Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

я в шоке!!!!я себе на прошдой неделе такую распорку за 60 грн. прикапил!!!

долго раздумывал, и впринципе щас после приобретения тож не могу успокоится, над целесообразностью её приобретения.реально ли она будет работать???

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Сьогодні поставив бороду, а також помалював задні барабани і супорта.

Зображення

Зображення

Зображення

Как сделал красную накладку на торпеду?? Красил или че-то красное клеил??

Поділитися повідомленням

Как сделал красную накладку на торпеду?? Красил или че-то красное клеил??

Полоску знімав і 3 рази пройшовся балончиком.

Розпорку не можу поставити, без гайок закладається, з гайками негоден закласти, може відріжу кусок розпорки.

Ще одна біда, згорів моторчик ел. багажніка. І ще купив новий бачак на тосол і він пропускає, навіть хомут не допомагає.

Диски коли їдеш дивляться супер, передні покришки думаю зняти і також помалювати.

Змінено користувачем DODGE

Поділитися повідомленням

Красота. Кастрюля резаная вроде правильно. Как ощущения от такой кастрюли по сравнению с обычной? Стоит ли мне тоже так зарэзать её?

Поділитися повідомленням

Красота. Кастрюля резаная вроде правильно. Как ощущения от такой кастрюли по сравнению с обычной? Стоит ли мне тоже так зарэзать её?

3, 4 передача досить відчутно.+ звую (стандартний звук неінтересний) + вигляд.

Поділитися повідомленням

На днях прикрутив батони:

Зображення

Зображення

А також докрасив передні диски, моєму знайомому дуже сподобалось, довелось і йому красити:

Зображення

Так як мої диски будуть сохнути три дні я взявся малювати защіту мотора і кришку головки:

Зображення

Маючи стільки вільного часу взявся за гараж:

Зображення

Поділитися повідомленням

Зображення

Зображення

Сьогодні нарешті вдалось покататись. Різана кастрюля прекрасно себе проявляє, сьогодні на одну гірку вилетів на четвертій передачі, раніше третя деколи не стягала. Холостого дальше нема, доводиться на кожному перехресті витягувати підсос, резервний регулювальний болт вже не допомагає. Треба буде попробувати поміняти реле регулятора напруги, читав непамятаю в кого, але в нього перестала глохнути після заміни реле.

Поділитися повідомленням

поміняти реле регулятора напруг

Проще провод, красный вроде, снять и посмотреть. Лампочка зарядки должна гореть при этом.

Поділитися повідомленням

Проще провод, красный вроде, снять и посмотреть. Лампочка зарядки должна гореть при этом.

Ти говориш про дріт від реле під номером "15"?

Сподобалась мені одна ідея з 06 бамперами, хочу попробувати. Треба зняти клики, замість них дати тільки болт з круглою плоскою шапкою, щоб виглядало суцільно. Ще посередині можна наклеїти чорну полоску щоб були більш похожі на рідні (може тоді мене менше менти будут домахувати з бамперами).

Поділитися повідомленням

Ти говориш про дріт від реле під номером "15"?

Схемы нету при себе, не скажу точно.

Толстый красный, помаранчевый идет в салон.

Поділитися повідомленням

Всім Привіт! Давно вже нічого не писав, тай не було нічого нового. на тамтому тижні навідався до карбюраторщика, тепер машина набагато краще робе, до сотні розганяється лекше і швидше, дальше хоче пяту передачу, боюся більше за сотню їхати, звук таяк реактивний і тріскоти десь в районі карбюратора, а в загальному машина робе супер,

Зображення

Прийшов час купити магнітофон, і може саб. ну про це потім. Зараз мучусь з ЦЗ с пульта, інструкція англійська неможу зрозуміти що і як, може хто мав справу з таким підкажіть, куда йдуть ці провода;

І ще купив рульові переключателі (тубус), приїхав додому і аж тоді побачив маркіровку 2105, є в них різниця від 2106, і чи підійдуть вони до моєї копейки?

post-1388-1475321862,6542_thumb.jpg

Поділитися повідомленням

Нарешті дожився до магнітофона, маючи усілок заодно взяв пасивний сабуфер, тепер робота над машиною піде швидше. Захтілось мені нового ковроліна Люкс, матеріал такий як в іномарках, купив приїхав додому розклав ... а він су** 2108-09, пролетів на 205 грн. щей нікому не годен його продати.

Вчора було підключено магнітолу, усілок, саб, нова зад, полка. Звук мощний (бас), більше 08% звуку не включаю, в багажнику всьо літає. Другий день їзди і вже є недоліки: магнітола+усілок ще нові протитуманки і в результаті побачив на вольтметрі досить малу зарядку, раньше 14В тепер 11-12В, а також коли машина їде страшний виск в колонках, і коли включаю стартер магнітола виключається.

Деяке обновлення під капотом:

Зображення

І трожи фото;

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення" rel="external">Посилання

Зображення

Зображення

І знову закупи ;

- перший главний девайс.. маде шмаде Китай

Зображення

- другий .. маде (де не глянь) Китай

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

І в результаті маємо:

- магнітофон PROLOGY MCE - 515U USB/SD - 830 грн.

- саб. Ursus SW 12SE - 570 грн.

- кабелі до усілка комп. - 330 грн.

- ЦЗ с пульта YR 313-4S - 250 грн.

- актисатори до ЦЗ (3 шт.) - 60 грн.

- протитуманки - 85 грн.

- маятник SONATEX (підш.) -01 - 93 грн.

- шарові Трек Чемпіон низ (3 шт.) -01 - 198 грн.

- стабілізатор ЗАД. - 01 - 240 грн.

- обшивка потолка чорна - 01 - 66 грн.

- рульові переключателі (тубус) - 05 - 95 грн.

- уплотнітель під стопи (2 шт.) - 011 - 16 грн.

- втулки реактивних тяг - 01 - 40 грн

- решітка БМВ з перемичками - 01 - 26 грн.

- козирьок зад. скла з стопом - 01 - 37 грн.

- накладки педалів ХВ 353 - 26 грн.

- ковпачки ступиці - 01 - 6 грн.

Поділитися повідомленням

DODGE,

Хорошенько затарился)

а где так дёшего урвал стабілізатор ЗАД. - 01 - 240 грн ?

Поділитися повідомленням

ARTEMON" rel="external">Посилання це не ТехноМастер, брав на гуртовні, там ціни низькі але запчастини незавжди якісні.

alexdoc" rel="external">Посилання це предохранітель якийсь там до усілка, дріт там такий грубий що можна підключати чарез нього сварочний апарат.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_673754", false); </SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_673750", false); </SCRIPT>

Поділитися повідомленням

ЗДОРОВ..за прямоток кажу бери на РИНКУ РЕАЛ..там простпортовська банка 600-800...кароч Біля БАРАНОВСЬКИХ...там побачиш магазинчик там штемп продає ковші СПАРЦЬО І КОВШІ РЕКАРцьО....

там можеш взяти собі банку...

читав твій бортовик....

класна машина і рук ти приклав не мало..так як я...і грошейтоже трохи вклав....

нащот вікон ти тільки на перед поставиш 2107 вікна..на зад тре брати під заказ(тоїсть вирізати)

але не варто бо задні вікна тоді будуть заблоковані і вони не будуть відкриватися як передні...

Машинка має класний колір....Здалосяб Хороші ДІСКИ...тіки часом базарних українських легкосплавок не бери...Бери шось з німців...НІМЕЦЬКІ ДІСКИ самі прикольні вони ОЛДСКУЛЬНІ...і класно смотряться...

як мої Зображення

або такі діски в яких виліт 35 ну і менше...

ачив твою машинку біля МОТОРУ...скажу одне ЗНІМИ ТІ ПІДКРИЛЬНИКИ...ВОНИ НЕ ОЧЕНЬ ДИВЛЯТЬСЯ(ВИБАЧ АЛЕ Є ЯК Є) Я розумію тебе вони коштують гроші але вони ніяк не дивляться...РЕАЛЬНО!

КРОЧ ПРИЇЗЖАЙ ДО НАС НА ЗБОРИ...ТИЖ В ТЕРНОПОЛІ ТОЖЕ ЖИВЕШ?

БАЧИШ А Я ДАЖЕ НЕ ЗНАВ шо тут тернопільскі сидять...заходь на гілку ЗАХІДНИЙ РЕГІОН -ТЕРНОПІЛЬ

Посилання

там напиши свої дані і звяжимся...якшо хочеш?

можна булоб і по місту поїздити разом!

з деталями тобі тоже поможем...маєм певні скиди в магазинах...

кстаті тобі на перед тре буде склопійомники електро...ціна я брав сьогодні то 650грн...ну поскидках за 610 віддали мені!

поможем з діодною оптикою,і так далі..кароч звони пиши і так далі!

Змінено користувачем VOVCHIK_DOMY

Поділитися повідомленням

DODGE,

поставил задний стаб? как ощущения? есть изменения в поведении авто?

Поділитися повідомленням

ARTEMON

Ще не ставив, найперш треба перед робити.

VOVCHIK_DOMY

Як буду брати діски то не менше R14, тоді й резину тре міняти, коротче це задороге задоволення.

Думаю брати КПП5, наразі знайшов полонезовську за 600грн. але всі кажуть жигульовська ліпша, але ціна нехила 1500грн. нову бачив в магазині за 1600грн. продавець каже що заводська, але ніхто не хоче ризикувати, в них всьо заводське, оригінальне, на тиждень часу. <SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_677449", false); </SCRIPT>

Поділитися повідомленням

полонезовську за 600грн
отличная цена, я свою месяца два назад за 750 брал.

преимущества коробкы "Полонез" весьма существенны, вот то, что мне лично очень нравится:

- длинные передачи, не нужно безконца тыкать как на класической

- рукоядка КПП наклонена к водителю, что тоже очень удобно

- задняя включается без нажатия (легко установить кулису)

- возможность выбора коробки (скоросная, или тяговая)

Я лично считаю плюсом ту часть, что у коробки есть пробег (нужно смотреть что бы не разбитая была), а значит при установке ты сразу учуеш "вой", если он есть, а на новых 2107 он можт появится через 4000 (у мого друга так случилось)

Поділитися повідомленням

Сьогодні приміряв другий блок предохранітєлів, на тамтому вже нема місця.

Зображення

Вчора почув що передньому лівому колесі почало вити ніби тертися, напевно підшипник пішов, знов тре міняти пів року тому іно міняв. Напевно через то що в лівому колесі стоять нові колодки і диск, з правого боку нема часу поміняти.

Поділитися повідомленням

Сьогодні поміняв підшипник ступиці, потім немав що робити спаяв підсвітку під поріг, загальна вартість 10грн. дешевий варіант неонової.

Зображення

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз