнув мене до цьго власник "Кофейного Хорсу" werty за що йому величезне дякую:az:. Буду реставрувати дідуся ИЖ49. В моїй родині він приблизно з 1965-66р, придбав його в когось з рук мій прадід. Трохи не вистачає рідних деталей- заднє колесо, роспред коробка, захист ланцюга, перемикач світла. Заднє крило в поганому стані після піскоструя буде видно потрібно міняти чи ні. Далі буде... Змінено 7 квітня 2016 користувачем serЁga 5 Диверсант, KeganEr, Andriy1352 та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2016 Отличный экзэмпляр достойный рестоврации,удачи в востановлении буду следить. 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2016 serЁga, Хах, круто!!! Вітаю!!! Він красень!!!!! Чим зможу буду допомагати!!!! Головне терпіння !!! :az: заднє колесо, роспред коробка, захист ланцюга, перемикач світла Зато є спідометр фара та центральна підніжка !! Остання є рідкістю!!! Навідь більше за розпре коробку!! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2016 Отлично. Здесь , главное последовательность и терпение. Сам пытаюсь выкупить сорок девятого своего отца , купленый новым в магазине , в день моего рождения. Чуть разгребусь с Днепром и скутерами и заберу. Голубая мечта. 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2016 Классный мот! У моего друга два таких, ездит по слётам. Тихо завидую... 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2016 Потрібно щогось починати))) Це тобі маленький подарунок!! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2016 Всім привіт і дякую! werty, крутяк На сьогодні стан справ такий Далі треба піскоструй. Зразу хотів шукати десь щоб відпісочили весь метал, а потім вирішив зробити свій як не вийде тоді кудись повезу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2016 serЁga, Поздравляю с бортовиком мота!Хороший Витин пример заразенУдачи в восстановлении! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
волчара77 4 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2016 читаю Хорса,и тоже есть желание мот взять,для души.Подписуюсь 2 serЁga та werty відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2016 Удачи в реставрации! Прошлым летом поднимал из пепла Минск, радости от самого процесса, как у ребёнка было))) 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2016 Спасибо всем. Пока легкая пауза, нужно жигульку подшаманить и пескоструй построить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 9 квітня 2016 serЁga, сколько денег планируешь потратить на проект? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2016 vegas, Протистую, провокационный вопрос!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zhelezovski 70 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2016 Для натхнення - Посилання 2 popownuk та serЁga відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
_ВаряГ_ 106 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2016 Удачі в відновленні 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 vegas, Якщо чесно то навіть не думав над цим питанням. Найбільше потягнуть гроші запчастини яких не вистачає та перехром. Взагалі думаю 6-8 тис вкластись. Zhelezovski, Цікаво, дуже сподобалось рішення з задньою підвіскою. Але моя мрія виглядає десь так _ВаряГ_, Дякую. Тобі тогож. Вітя привіз мені свічку та скло на фару Піскоструй робиться, залишилось не дуже багато, можливо на тому тижні запустю. В понеділок пофотаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sashaboss 10 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 Я тобі колись показував, нагадую http://vaz2101.com/showpost.php?p=1464139&postcount=34" rel="external">Посилання - тиждень тому там був, все в такому ж стані, мотор "пішов" на металлолои. 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2016 serЁga, вітаю з мотобортом! Колись з покійним братом мріяли взяти мот і ганяти з криками "Partizanen")). Але не судилося.... А я на машини запав. Фарбувати сам будеш і чим? 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 нагадую Посилання - это мот из 70х,никакой особой ценности не представляет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 это мот из 70х,никакой особой ценности не представляет лет 10 - 15 назад и 49 не представлял не какого интереса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 дело в том,что и сейчас любой из "раритетоов" интересен только тем,кому он интересен. (сейчас про технику из СССР,которая выпускалась милионными тиражами) Да,есть люди,которым это интересно,им это нравится,и они готовы тратить на это деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 выпускалась милионными тиражами 49й по моему полмиллиона за 8лет выпуска. В остальном конечно согласен кому мот, кому комп а кому книга каждому свое Фарбувати сам будеш і чим? Красить буду сам опыт подготовки и покраски есть. Автолак и немного деталей отдам на порошок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 Але моя мрія виглядає десь так Мрiя класна, бомбезна, красива, але це не буде оригiнал. В оригiналi вся труба починаючи вiд цилiндра до *рибки*-хром. Причому якщо косити сучасними технологiями---то не буде правдиво. Хром того часу був трохи тьмяним, зовсiм не *огонь* який блищить що аж очi *рiже* як сучасний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2016 sashaboss, Мне не подходит может werty, что то пригодится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2016 Пару фото. Подарунки від werty, Батько на горіщі знайшов заднє колесо. Я спочатку зрадів, а як побачив трохи не плакав, якийсь із моїх дідів його тюнінговав Рідна ступиця в середені того тюнінгу Полуфабрикат піскоструя Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах