potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Всем салют ,попала в руки кпп от абарта,в виду такая же,но не с чем сравнить,ставил ли кто на класику? " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Учитывая редкость таких автомобилей, думаю, вряд ли кто-то ставил. * GT-P1000 * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 давай больше фото кпп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Вікіпедія пише, що у абарта звичайна коробка від 131, тільки без синхронізаторів. Можна тоді попитати, як стає від 131 фіата на жигулі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Смысл? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Може, щоб в гонках вигравати на переключаннях передач частки секунди. Цікаво, а в якому технічному стані коробка від "заряженого" сімейного авто, тим більше, якщо вікі не бреше, і вона аналог звичайноі, тільки без синхронізаторів. Її розбирали? Може там і ставити вже нема що. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Та блин коробке 36лет Где ее кидало наверное и она уже не помнит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 досталась за недорого,человек даже понятия не имел что да куда,а у меня 4х ступка затарахтела,а эта так появилась вот и взял фото завтра выкину,пока не вскрывал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2016 @potaper6n, в мене кпп fiat 131. Дай більше фото. Нормальна коробка. За 14 років володіння поміняно підшипник первинного валу. Щеплення тросове. Вижимний підшипник тут постійно працює, тож треба якісний ставити. Передачі вмикаються чітко, як в іномарках. Спідометр бреше трохи. Трос самому склєпати не проблєма. Треба його періодично контролювати чи не почав рватися. Для встановлення трохи треба переварити тонель, приварити вухо для стартера з потрібної сторони або колокол ваз ставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання немного приоткрою занавес у меня москвич пирожок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 @potaper6n, в мене кпп fiat 131. Дай більше фото. Нормальна коробка. За 14 років володіння поміняно підшипник первинного валу. Щеплення тросове. Вижимний підшипник тут постійно працює, тож треба якісний ставити. Передачі вмикаються чітко, як в іномарках. Спідометр бреше трохи. Трос самому склєпати не проблєма. Треба його періодично контролювати чи не почав рватися. Для встановлення трохи треба переварити тонель, приварити вухо для стартера з потрібної сторони або колокол ваз ставити. как вообще стала? по болтам колокола подходит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 у меня москвич пирожок Зачем эти интриги? Рассказывай сразу все как есть, легче будет определиться, ты ж людей вводишь в заблуждение Мостить на классику и на москвич это немного разные вещи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 @potaper6n, в мене кпп fiat 131. Дай більше фото. Нормальна коробка. За 14 років володіння поміняно підшипник первинного валу. Щеплення тросове. Вижимний підшипник тут постійно працює, тож треба якісний ставити. Передачі вмикаються чітко, як в іномарках. Спідометр бреше трохи. Трос самому склєпати не проблєма. Треба його періодично контролювати чи не почав рватися. Для встановлення трохи треба переварити тонель, приварити вухо для стартера з потрібної сторони або колокол ваз ставити. как вообще стала? по болтам колокола подходитПідходитьАле простіше колокол перекинути буде я думаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 Судячи з фото саме така коробка. В неї немає кришки знизу-це її відрізняє від кпп ваз і полонез. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 к меня пирог иж ,но коробка родная задолбала,вставляешь первую попадаешь в третью после через переходную плиту поставил кпп ваз 4ст , был рад как слон но увы ,я ее собрал из трех розвалин, что и требовалось доказать она через пол года померла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 @potaper6n,в редукторі яке передаточне? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 а вот этого не знаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2016 в інтернеті дуже багато оголошень про продаж старих фіатів і в них всіх при смерті рідного мотору ставлять мотор класики. в фіата маховик більший і відповідно колокол більший. Зазвичай на фіатовський мотор ставлять наший маховик і нашу коробку - коли ставлять твінкам з тогож 131 фіата. Думаю краще поставити наший колокол бо тоді хоть проблем з стартером не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2016 куда здесь траверсу крепить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2016 подушка куда крепится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2016 Як не забуду-буду ввечері в ямі і сфоткаю але в мене не москвіч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2017 буду очень благодарен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2017 у меня колокол сцепления от обычной жиги к этой коробке не подходит на этой коробке по ходу разболтовка другая, короче пришел к выводу продать данную кпп Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
potaper6n 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2017 а фото так и нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2017 @potaper6n,так жеж продавати мали кпп. От я подумав, що вже не актуально. Я сфоткаю, тіки в мене на жигулях вона стоїть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах