serЁga 261 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 Эх, невтерпеж уже подержать в руках новенький хром, а может даже что то собрать. Вчера получил посылку от werty с целой кучей подарков для ижа и ласточки, сфоткаю и обязательно похвастаюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 @serЁga,Ждем фото! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 Комплект фарби, комплект грунта, кузовний герметик, сальники передньої вилки, генератор, нова шестерня в коробку, начинка 6в сигналу, та нерж гайка вихлопу. От такі подарунки для дідуся іж49 приїхали від @werty,. Вітя дякую тобі друже за все, а особливо за величезну підтримку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ur3vcd 24 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2017 Серёга, написал в личку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2017 Не Коль... хром это вещь!! Да и лишнего мы не хромируем только то что по феншую))))) Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Ну да Серегу мы подсадили)))) ну это скорей всего моя или вина или заслуга)))) Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2017 Сєрику нама за що , думаю стане в пригоді!! А за підтримку дякую тобі!!!! Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2017 @serЁga,С обновками! 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2017 Спасибо Сань, обновки славные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2017 І так, полуавтомат відремонтований і заправлений, піскоструй ще двічі переробляв зараз наче працює як треба тому взявся за залізо. Для випробування взяв заднє крило, полатав всю гниль, зробив новий завіс, отпіскоструєв і погрунтовав. Складене воно було з двох донорів і має 11 деталей 8 ( Потім зібрав все на сваркі, в місця де мають бути заклепки вставив огризки електродів Для формування шляпки заклепки Щоб була я оригінальна зробав приспособу І сьогодні заклепав. Тепер крило готове для примірки на раму. 5 Июль, Иванов Сергей, Zir та 2 інших відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2017 Складене воно було з двох донорів і має 11 деталей Дуже круто, дуже. Така робота вартуе звання Майстра 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2017 Дякую, приємно звісно таке чути, але до майстра мені дуже далеко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2017 Дякую, приємно звісно таке чути, але до М(виправити) айстра мені дуже далеко Живе--живе, так собi Людина, i навiть не пiдозрюе Що вiн Мастер! 1 werty відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2017 Колего, знімаю капелюха!!! Відмінно!!! Але я думав ти вже його до рами пригвинтив....)))) Рахуєш деталі)))) Підожди ...ось дойдеш до коліщат)))))))))) Надіслано від мого SM-G530H, використовуючи Tapatalk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2017 Швидкий ти, рама знову розібрана Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
werty 447 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 то скіко її можна збирати ?? Ти шо знущаєшся ?? Давай раму!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 Втулку в якій ходе вісь маятника не бере ні сверло ні фреза, поправить в ній отвір невиходе. Треба її вирізати і вварювать нову а я щось ніяк не наважусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 Втулку в якій ходе вісь маятника не бере ні сверло ні фреза, поправить в ній отвір невиходе. Треба її вирізати і вварювать нову а я щось ніяк не наважусь. алмазом, она каленая же наверное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 Если вырежете, то не фарт, что вварите четко как надо. Без кондуктора на получится. Лучше ее прорайберить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 Тверда зараза нічо її не бере, буду робить кондуктор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SUP-2101 61 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 А шо з отвором? Якщо з краю коцнутий - то може дремелем пройтися треба? Хоча, яка ж тод1 вона калена, коли коцнута... Калена уже репнула б. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2017 Вироботка, вісь маятника бовтається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serЁga 261 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Всім привіт. Щоб не відставать від Віті теж щось напишу . Знову купив картера, найкращий варіант який попадався за весь час пошуків. Із мінусів надбита права кришка(є ціла) і зовсім трохи прослаблене посадочне міто правого підшипника коленвалу. Ну а так як є час займаюсь залізяками, сварка, рехтовка, піскоструй, грунтовка. А так як майже кожна деталь вариться або ліпиться з двох то швидко невиходе та й часу зараз небагато, весна... . пару фото процеса Була ще спроба зігнути руля з нержа. Вийшло погано, буду перероблять як знайду трубу. Припустився такої помилки, вигнув весь руль в одній площині всебуло чудово, радіуса були гарні а як почав піднімать ручки труба почала скручуваться . Довелось перегинати, тепер радіус біля ручок неправильний Пока все. Всім мир 3 alexart, Andriy1352 та Zir відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2017 Ого, та тут приспособ на цілу мастерську уже назбиралось 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 8 квітня 2017 @serЁga, А какой песок засыпается в пескоструйку? Обычный или специальный или как то подготовленый? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах