serЁga 261 Скарга Опубліковано: 29 червня 2016 alexart, так сьодні пробував, гребе так шо асфальт з корінням вирива, невдержую треба ше пару желізяк причипить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 29 червня 2016 serЁga, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 29 червня 2016 Такс, силуэт уже прорисовуется Круто! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 19 липня 2016 serЁga, О, я бачу за время моего отсутствия дела у вас с Витей продвигаются (тоже всё внимательно перечитал), это замечательно 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2016 alexart, так сьодні пробував, гребе так шо асфальт з корінням вирива, невдержую треба ше пару желізяк причипить Друже, ну порадуй нас ...Як там успіхи???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2016 Як там успіхи???? Вітя, які можуть буть успіхи коли три болта це день роботи 8 ) , а таких днів останнім часом небагато випадає. От років у 12 ,я на ньому уже б Їздив . Ну трохи розкажу Після останніх записів було купленно верхня защита ланцюга, та заднє крило. Основна ціль покупки того крила був катафот Обідно що розбите скло але корпус щоб зняти розміри уцілів. В той же час друзяка werty маючи одне скло десь купує ще одне. Тепер в насє новенькі катафотики 1 Иванов Сергей відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2016 Основну частину крила підганяю до рами А відкидна частина розібрана почищена і протравлена чекає поки відремонтують мій полуавтомат Ще була куплена ліва кришка двигуна в дуже гарному стані, а головне із значком юпітера але не все так добре, картера які подарував Вітя трохи не підходять. Тому були куплені ще одні, повний комплект і з тех паспортом за 500грн. І знову облом, при детальному розгляді виявилось що використати можна тільки кришечку запалення і ліву кришку продати. все остальне здати в металолом. Тех паспорт був проданий на наступний день за 400грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2016 На рамі ще з,явились відреставрована центральна підніжка, приміряв подарену Вітьою траверсу, відрехтував кожухи вилки. зараз виглядає так Перші спроби поліровки виготовлених з нержавійки детальок ричажок кпп Пробки амортизаторів та вилки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2016 В последнем сообщении не видно фотографий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2016 Хз в мене видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2016 А ти говорив що полірувати то не твоє)))) Круто що вирішив з рами почати!!! Видно фронт робіт.. деталька за деталькою... є куди прикручквати...а в мене все по ящиках.... так зразу видно що зробив а що треба !! А то я юува путаюсь.... Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Как обычно аППну тему мото рестовраторов До Нового Года успел сделать буквально пару мелочей. Ручки сцепления и тормоза, боковую крышку и ножку КИК стартера. В кадр попал раритетный фото аппарат Belfoca II (Welta) 1958 г. Из моей фото коллекции. Еще раз СПАСИБО Сереге за помощь в токарных работах !!! Профи в своем деле! 5 Creativ4eg, Zir, werty та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2016 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2016 @serЁga, Дело движется! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2016 Та да, потихоньку продвигается. Конечно не так быстро как хотелось бы но как говорится, маемо шо маемо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2016 @serЁga, Главное,что не стоит на месте! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2016 З Новым роком Друже!! Бажаю щоб в цьому році ти завів двигун на викрашеній рамі!! Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk 2 serЁga та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 12 січня 2017 @werty, Дякую, тобі тогож! Нарешті доробив компресор і піскоструй. Перший пуск Після декількох хвилин роботи погнало конденсат з компресора і щоб пісок сипався треба постійно стукати по балону. зварив влаговідокремлювач Друга спроба була більш вдала але пісок всеодно сипиться якось ривками переробив подачу воздуха і діло пішло Лишився один недостаток нехватає об,єму треба варить великий ресивер, зараз в мене так Далі буде... 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 Аппну тему. Сфоткал на скорую руку. Так как уже была ночь и спать хотелось. Немного мелочи, комплектующих. Полная реставрация покрытия. Крепление переключения передач Иж-49. На американском жаргоне "Рука смерти". Состояние было удовлетворительное и удалось сохранить оттиск цифр. Крышку бензобака будем переделывать. Или Серега другую пришлет. 3 Zir, Иванов Сергей та serЁga відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 Мля Лёша. Вы там с Витей не помешались на хромировке? Мне так начинает уже казаться что там уже живого места не останется без хрома (включая шестерни коробки передач ) Резину хоть оставьте в чёрном Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 @Zir, о чем можно говорить с человеком у которого часы из корзины хромированной в коридоре? Ну до шестеренок еще не дошли. Все в процессе... А Вите я сегодня отправил 2 коробки его счастья. 2 Zir та vegas відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 @Piston_013,Класс часики!Серёга,давай собирай мотык,хочется глянуть на всё это сияющее чудо на ходу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 !Серёга,давай собирай мотык Саня, ты ошибся, тут Витя собирает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2017 @Zir,Не,у Вити "Хорс",а тут Иж-49)))Це Серёгина тема))Леха просто всем хром поставляет,вот и путаемся)) 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 Та обе темы реально интересно читать) Наверное потому что на этих моциках прошла юность))) И огромный плюс и респект золотым рукам ребят!!!! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах