Gutman 190 Скарга Опубліковано: 30 жовтня 2018 Людям реально занимающимся ремонтами ДВС. Я говорю за тех кто с этого живет, купить керхер не составляет большого труда. Вид результата твоего труда должен приносить так же и эстетическое удовлетворение в первую очередь самому мастеру. Что бы отошел от результата своего труда и сам себе сказал: Красота. Что бы было по людски и красиво. Нну,иии ? Был (уже нету) у меня частный сектор,дда мыл керхером,на одну только мойку башки могло уйти пол дня и когда в алюминий вьелась грязь дда нифига не поможет + расходный материал бензинчики керосинчики химии,а потом приходит и начинает пальцами тыкать,я пошол иным путем сразу обгавариваю кто будет мыть,а задарма работать - тта не рябятушычки выбачайте. Для мойки аппаратом высокого давления в домашних условиях есть специальная химия - даймер. Она отечественного производства стоит не дорого. Как правило выгрызает получше бензинчиков и керосинчиков... По моему это лень и нежелание вникнуть в суть вопроса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 По немногу продвигается установка гбо Установил кронштейн для редуктора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Прикрутил крепление на бампер, заодно почистил и покрасил трубы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Как и решетка радиатора задний бампер тоже оказался итальянским Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Заправочное слева? Не феншуй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 та да, возле выхлопухи.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @w-126,@Emissions, Кто сказал на папу кака!?©))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 ну, ладно, забыл что у классики справа выхлоп) видел как аккуратно сбоку монтируют в бампер, почти безпалева получается. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 не хотелось бампер дырявить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 не хотелось бампер дырявить а я бы сделал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 идел как аккуратно сбоку монтируют в бампер, почти безпалева получается. Да , и практично , и незаметно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 не хотелось бампер дырявить а я бы сделалу каждого свои вкусы,вот у тебя туманки на бампере а я бы их так не поставил))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 не хотелось бампер дырявитьа я бы сделалу каждого свои вкусы,вот у тебя туманки на бампере а я бы их так не поставил))))))) да, у меня еще полонез отлично ходит, а у некоторых нет)))) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Хоч я на газу і не їздю, але мені подобається як в ньому під лючком обидві заправні дірки. На "своєму" місці, а не так як дехто так низько буває поставить, що заднім ходом багна нагрібає)) 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 найпростіший спосіб під бампером,а в лючку треба "гратися",на багатьох жигулях бачив саме під бампером ще й біля глушника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 під бампером ще й біля глушникаУ мене так, але багно задом не гребе. У мене стоїть біля лівого клика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 під бампером ще й біля глушникаУ мене так, але багно задом не гребе. У мене стоїть біля лівого клика. багно!?ні,не чув))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Хоч я на газу і не їздю, але мені подобається як в ньому під лючком обидві заправні дірки. На "своєму" місці, а не так як дехто так низько буває поставить, що заднім ходом багна нагрібає)) вроде говорят не по госту так, опасно типа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 найпростіший спосіб під бампером,а в лючку треба "гратися",на багатьох жигулях бачив саме під бампером ще й біля глушникаБіля глушника?))-камікадзе. Я в шоці як на гаврюшках балон ставлять-тож взагалі взад апасно їхати. Тай камянисте бездоріжжя зась. Хоч я на газу і не їздю, але мені подобається як в ньому під лючком обидві заправні дірки. На "своєму" місці, а не так як дехто так низько буває поставить, що заднім ходом багна нагрібає))вроде говорят не по госту так, опасно типа.По якому госту? Це біля глушника заправки і шланги неюезпечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 По госту магистрали не должны ити по кузову внутри Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @optimus prime,всередині колісної ніші то не внутрі кузова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @optimus prime,всередині колісної ніші то не внутрі кузоваНет,ввод и вывод магистралей обязателен только через вентиляционную гофру,которая вместе с вент коробкой составляет герметичную емкость с принудительной вентиляцией Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 @optimus prime,всередині колісної ніші то не внутрі кузоваНет,ввод и вывод магистралей обязателен только через вентиляционную гофру,которая вместе с вент коробкой составляет герметичную емкость с принудительной вентиляциейЯкою коробкою? Шось вумний текст. І лючок хіба не має щілин і не вентилюється? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Вентиляционная коробка которая одевается на ВЗУ. Если то не в курсе она должна быть герметична Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 3 листопада 2018 Не в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах