nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 @golden88,передок весь новый, абсолютно, только по глупости оставил один старый цилиндрик, думаю может он Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 Цилиндры (передние) обычно не текут, а клинят 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 волнует что протекло снизуВідхили килимок і глянь, чи під педалями сухо. Потім перевір, чи добре затиснутий шланг з бачка до головного циліндрика. Потім вже перевіряєш щільність затиску кінцівок трубок. А ще придивися до бачка - може десь тріснув. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 @VETERAN,бачок цілий, шланги сухі, взагалі під капотом сухо,під педалями сухо. Працюють лише задні тормоза Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 під педалями сухоЗазвичай тече прямо по металу - під все, що там настелено. Це якщо стерлася зовнішня манжета на головному циліндрі. А якщо стирається внутрішня - просідає педаль, поки тримаєш натиснутою. Налий тормозухи і дивися біля якого колеса калюжа, чи мокра покришка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 У него ваккум стоит, если течет то все туда, а потом тянется и горит в моторе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 У него ваккум стоитА аа... Ето в корнє мєняєт сітуацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 У него ваккум стоит, если течет то все туда, а потом тянется и горит в моторе Даже если перепускает упл манжета главного/ниче там не тянет в мотор,на корпусе вакума есть дренажка (штамповка) + упл манжета штока. По поводу главного тормозного,шо жидкость попадает в вакумник/это сказки бабочек на лавочке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 У него ваккум стоит, если течет то все туда, а потом тянется и горит в моторе Даже если перепускает упл манжета главного/ниче там не тянет в мотор,на корпусе вакума есть дренажка (штамповка) + упл манжета штока. По поводу главного тормозного,шо жидкость попадает в вакумник/это сказки бабочек на лавочке. У меня полный набрался тормозухи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 К нас дождь и грязь,машина мокрая,не реально определить где течёт, летом я бы сразу увидел При чём здесь главный тормозной если в двухконтурном бачке жидкость ушла только из одного контура-передних колёс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 При чём здесь главный тормозной если в двухконтурном бачке жидкость ушла только из одного контура-передних колёсБо там стоїть манжета між двома контурами, а витік той, що має вихід назовні через ще одну манжету. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 У него ваккум стоит, если течет то все туда, а потом тянется и горит в моторе Даже если перепускает упл манжета главного/ниче там не тянет в мотор,на корпусе вакума есть дренажка (штамповка) + упл манжета штока. По поводу главного тормозного,шо жидкость попадает в вакумник/это сказки бабочек на лавочке. У меня полный набрался тормозухи. Огго,если у тебя полный набрался тормозухи/дружище это говорит о том,что ты относишся пофигически к своему авто (или на потом/или от недостатка финансов) - Если пропускает манжета штока,должно быть троение мотора - Ты вообще не осматриваешь моторный отсек - Манжета (двухручейковая) главного, моментально не выходит со строя,тта не пойдет в вакумник жидкость, развешо действительно дренаж забытый грязюкуою и жидкость попадает в вакум. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2021 Нужно было доехать домой любой ценой.Доехал,но по пути влил литр с чем то чтобы хоть как то тормозить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 Сегодня бегло осмотрел машину, снизу всё высохло, никаких подтёков нет нигде,в салоне сухо,под капотом сухо, потом засунул руку под вакуумник а он снизу весь мокрый в тормозной жидкости, посмотрел снизу Ланжерон тоже мокрый,в вакуумном внутри жидкости нет,я так понимаю что оно как-то вытекло вниз, наверное протекает гтц,и это только в морозы, сейчас всё нормально,это нужно ремкомплект гтц поменять или полностью новый купить и какую лучше фирму покупать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 это нужно ремкомплект гтц поменятьТільки зовнішнє кільце з канавкою. Але поміняєш напевно вже всі. Тільки прослідкуй, щоб кільця вільно сиділа - мали в середині велику діру. Деколи попадаються кільця з малим отвором в середині - такі можуть не пропускати відтік рідини і колодки будуть затирати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 @VETERAN, я ніколи не міняв ремкомплект гтц, уявлення не маю як воно там має бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 Купи Автоваз ГТЦ, ремонтировать его,себя не уважать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 @optimus prime, после нового года я на подсосе((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 Ясно.Ну тогда подкинь ремкомплект, думаю на пару месяцев тебе хватит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 @optimus prime, наверное так и сделаю,там не сложно, если не поможет тогда куплю взборе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 думаю на пару месяцев тебе хватит У мене ремонтовані ходять довше нових - циліндр вже відполірувався і не так тре манжети. я ніколи не міняв ремкомплект гтц, уявлення не маю як воно там має бути На пів години роботи. Спочатку затискаєш і знімаєш шланги - щоб не текло. Потім відкручуєш трубки, але не відгинай - замахаєшся попадати рівно потім. В кінці відкручуєш дві гайки кріплення циліндра і виймаєш його. Йдеш собі у зручне місце і колупаєшся. Як будеш збирати - натисни педаль, щоб шток попав куди треба. Спочатку вдягаєш шланги і заповнюєш циліндр рідиною - поки не перестануть йти бульки. Тільки тоді прикручуєш трубки. Навіть прокачувати не прийдеться. На завершення все гарно витираєш і тиснеш на педаль з усіх сил - якщо ніде не сочиться - біжиш за пляшкою то все обмити. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 Навіть прокачувати не прийдеться Прокачать все же стоит. С тормозами лучше не шутить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 думаю на пару месяцев тебе хватит У мене ремонтовані ходять довше нових - циліндр вже відполірувався і не так тре манжети. Никогда не видел живого цилиндра при разборке,Все как один в кратерах коррозии или потерты как гильзы мотора при перегреве.На такие сами понимаете ставить новые резинки смысла нет никакого.Пару месяцев и манжеты стерлись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 Я ставил ремкомплект раза три, ходило месяц, два и две недели, теперь покупаю только новые. * MI PLAY * 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 3 січня 2022 Я всё же рискну... Я на бэхе ремкомплект рабочего менял,так и продал машину.... ничего не текло Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах