Перейти до публікації
mydmkl

Кольца Поршневые

Рекомендовані повідомлення

Кстати, Ветеран, у вас что, нет тахометра?

Звісно є. А це має якесь відношення до поршневих кілець?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Тоді ще не мав. Але двигун не ревів, а вже свистів.

Зараз зазичай їду на 4500 об./хв. Це приблизно 140 км/год.

Якось не роблю собі проблеми з того. Більше переймаюся, щоб поліція не засікла і щоб не дуже шумно було, але це залежить від покриття дороги.

Зазвичай 140 - це межа, до якої розганяється на нашому газі. Після заправки під Краковом легко іде до 150, а обганяти ще можна і на 160, але це вже не маневрова швидкість - занадто довгий розгон. Біля Кракова є досить затяжний підйом, де є 3 полоси і гарно обганяти колони ТІРів. які сповільнюються - там переходжу на бензин, щоб втримати швидкість та динамічність руху.

Поділитися повідомленням

і щоб не дуже шумно було, але це залежить від покриття дороги.

ай шайтан, як закрутив :lol:, на цеглині шум від покриття дороги - єта пять! :ay: 

Наслухався вас і знову все кидаю, йду крутити свою БАККАРу. Амінь!

До речі у мене SM кільця

АвтоВАЗ, оригінал - і пох і нах! :br:

Поділитися повідомленням

Після заправки під Краковом легко іде до 150, а обганяти ще можна і на 160

без відео з діючими персонажами і обличчями, як кажуть німці - ніхт бла бла бла!

Або як казав Станіславський - Не верю!!!

все це слова, як про рибу, диких кабанів і 10 палок за ніч!

На ШевиАвео хетч, ШевиАвеоседан, Шевикрузседан, БМВх5, Тойотакамрі, та інших іно під 200 їздив і знаю, як це, а на цеглині просто і легко 160...(на діда Панаса байки більш схоже) навіть з кільцями Кобильшміт

Поділитися повідомленням

без відео
Маю тільки старе - ще до переробки двигуна. Це дорога по Польщі. 

https://www.youtube.com/watch?v=JGFnRgPGpco

Поділитися повідомленням

Маю тільки старе

хочу вас розчарувати - по мельканню розмітки там ніяк не 150!

це просто фантастика... і не відповідність приводу спідометра до КПП і редуктора. сам колись їздив по місту у межах правил (до 80 :multi: ) і думав, чому мене всі обганяють і чому порушують.

відео ( і обовязково декілька годин 140, а не часом, вряди годи) без GPS+спідометр - профанація!

А поки що, як казав персонаж із невловимих месників - "Брєхня!"©

Поділитися повідомленням

На ШевиАвео хетч, ШевиАвеоседан, Шевикрузседан, БМВх5, Тойотакамрі, та інших іно під 200 їздив і знаю, як це, а на цеглині просто і легко 160.

200 на Авео это тоже от деда Панаса :multi:

@VETERAN, вы бы описали свой двигатель, какой распредвал, какой карбюратор и т.д.

Поділитися повідомленням

200 на Авео это тоже от деда Панаса

ничего подобного, если с один водитель , да двигло было почти на пределе и розганять его приходилось кое какое время, хетч шустрее конечно был, а устойчивость на дороге была средненькая, но не цеглынная.

Да и Авехи были с нуля, фирма была в Украине одна мобильная, полосатая, закупила их на всю страну разных. кстати бензиновый Кангу 1,4 легко шёл 150, тоже новый. чудили было время...

Все скоростя по спидометру!

и ктати, как там н счёт езды на газу больше 4000 оборотов, какбы не рекомендовано :bw:

Поділитися повідомленням

200 на Авео это тоже от деда Панаса

ничего подобного, если с один водитель , да двигло было почти на пределе и розганять его приходилось кое какое время, хетч шустрее конечно был, а устойчивость на дороге была средненькая, но не цеглынная.

Да и Авехи были с нуля, фирма была в Украине одна мобильная, полосатая, закупила их на всю страну разных. кстати бензиновый Кангу 1,4 легко шёл 150, тоже новый. чудили было время...

Все скоростя по спидометру!

У Авео даже по паспорту максимальная скорость 175 км/ч, это с мотором 1,6.

Поділитися повідомленням

но она ехала! :ay: не знаю на сколько бы её хватило :bk:

Поділитися повідомленням

Ви усі брехуни !? Тут би хто що показав, один до другого НЕ ВЕРРЮЮУ 

А як так щоб повірили. То хіба купити таку цацку і  переконувати що швидкість вірна. 

До речі Як вам спідометр який обчислює імпульси і переводить їх на шкалу. Так само як тахометр?

Поділитися повідомленням

Ви усі брехуни !?

так як і кажу - швидкість була по штатному спідометру, а в реаліях звичайно менша.

Поділитися повідомленням

Ви усі брехуни !?

так як і кажу - швидкість була по штатному спідометру, а в реаліях звичайно менша.

Добре, а на майбутнє. Я наприклад не можу довіритись жпс нехай скільки би там не було ядер, якщо процесор в нього 800 Гц. Особливо коли певний час не вдається утримувати рівну швидкість. Я екстрено гальмував перед перехрестям, і став свідком коли єкран мені почав показувати

24.... 20....18....5....0, а де решту цифр так само він покаже максимальну швидкість з пропусками  156.....х.....148. тобто може  х рівно 160 але потрібно було скинути швидкість і екран мені щось не показав.

Тож є імпульсні спідометри для вас його показник буде більш переконливим  ніж з мех приводом, як у вазах?

Поділитися повідомленням

на газу больше 4000 оборотов, какбы не рекомендовано

А хтось заставляє?

[quote name="Интервент" post="818630">

VETERAN, вы бы описали свой двигатель, какой распредвал, какой карбюратор и т.д.

Колись був бортовик - там все було. Коротко було в темі, яку ти потер. Більше не буде.

[quote name="аматор11" post="818627">@аматор11, я не заставляю в щось вірити. Я стараюся так робити, щоб мої прилади мене не обманювали. Вважай, що моїх 140 - це твої 40.  :)

Поділитися повідомленням

Тож є імпульсні спідометри для вас його показник буде більш переконливим ніж з мех приводом, як у вазах?

по великому рахунку мені байдуже, вже давно не їзжу більше 90-120 по штатному спідометру, а всі ці понти мені вже не цікаві, більше хвилює витрата палива на 100 і доїзд з точки А в точку Б.

Вважай, що моїх 140 - це твої 40.  :)

домовились, кожному своє.

Поділитися повідомленням

більше хвилює витрата палива на 100
Судячи з твоїх даних про спідометр, твої 100км насправді є 50-60км.  :bp:

Поділитися повідомленням

Судячи з твоїх даних про спідометр, твої 100км насправді є 50-60км.

не знаю, хто про що, а от 450 км, при швидкості по спідометру, в середньому, 90 проїзжаю за 6 годин, мене влаштовує.

Поділитися повідомленням

@аматор11, я проїжджаю 1000км за 10 годин, включаючи заправки, перекуси і закупи - мене також влаштовує. А то сперечаєшся, ніби вимагаю з тебе доплати за швидкість.  :multi:  

До речі - тема ж про кільця - з моїх спостережень - економічність їзди на набірних кільцях суттєво краща. Найекономніше їхала моя машина на саморобних кільцях - компресійні стандартні, а маслозйомне зібране з 2-го компресійного і двох шліфованих по товщині 1-их компресійних. На такому я досягнув витрати менше 6 літрів на 100км. Але масло трохи брало.

Поділитися повідомленням

но она ехала! :ay: не знаю на сколько бы её хватило :bk:
Логан mcv 1,6 8v з паспортною максималкою 167 показав на спідометрі 180 на зеленій магістралі під Дніпром. І тиснути газ було куди і двигун ще крутився.

Все це було необхідно, щоб наказати неукраїнця на 111-тій з дригуном 1,6 16v. Після того більше 160 не розганявся, не було необхідності.

Які кільця не знаю, певно французькі)

*

Поділитися повідомленням

Давно была статья в ЗР. Они там взяли десятку и гоняли ее на полигоне. Естестенно под измерительным комплексом, без всяких жпс и спидометров. Так вот не помню точно толи 180 толи 190 они ее разогнали. Цель была 200.Не вышло. Причем последние 10-15км/ч они добывали путем сьема зеркал, молдингов, Всего чего можно и даже заклеивали щели вплоть до дверей. И это 10 ка, да стандартная, но аэродинамика всеж получше. А тут както все оперируют скоростями 160-180 на жиге, да без проблем. Я тоже разгонялся до 220, по жпс, спидометр два оборота сделал. Чесно.

ПС, Кольца обычные, с рынка.

Поділитися повідомленням

Они там взяли десятку и гоняли ее на полигоне.
Путін також колись пробував кудись доїхати. Якщо хтось пам'ятає ту історію. Ті машини взагалі не їдуть. Ну хіба що на полігоні та із заклеєними вікнами.  :multi:

Поділитися повідомленням

Они там взяли десятку и гоняли ее на полигоне.

Путін також колись пробував кудись доїхати. Якщо хтось пам'ятає ту історію. Ті машини взагалі не їдуть. Ну хіба що на полігоні та із заклеєними вікнами.  :multi:

Та оставь того Путина в покое. Он те че кушать мешает, когда там десятка вышла? Был ли он тогда? А насчет окон, то если не понял то и ладно, 160 так 160.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз