DIMON-72 51 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Сволочи, "Чайка"-то уже пластиковая... У китайцев железо закончилось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Сволочи, "Чайка"-то уже пластиковая... бугагааг))) я фигею (((((обидно йопти пиар ход такой блин.. с железными был однако %( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis_mir 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 чайка не полностью пластмасовая, но метал с пластиком не плохо состыковали. но москвичёнок полностью метал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2010 denis_mir, у москвича облицовка кажется пластмассовая Но качественная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 что то в Одессе вообще найти не могу 6ой номер,да и предыдущие с витрин убрали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Я сегодня приобрел 6-ой выпуск. Вот пару фоток Москвича: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Я щось не зрозумів: у мене ГАЗ-13 чайка це 5-й номер. А на сайті це зовсім інший. . В чому тут прикол? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Вовчик, на сайте российские номера, а они отличаются от наших! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2010 Что-то я запутался. Я думал не будет 21-й волги в этой серии. Ожидал после Москвича получить 24-ю, два бобика и трёшку жигулей... Сколько всего машин в первой серии, кто-то знает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 3 травня 2010 SLIP, В серии, которая выходит на Украине всего 10 машин (судя по анонсу в первом номере). И сейчас в продаже седьмой номер ГАЗ-21. Так что пока все по графику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 3 травня 2010 В серии, которая выходит на Украине всего 10 машин (судя по анонсу в первом номере). И сейчас в продаже седьмой номер ГАЗ-21. Так что пока все по графику. Люди ,не пишите бред. В Украинской серии будет столько же номеров сколько и в русской. Прочитайте всю эту тему от начала и до сего поста и получите ответы на 99% своих вопросов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 4 травня 2010 З.Ы. Кстати, наша газ-21 отличается от той модельки, которая вышла в России, русская модель имеет никакущее дно, у нас же детализация на порядок выше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
preodol 3 Скарга Опубліковано: 8 травня 2010 Процесс собирательства становится все более интересным! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 А мне уже не интересно К нам привозят "пару" журналов на весь город. И угадывать в каком киоске они есть и бегать за ними уже нет желания. Привозят реально единицы и разбирают мгновенно. Короче нафиг, интерес пропал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 DENIS_BER,при желании можно заказывать журналы у изд-ва Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CrazyVano 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 (змінено) Вышла ВАЗ-2103 Змінено 11 травня 2010 користувачем CrazyVano Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 11 травня 2010 DENIS_BER, а мені малий син (11 років) купляє журнали. Дорогі гадюки, але цікаві. Отже треба чекати, і прийдуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 В тройке не понравилось отсутсвие молдингов на арках и порогах, а также то что сздаи не квадратный номер в хром рамке, а прямоугольный да ещё и чёрный и вообще без рамки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 SLIP, Перекинь машинку і глянь внизу хто виробник? я чуть не впав зі стула!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 Вовчик Их все из этой коллекции узкоглазые клепают... как и большую часть окружающих нас вещей. "Экономика должна быть экономной" (с) Хрущёв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 цвет у волжаны какой-то нетрадиционный В тройке не понравилось отсутсвие молдингов на арках и порогах кетайцы еще на тройку полный привод присобачили и хз что под багажником (бензобак?) к тому ж задние фонари завалили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis_mir 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 просто волг в таком цвете до наших дней дошло очень мало я встречл всего 1 или две но смотритца в живую очень хорошо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 ajm БЫл такой цвет для 21-й, только поярче, а этот как буд-то после десятилетнего простоя под аЗербайДжанСким солнцем))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 только поярче ага, типа такого Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовчик 1 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 ajm, А у мене ліва фара в іншу сторону завалена! І чому кітайози нашу ліву фару не полюбили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах