Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 11 січня 2019 Так і зроблю, завтра завезу голову на заварку, відпишусь що там скажуть. В подальшому куплю іншу гбц і відкапіталю, щоб була в запасі, але не впевнений чи буду фрезувати. Їжджу в основному на газу, тому установкою даної гбц хотів підняти СС 213-я голова шлифовку на 2 мм выдерживает без проблем а на 1 так вообще можно не волноваться. Если, конечно, нет дефектов литься или каверн от плохой ОЖ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 січня 2019 @V@lik,я 21213 гбц дошліфував до -2мм. Щей канали були розточені. Їздив півтора року і все було гут поки різьба не зірвалась на 4 циліндрі. Вирішив не бавитись з футорками і зробив собі іншу голову. Видно брак лиття. Можна просвітити і якщо брак тіки там то заварити і кататись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 11 січня 2019 Чесно кажучи в мене таке враження що в інших таких місцях візуально товщина теж не велика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 січня 2019 @V@lik,як можна візуально оцінити те, чого не видно?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 11 січня 2019 Я маю на увазі якщо дивитись в канал охолодження Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 11 січня 2019 Судя по всему снято от номинала далеко не 1мм... та шось вроде да, кс какая-то неуверенная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 12 січня 2019 Так висота гбц 110 мм, переміряв кілька разів. Сьогодні ще раз передивився, всетаки я помилявся, видно втомлений був після роботи, всетаки в інших місцях товщина більша, що підтверджує брак лиття в даному місці, дякую всім хто відписався, буду варити і ставити, а там покаже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2019 @V@lik,я 21213 гбц дошліфував до -2мм. Щей канали були розточені. Їздив півтора року і все було гут поки різьба не зірвалась на 4 циліндрі. Вирішив не бавитись з футорками і зробив собі іншу голову. Видно брак лиття. Можна просвітити і якщо брак тіки там то заварити і кататись А який УОЗ виставляв?В мене конфігурація така: блок 2106 поршня 2105 79.4 коліно 21213 гбц 21213 спилена на 1мм розпредвал 2101 Для 213 мотора уоз 1°, я експлуатую більшість на газі і незнаю який краще кут виставляти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2019 я експлуатую більшість на газі і незнаю який краще кут виставлятина трамблере под газ хорошие углы выставить очень сложно, так как изначально центробежная фиговина изобреталась не под газ. в общем без мпсз никак. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2019 @V@lik,та голова на трампльорі їздила, тож угли такі собі. Думаю СС малувата, особливо для газу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V@lik 17 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2019 Вчора їхав на газі і зрозумів що при розгоні на всіх передачах крім першої є детонація. Провірив уоз - десь 3°, зняв вакуумний шланг з трамблера, перевірив як працюють грузики - трохи підогнув пружину, вроді по графіку працює, але коли знову поставив шланг то при наборі обертів уоз стає на 2 ребро кришки, сьогодні спробую замінити вакуумний регулятор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2019 вот эта дрочевня с грузами и вакуум регуляторами не поможет. 1 w-126 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 Можт кто сталкивался ? Ланос 1,5 притянули в гараж на шнурке тобто работу мотора я не слышал и не видел при ремонте обнаружилась трещинка в Гбц, На вопрос дуло-ли в расширитель - да дуло, болты Гбц были слабо зажаты (два вообще без усилий открутились),по прокладке отчетливо видно черноту на кольцах, на блоке есть прогиб щуп 0,05 свободно 0,1 по линейке не пролазит. Опресовать башку негде, еслиб эта трещинка была между клапанами яб даже и не замарачивался. Попробовать заварить ? Для начала попробую залить керосина суток на двое, " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 Попробовать заварить ?Заокругли надфілем і не переймайся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 Или я ее там не вижу, или там просто раковина, которая ни на что не влияет, прошлифовать головку и блок, взять новые болты и закрутить с паспортным усилием и будет оно ездить долго и счастливо, пока снова не перегреют. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 Цеж яким шмурдяком воно "охолоджувалось"?... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 травня 2019 чет мне кажется если подварить аргоном, то может чуть повести Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 29 травня 2019 чет мне кажется если подварить аргоном, то может чуть повести Так седня и сделал,отвез к человеку аккуратно сделали канавки и подварили (таки была трещинка). Я попросту немного поспешил (тобто я видел эту трещинку),подправил седла и притер клапана,но посидевши подумав и посоветовавшись с хазяином решили подварить,после поварки фаски на седлах прошолся легкой пастой, фаски не ушли все в норме, блок после расточки идет на плоскушлифовку олнозначно а башка под фрезу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах