nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Треба посадити моторчик на герметик бо пропускає часто. вже поклав, нічого не пускає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 короче поставил,протестировал, по сравнению с тем что было до этого -бомба, качает аж на крышу))) надо подрегулировать, кстати форсунки не менял,я прикинул и понял что они не достанут струёй до верхней части стекла,пока покатаюсь с стоковыми форсунками... короче моторчики старого образца-г@мно))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 короче поставил,протестировал, по сравнению с тем что было до этого -бомба, качает аж на крышу))) надо подрегулировать, кстати форсунки не менял,я прикинул и понял что они не достанут струёй до верхней части стекла,пока покатаюсь с стоковыми форсунками... короче моторчики старого образца-г@мно))) я тебе выше написал как решить этот вопрос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @nightwolff,а які зараз форсунки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @VETALZZZ, холодно ща колупатся)))решу когда теплее будет @nightwolff,а які зараз форсунки? зараз строкові хромовані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 В мене пластмасові, звичайні подвійні з регулюванням. На сток моторчику не дуже пісяло лиш плюс був, що розділена струя. З новодєльним вже краще а з е36 моторчиком взагалі бімба!-било через всю машину до регулювання) Отакі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 теж десь є такі, лише довго треба їх регулювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Тыж смотри в новый омыватель возьми мотор 2110 а не 2108 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Тыж смотри в новый омыватель возьми мотор 2110 а не 2108 вроде такой и взял,я купил самый дорогой моторчик из все которые были в магазине Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 я купил самый дорогой моторчик из все которые были в магазинеА я взяв найдешевший - від 2108 за 75грн. Качає дуже моцно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 там були смі дешеві китайські по 35 чи 45 не пам'ятаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Я й не в курсі був, що форсунки треба підкладочками регулювати.... В металеву частинку (з якої бризкає) вставив зубочистку, ця металева фіговина крутиться як шарнір у різні боки і так регулюю струю. Регулюю так, щоб била на самий верх лобового, тобі на швидкості струю прибиває вниз повітрям. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Я й не в курсі був, що форсунки треба підкладочками регулювати.... В металеву частинку (з якої бризкає) вставив зубочистку, ця металева фіговина крутиться як шарнір у різні боки і так регулюю струю. Регулюю так, щоб била на самий верх лобового, тобі на швидкості струю прибиває вниз повітрям. это касается только веерных Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 на швидкості струю прибиває вниз повітрямА у мене зустрічний вітер вище піднімає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 У веерных можно сопло плоской.тонкой отверткой поднять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 У веерных можно сопло плоской.тонкой отверткой поднять у меня не хватило подъема, может такие попались Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @VETALZZZ,Можно сверлом как фрезой немного тела форсунки снять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 @VETALZZZ,Можно сверлом как фрезой немного тела форсунки снять резинки подкинул и много лет так езжу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 Таким форсункам важно наличие фильтра в системе, у меня одного не было и одна уже забилась какулетами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 листопада 2018 я считай каждый выезд. Не могу с грязным лобашом ездить.перед выездом в гараже тряпкой протираю которая для стекол, что разводов не оставляет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 Тыж смотри в новый омыватель возьми мотор 2110 а не 2108 вроде такой и взял,я купил самый дорогой моторчик из все которые были в магазинеІ скіки заплатив за найдорожчий? Таким форсункам важно наличие фильтра в системе, у меня одного не было и одна уже забилась какулетамиНе треба каку в бачок заливати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 Не треба каку в бачок заливати) У мене завжди практично дистильована вода, а зимою трохи тої смердючки доливаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 @Andriy1352, А никто не заливает, омывайка еще тот шлак оставляет,или предлагаете омывайку тоже Мотыль брать как наши мажоры? 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 І скіки заплатив за найдорожчий? 120 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 листопада 2018 @Andriy1352, А никто не заливает, омывайка еще тот шлак оставляет,или предлагаете омывайку тоже Мотыль брать как наши мажоры?При чому тут матиль?) Просто нормальне а не те що на базаоах в півторачках 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах