ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Так, женщины, не трогайте Ярика Позно)))) а мы 10 не сможем(( может все таки 17))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 [size="5">[color="Green">Ну давайте оставим 17-е по умолчанию ![/size] А 10-е обсудим ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Irka 5 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 10 я тоже не могу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Ндаааа, какая же встреча без женского пола .... [color="Green">[size="5">[font="Comic Sans MS">Тады оставляем 17-е !!![/font][/size] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mostick 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Постараюсь засветить и своей мордой на этой встрече. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Мы с Ксю будем!!! Я так понял, что там где и в прошлый раз? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Я так понял, что там где и в прошлый раз? да))там хорошее место в Космиксе))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 ЗАВТРА ВСТРЕЧА!!!!!!!!!!! 17.03.2010 в Космиксе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 ЕКАТЕРИНА, интересно маська, а чего это я узнаю не от тебя, а из инета??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 ЕКАТЕРИНА, интересно маська, а чего это я узнаю не от тебя, а из инета??? В хлам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Я буду машиной, так что буду как Серега унывать)) Еще завтра 3года как мы с Эмигранткой всместе и еще у друга днюха. И все ето сконцентрирвано вокруг лененградской площади! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Еще завтра 3года как мы с Эмигранткой всместе .... И все ето сконцентрирвано вокруг лененградской площади! Можем сконцентрировать это в КосМиксе ! За 3 года - респект ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 За 3 года - респект Ето ей респект, я не знаю как она мну терпит. Можем сконцентрировать это в КосМиксе Естественн, но друга всеровно в какой-то гендель придетса ехать поздравлять! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mostick 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Что за Космикс? =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Метро Дарница- пешком от метро ити 4 минуты! это большой развлекательный центр!!! Время сбора- как обычно дето с 18- 19 часофф на первом этаже в пицерии (при входе сразу налево) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mostick 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Ну если успею освободиться с работы, подскочу. Номерок не подсуетите на всякий пожарный? П.С. Сталкер, завтра еду за сидухами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Кстати - кто может - предланаю приехать завтра на 17.30 - можна в боулинге часок шары покатать. С 17 до 19 час игры 69грн кажется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shendrik 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Тож буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Shendrik, Я за тобой заеду в 17:00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Так скажите кто во сколько туда собирается попасть ! И паралельно - кто хочет поиграть в боулинг ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Я бедный студент посему увы не буду играть, попаду надеюсь к 18:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 tolik, я б не против поиграть!!! тогда давай в 17-30 - еси не получитсО- звони!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Stalker-3 В 17-30 подъеду туда ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mostick 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Ребят, киньте в меня моб номерочком, что бы найти вас . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Ребят, киньте в меня моб номерочком, что бы найти вас . 096 947-60-70 Толик ! Только я там буду где-то до 20.30 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах