quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Место должно быть удобно для всех. Тем более что шашлык мы обычно жарим в парке дружбы народов. И вс не очень катит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Место должно быть удобно для всех. ну да, особенно тебе оно удобно)) давайте ЕКО маркет на троещине. мне там удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Место должно быть удобно для всех. ну да, особенно тебе оно удобно)) давайте ЕКО маркет на троещине. мне там удобно А ты приедеш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 я же выше писал что меня не будет. но мне там удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 я же выше писал что меня не будет. но мне там удобно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Знаете товарищи с таким подходом наш клуб развалится в конец ой да ладно... разваливаться нечему уже.По сути вопрос... а пробег будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 По сути вопрос... а пробег будет? пробег - это что? Колонна из машин. Ну так если будет 2 или три машины, то какой это пробег? Сходка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Если будет просто сходка ("посиделки"), и никуда не надо будет ехать, то я могу прийти без машины. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Если будет просто сходка без колоны, то какая это ЗОСЯ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Так что?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BAHO 29 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Если будет просто сходка без колоны, то какая это ЗОСЯ? так мы о чем и говорим) Судя по ответам участников машин соберется не так уж и много. Так что колонны не будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Ну ьак мы хоть как то собермся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Мене вже на завтра домовили - не буду в Києві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Ну ьак мы хоть как то собермся? Может лучше в воскресенье, раз у многих не получается в субботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2017 Я думаю мы попробуем перенести мероприятие на след неделю. 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sun 21 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 Так чем всё закончилось?? Переговорщики блин)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 А на пятёрке приезжать можно?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 А на пятёрке приезжать можно?)) нужно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 Ок. Приеду. Договориться бы когда и куда Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tymothy 149 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 Так что? Встречаемся в эту субботу? У меня как раз до 3х время есть..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 Я иду на 10.30 в кино. Потом свободна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2017 в эту субботу могу пока что без машины. или может кто нибудь поможет в первой половине дня поменять термостат?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Так в этом году хоть что нибудь состоится??? Мне как новичку интересно приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Так в этом году хоть что нибудь состоится??? Мне как новичку интересно приехать.Походу нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rif 87 3 Скарга Опубліковано: 27 жовтня 2017 Тогда вдвоем по Оболони прокатимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах