nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 Сигой уже в попильнычку не попадаеш?на бумере была подсветка, пускай и тут будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 це шо таке вообще?)це пипильничка с падсветкай Плагіатор)[emoji4] 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 а нахиба спрашивается?) часто той пепельницей пользуешься?) у меня там бт гарнитура лежит в ней (в 08) 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 а нахиба спрашивается?) руки чешутся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 руки чешутся) Иди в кабак Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 руки чешутся) http://zsz.pp.ua/korosta-na-rukax-foto-i-likuvannya/ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 а нахиба спрашивается?)руки чешутся) ну, ладно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 руки чешутся) Иди в кабак я за кручение гаек, чем в кабак. Кабак удел слабых. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 я за кручение гаек, чем в кабак. Кабак удел слабых. Не тупи, а лучше вспомни песни Сектор Газа: Если хочешь ты обслyшаться эстpадных хитов, Если хочешь нанюхаться совковой блевотни, Если хочешь, чтоб тебя от обеда пpонесло, Если хочешь полyчить свиноколом под pебpо... Здесь такая гpязь, здесь такая мpазь, Здесь такое ощyщение, что попал на Кавказ. Здесь швыpяются деньгами, и ножами. Если ты Хочешь всё это yвидеть тотчас - Иди в кабак! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 Иди в кабак кроме бухла есть увлечения поинтереснее,как говорится "рождённый пить е@@ть не может" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 руки чешутся) Иди в кабак я за кручение гаек, чем в кабак. Кабак удел слабых. Але часом треба, без фанатізму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 я за кручение гаек, чем в кабак. Кабак удел слабых. Не тупи, а лучше вспомни песни Сектор Газа: Если хочешь ты обслyшаться эстpадных хитов, Если хочешь нанюхаться совковой блевотни, Если хочешь, чтоб тебя от обеда пpонесло, Если хочешь полyчить свиноколом под pебpо... Здесь такая гpязь, здесь такая мpазь, Здесь такое ощyщение, что попал на Кавказ. Здесь швыpяются деньгами, и ножами. Если ты Хочешь всё это yвидеть тотчас - Иди в кабак! такое не слушаю. Давно вырос. руки чешутся)Иди в кабак я за кручение гаек, чем в кабак. Кабак удел слабых. Але часом треба, без фанатізму не пью не курю. А кабаки и бабы доведут до цугундера (Место встречи изменить нельзя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 От блин и здеся про бухло (нну вот куда пальцем не ткни.. беленькая это такая девочка шо заведет куда угодно и никакие отмазки не помогут). Нну не смог я удержаться от этого разговора. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 Все добре в міру. Є і серед трєзвєнніків і язвєнніків дебіли. Як то кажуть раз не п'є то або слабий або слабий коли вип'є. А байки про здоровий образ жізні то відмазка) І взагалі-пити корисно 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 І взагалі-пити корисно я не веду здоровый образ жизни тому рідко коли пью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 22 листопада 2018 Тре мати ще час і гроші) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 надоели глюки в системе омывателя,психанул и купил бачек нового образца,и российский моторчик... ещё взял один дворник и патрон в задний фонарь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 А я тебе давно говорил что старый отстой. Я такой бачок снял, он неплох но быстро заканчивается. Поставил 09й. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @VETALZZZ, имеешь ввиду что жижа быстро кончается? ещё форсунки купил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @VETALZZZ, имеешь ввиду что жижа быстро кончается? ещё форсунки купил у меня такие же. Отлично опрыскивают. Да заканчивается быстро. Кстати установив эти форсунки без длработки возможно будут бить низко. Я из резины 3мм вырезал проставки и через них крепил. Тогда высоты достаточно. Смотри по месту. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Да заканчивается быстро.это смотря как пользоваться, весной заливал 4 литра, меньше половины еще в бачке осталось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Да заканчивается быстро. это смотря как пользоваться, весной заливал 4 литра, меньше половины еще в бачке осталосья считай каждый выезд. Не могу с грязным лобашом ездить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Да заканчивается быстро. это смотря как пользоваться, весной заливал 4 литра, меньше половины еще в бачке осталосьЗимою на автобані витрачається біля 10 літрів на 1000км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Треба посадити моторчик на герметик бо пропускає часто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах