VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Кстати, Ветеран, у вас что, нет тахометра? Звісно є. А це має якесь відношення до поршневих кілець? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Так сколько же было оборотов на 176 км/ч? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Тоді ще не мав. Але двигун не ревів, а вже свистів. Зараз зазичай їду на 4500 об./хв. Це приблизно 140 км/год. Якось не роблю собі проблеми з того. Більше переймаюся, щоб поліція не засікла і щоб не дуже шумно було, але це залежить від покриття дороги. Зазвичай 140 - це межа, до якої розганяється на нашому газі. Після заправки під Краковом легко іде до 150, а обганяти ще можна і на 160, але це вже не маневрова швидкість - занадто довгий розгон. Біля Кракова є досить затяжний підйом, де є 3 полоси і гарно обганяти колони ТІРів. які сповільнюються - там переходжу на бензин, щоб втримати швидкість та динамічність руху. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Наслухався вас і знову все кидаю, йду крутити свою БАККАРу. Амінь! До речі у мене SM кільця Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 і щоб не дуже шумно було, але це залежить від покриття дороги. ай шайтан, як закрутив , на цеглині шум від покриття дороги - єта пять! Наслухався вас і знову все кидаю, йду крутити свою БАККАРу. Амінь! До речі у мене SM кільця АвтоВАЗ, оригінал - і пох і нах! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Після заправки під Краковом легко іде до 150, а обганяти ще можна і на 160 без відео з діючими персонажами і обличчями, як кажуть німці - ніхт бла бла бла! Або як казав Станіславський - Не верю!!! все це слова, як про рибу, диких кабанів і 10 палок за ніч! На ШевиАвео хетч, ШевиАвеоседан, Шевикрузседан, БМВх5, Тойотакамрі, та інших іно під 200 їздив і знаю, як це, а на цеглині просто і легко 160...(на діда Панаса байки більш схоже) навіть з кільцями Кобильшміт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 без відео Маю тільки старе - ще до переробки двигуна. Це дорога по Польщі. https://www.youtube.com/watch?v=JGFnRgPGpco Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Маю тільки старе хочу вас розчарувати - по мельканню розмітки там ніяк не 150! це просто фантастика... і не відповідність приводу спідометра до КПП і редуктора. сам колись їздив по місту у межах правил (до 80 ) і думав, чому мене всі обганяють і чому порушують. відео ( і обовязково декілька годин 140, а не часом, вряди годи) без GPS+спідометр - профанація! А поки що, як казав персонаж із невловимих месників - "Брєхня!"© Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 На ШевиАвео хетч, ШевиАвеоседан, Шевикрузседан, БМВх5, Тойотакамрі, та інших іно під 200 їздив і знаю, як це, а на цеглині просто і легко 160. 200 на Авео это тоже от деда Панаса @VETERAN, вы бы описали свой двигатель, какой распредвал, какой карбюратор и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 200 на Авео это тоже от деда Панаса ничего подобного, если с один водитель , да двигло было почти на пределе и розганять его приходилось кое какое время, хетч шустрее конечно был, а устойчивость на дороге была средненькая, но не цеглынная. Да и Авехи были с нуля, фирма была в Украине одна мобильная, полосатая, закупила их на всю страну разных. кстати бензиновый Кангу 1,4 легко шёл 150, тоже новый. чудили было время... Все скоростя по спидометру! и ктати, как там н счёт езды на газу больше 4000 оборотов, какбы не рекомендовано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 200 на Авео это тоже от деда Панаса ничего подобного, если с один водитель , да двигло было почти на пределе и розганять его приходилось кое какое время, хетч шустрее конечно был, а устойчивость на дороге была средненькая, но не цеглынная. Да и Авехи были с нуля, фирма была в Украине одна мобильная, полосатая, закупила их на всю страну разных. кстати бензиновый Кангу 1,4 легко шёл 150, тоже новый. чудили было время... Все скоростя по спидометру! У Авео даже по паспорту максимальная скорость 175 км/ч, это с мотором 1,6. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 У Авео даже по паспорту максимальная скорость 175 км/ч, это с мотором 1,6. но она ехала! не знаю на сколько бы её хватило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Ви усі брехуни !? Тут би хто що показав, один до другого НЕ ВЕРРЮЮУ А як так щоб повірили. То хіба купити таку цацку і переконувати що швидкість вірна. До речі Як вам спідометр який обчислює імпульси і переводить їх на шкалу. Так само як тахометр? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Ви усі брехуни !? так як і кажу - швидкість була по штатному спідометру, а в реаліях звичайно менша. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
БАККАРА 174 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Ви усі брехуни !? так як і кажу - швидкість була по штатному спідометру, а в реаліях звичайно менша. Добре, а на майбутнє. Я наприклад не можу довіритись жпс нехай скільки би там не було ядер, якщо процесор в нього 800 Гц. Особливо коли певний час не вдається утримувати рівну швидкість. Я екстрено гальмував перед перехрестям, і став свідком коли єкран мені почав показувати 24.... 20....18....5....0, а де решту цифр так само він покаже максимальну швидкість з пропусками 156.....х.....148. тобто може х рівно 160 але потрібно було скинути швидкість і екран мені щось не показав. Тож є імпульсні спідометри для вас його показник буде більш переконливим ніж з мех приводом, як у вазах? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 на газу больше 4000 оборотов, какбы не рекомендовано А хтось заставляє? [quote name="Интервент" post="818630"> VETERAN, вы бы описали свой двигатель, какой распредвал, какой карбюратор и т.д. Колись був бортовик - там все було. Коротко було в темі, яку ти потер. Більше не буде.[quote name="аматор11" post="818627">@аматор11, я не заставляю в щось вірити. Я стараюся так робити, щоб мої прилади мене не обманювали. Вважай, що моїх 140 - це твої 40. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Тож є імпульсні спідометри для вас його показник буде більш переконливим ніж з мех приводом, як у вазах? по великому рахунку мені байдуже, вже давно не їзжу більше 90-120 по штатному спідометру, а всі ці понти мені вже не цікаві, більше хвилює витрата палива на 100 і доїзд з точки А в точку Б. Вважай, що моїх 140 - це твої 40. домовились, кожному своє. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 більше хвилює витрата палива на 100 Судячи з твоїх даних про спідометр, твої 100км насправді є 50-60км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Судячи з твоїх даних про спідометр, твої 100км насправді є 50-60км. не знаю, хто про що, а от 450 км, при швидкості по спідометру, в середньому, 90 проїзжаю за 6 годин, мене влаштовує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 @аматор11, я проїжджаю 1000км за 10 годин, включаючи заправки, перекуси і закупи - мене також влаштовує. А то сперечаєшся, ніби вимагаю з тебе доплати за швидкість. До речі - тема ж про кільця - з моїх спостережень - економічність їзди на набірних кільцях суттєво краща. Найекономніше їхала моя машина на саморобних кільцях - компресійні стандартні, а маслозйомне зібране з 2-го компресійного і двох шліфованих по товщині 1-их компресійних. На такому я досягнув витрати менше 6 літрів на 100км. Але масло трохи брало. 1 Zir відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 @VETERAN, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 У Авео даже по паспорту максимальная скорость 175 км/ч, это с мотором 1,6.но она ехала! не знаю на сколько бы её хватило Логан mcv 1,6 8v з паспортною максималкою 167 показав на спідометрі 180 на зеленій магістралі під Дніпром. І тиснути газ було куди і двигун ще крутився.Все це було необхідно, щоб наказати неукраїнця на 111-тій з дригуном 1,6 16v. Після того більше 160 не розганявся, не було необхідності. Які кільця не знаю, певно французькі) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Давно была статья в ЗР. Они там взяли десятку и гоняли ее на полигоне. Естестенно под измерительным комплексом, без всяких жпс и спидометров. Так вот не помню точно толи 180 толи 190 они ее разогнали. Цель была 200.Не вышло. Причем последние 10-15км/ч они добывали путем сьема зеркал, молдингов, Всего чего можно и даже заклеивали щели вплоть до дверей. И это 10 ка, да стандартная, но аэродинамика всеж получше. А тут както все оперируют скоростями 160-180 на жиге, да без проблем. Я тоже разгонялся до 220, по жпс, спидометр два оборота сделал. Чесно. ПС, Кольца обычные, с рынка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Они там взяли десятку и гоняли ее на полигоне. Путін також колись пробував кудись доїхати. Якщо хтось пам'ятає ту історію. Ті машини взагалі не їдуть. Ну хіба що на полігоні та із заклеєними вікнами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 липня 2017 Они там взяли десятку и гоняли ее на полигоне.Путін також колись пробував кудись доїхати. Якщо хтось пам'ятає ту історію. Ті машини взагалі не їдуть. Ну хіба що на полігоні та із заклеєними вікнами. Та оставь того Путина в покое. Он те че кушать мешает, когда там десятка вышла? Был ли он тогда? А насчет окон, то если не понял то и ладно, 160 так 160. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах