Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

alexart, так сьодні пробував, гребе так шо асфальт з корінням вирива, невдержую треба ше пару желізяк причипить:multi:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
serЁga, О, я бачу за время моего отсутствия дела у вас с Витей продвигаются (тоже всё внимательно перечитал), это замечательно:ay::az:

Поділитися повідомленням

alexart, так сьодні пробував, гребе так шо асфальт з корінням вирива, невдержую треба ше пару желізяк причипить :multi:

Друже, ну порадуй нас ...Як там успіхи????

Поділитися повідомленням

Як там успіхи????

Вітя, які можуть буть успіхи коли три болта це день роботи 8 ) , а таких днів останнім часом небагато випадає. От років у 12 ,я на ньому уже б Їздив :bm:  :bm:  :bm: . Ну трохи розкажу

Після останніх записів було купленно  верхня защита ланцюга, та заднє крило. Основна ціль покупки того крила був катафот

pMsCUahuQSQ.jpg

zWve7LLwPpA.jpgОбідно що розбите скло але корпус щоб зняти розміри уцілів. В той же час друзяка werty маючи одне скло десь купує ще одне. Тепер в насє  новенькі катафотики

7YyZNeWzkyc.jpg

Поділитися повідомленням

Основну частину крила підганяю до рами

ONDwztZwVWQ.jpgА відкидна частина розібрана почищена і протравлена чекає поки відремонтують мій полуавтомат

oN3irIShf3k.jpgЩе була куплена ліва кришка двигуна в дуже гарному стані, а головне із значком юпітера

3TWNVjTSXpA.jpgале не все так добре, картера які подарував Вітя трохи не підходять. Тому були куплені ще одні, повний комплект і з тех паспортом за 500грн.

k_CNjYjk3XI.jpgІ знову облом, при детальному розгляді виявилось що використати можна тільки кришечку запалення і ліву кришку продати. все остальне здати в металолом. Тех паспорт був проданий на наступний день за 400грн.

Поділитися повідомленням

На рамі ще з,явились відреставрована центральна підніжка, приміряв подарену Вітьою траверсу, відрехтував кожухи вилки. зараз виглядає так

y-BRzK3C_xI.jpg7A-eWuf_0SA.jpgПерші спроби поліровки виготовлених з нержавійки детальок

ричажок кпп

T5X9Z3ITqVs.jpgVZpGfymuxSw.jpgПробки амортизаторів та вилки

2zn7c55V1D8.jpg

Поділитися повідомленням

А ти говорив що полірувати то не твоє))))

Круто що вирішив з рами почати!!! Видно фронт робіт.. деталька за деталькою... є куди прикручквати...а в мене все по ящиках.... так зразу видно що зробив а що треба !! А то я юува путаюсь....

Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk

Поділитися повідомленням

Как обычно аППну тему мото рестовраторов  :multi:

До Нового Года успел сделать буквально пару мелочей. Ручки сцепления и тормоза, боковую крышку и ножку КИК стартера.

В кадр попал раритетный фото аппарат Belfoca II (Welta) 1958 г. Из моей фото коллекции. 

Еще раз СПАСИБО  Сереге за помощь в токарных работах !!!    :ay:   :az: Профи в своем деле! 

191.jpg

189.jpg

188.jpg

Поділитися повідомленням

Та да, потихоньку продвигается. Конечно не так быстро как хотелось бы :bk:  но как говорится, маемо шо маемо.

Поділитися повідомленням

З Новым роком Друже!! Бажаю щоб в цьому році ти завів двигун на викрашеній рамі!!

Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk

Поділитися повідомленням

@werty, Дякую, тобі тогож!

Нарешті доробив компресор і піскоструй. Перший пуск

W5_zLq7vHPM.jpgПісля декількох хвилин роботи погнало конденсат з компресора і щоб пісок сипався треба постійно стукати по балону. зварив влаговідокремлювач

1YtecXPKyH0.jpgДруга спроба була більш вдала але пісок всеодно сипиться якось ривками

fAM1cSwng7Y.jpgпереробив подачу воздуха і діло пішло

BAq9QuGNzpg.jpg

w5f5YPch-wk.jpgЛишився один недостаток нехватає об,єму треба варить великий ресивер, зараз в мене так

v5iWvjfuKJg.jpg

Далі буде...

Поділитися повідомленням

Аппну тему.

Сфоткал на скорую руку. Так как уже была ночь и спать хотелось.

Немного мелочи, комплектующих. Полная реставрация покрытия. Крепление переключения передач Иж-49. На американском жаргоне "Рука смерти". Состояние было удовлетворительное и удалось сохранить оттиск цифр. 

Крышку бензобака будем переделывать. Или Серега другую пришлет. 

139.jpg

Поділитися повідомленням

Мля :)  Лёша. Вы там  с Витей не помешались на хромировке? Мне так начинает  уже казаться что там уже живого места не останется без хрома :multi: (включая шестерни коробки передач :lol: )   Резину хоть оставьте в чёрном :multi:

Поділитися повідомленням

@Zir, о чем можно говорить с человеком у которого часы из корзины хромированной в коридоре? 

Ну до шестеренок еще не дошли. Все в процессе... А Вите я сегодня отправил 2 коробки его счастья. 

3b7cb1es-480.jpg

Поділитися повідомленням

@Piston_013,Класс часики!Серёга,давай собирай мотык,хочется глянуть на всё это сияющее чудо на ходу!

Поділитися повідомленням

!Серёга,давай собирай мотык
 Саня, ты ошибся, тут Витя собирает :)  

Поділитися повідомленням

@Zir,Не,у Вити "Хорс",а тут Иж-49)))Це Серёгина тема))Леха просто всем хром поставляет,вот и путаемся))

Поділитися повідомленням

Та обе темы реально интересно читать) Наверное потому что на этих моциках прошла юность))) И огромный плюс и респект золотым рукам ребят!!!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз