Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Что б хоть как то развлечься предлагаю поиграть в такую игру Игра "Фото на заказ" На одном из форумов подсмотрел прикольную игру. Играющий заказывает фотографию/картинку чего/кого-либо. Следующий за ним ищет её в сети, сканирует, снимает сам (как угодно), выкладывает здесь и заказывает свою. Поехали? Хочу фото Колхозной пятерки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Гиперболоид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 (змінено) Змінено 8 лютого 2010 користувачем Abbat26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 зоказывай что лэ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Чот я тупанул Заказываю Бублик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Заказываю 2106 на 15х дисках (типа бмв паутинки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 хочу бобинный магнитофон Астра 110! +)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 вот что то с бабиной я рисовал...сейчас...вот вот аха, держи: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 (змінено) Пётр, ты картинку забыл WAZу выложить WAZ, Хочу ваз 2105 на дисках от мерса (любого со сначком) Змінено 8 лютого 2010 користувачем Abbat26 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Пётр, Куда ты влез без очереди! Abbat26, ну и диски подобрали для краш теста, пускаю слюни... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Пётр, ты картинку забыл WAZу выложить Пять баллов Пётр, Куда ты влез без очереди! Для Петрухи не жалко Ня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Кто там следующей ? Хочу ваз 2105 на дисках от мерса (любого со сначком) Зы ребята правила прочитайте нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 диски от мерса со значком на невидимой ВАЗ-2105 Хочу фото контроллера Январь 5.1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zero 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 хочу пива Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 хватит? хочу чегонибуть светлого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Картина называется светлый путь))) Хочю кожаный салон класики в сине-черных цветах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Хочу чего не будь не обычного Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pretor 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 пойдет? кактус необычный хочу фото синеглазого альбиноса Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
habatun 13 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Ну почти синеглазый Хочу фото нивовской раздатки (если есть в разрезе) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Abbat26 27 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Хочу Один миллион долларов одной бумажкой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Хочу увидить хачироку Черд!!!, неуспел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 habatun, в разрезе? На: ухаха! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Navstar 27 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Abbat26, Emigrant, Хочу увидить фото своей копейки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 ВОВ хочу! мля, шож так невезет!? Navstar, ВОВ хочу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emigrant 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Хочу барбариску Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах