Kurt 1 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2007 Эй, кто тут есть к березнякам самый ближний? Я на 4-х живу - это прямо возле Днепра между жд мостом и мостом Патона. Отзовитесь... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 1 лютого 2007 На ул. Китаевской, возле Китаевского монастыря Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гигабайт 1 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2007 Донбасс, Донецкая обл, г. Славянск 600 км до Киева (кто больше?) Ближайший одноклубник - около 30 км (Daft), но он куда-то пропал. Даже из аськи. Так что, Мадъяр - ты ближайший. Надеюсь, завтра в Святогорске свидимся на "встрече восточного региона". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Madyar 15 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2007 2 Гигабайт А от меня ближайший одноклубник живет в 4 км по прямой и 6 в объезд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sema 2 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2007 Гигабайт я еще дальше, я из Мариуполя, в одной области живем... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гигабайт 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2007 2 SemaПосмотри внимательней. В Мариуполе живет Волговод. И еще кто-то (кажись). Одноклубники гораздо ближе, чем кажется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sema 2 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2007 Гигабайт Я знаю волговода...думал мож еще кто есть... :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yarik2107 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2007 А я на Веноградаре, пр Василия Порика!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2007 Киев, Троещина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GRAF 1 Скарга Опубліковано: 4 лютого 2007 Живу- Голосеевский район ТЕРЕМКИ 2 Работаю- Голосеевский район Героев обороны Учусь- НТУ недалеко от М.арсенальной Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юрон 1 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2007 Родом-Ив-франк обл. город Калуш Живу-Жмаченка 26 общ. Учусь-Киевский университет туризма,економики и права на Жмаченка 26 Работа-ПЛ.Бессарбка 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Масяня 7 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2007 А я на Веноградаре, пр Василия Порика!!! о, еще один сосед объявился! привет с Ветряных! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2007 Кто с троещины и едет завтра на встречу в личку отпишитесь с номерами тел. хочу с кем-то ехать... а то одному как-то не по себе вливатся в огромный дружный колектив))) :roll: :oops: PS если не в той теме отписался поправьте мну)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jemen 32 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2007 SEMAntix Мы не кусаимсо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
*DC* 1 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2007 :friends: SEMAntix небоись тут все через ето прошли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MadPes 3 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2007 Обитаю на Ново-Беличах, ул. Булаховского Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дима 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2007 На Боярке, Ул. Винницкая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sag1966 7 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2007 Так что, Мадъяр - ты ближайший. Уже нет, я ближе, однозначно... :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2007 Виноградарь,Краснопольская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antif 1 Скарга Опубліковано: 20 березня 2007 Борщаговка.В конце Симиренко Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sotnik 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2007 Соломенка, перед караваевкой. ул. Питерская Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
pasya 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2007 Луганск п.Юбилейный ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
STRIKER_lg 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2007 Луганск п.Юбилейный ... Где бы мы еще встретились г.Луганск п. Юбилейный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dlinniy 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2007 Николаев! :puppy: у меня никого по соседству нет. разве что Apache за 65 км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Iari 97 Скарга Опубліковано: 5 травня 2007 Голосеево Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах