Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

пониже-бы ее и вообще четко смотрелась. и сделай ченить с белыми поворотниками на крыле , слишком в глаза бросается .

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Перед вже нема куда опускати, колесо зачіпає за підкрильник, зад ще здалобися на пів витка, повторювачі 05 всеж краще ніж попередні.

Поділитися повідомленням

Прикупив на днях Солекс 21081, на Озоні стало невигідно їздити тай динаміка ніяка з ним. Карб обійшовся в 300грн плюс дрібниці ще 150грн. На форумах порився всі радять солекс, а тепер коли купив кажуть що проблем буде багато і мотор дусити буде, але віддати вже неполучиться тож варто попробувати його коли потепліє.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Дещо доробив в ньому; зробив ліпший доступ до винта качества, поміняв місцями бензо трубку з фільтром щоб не тянути шланг в задню сторону карба, розточив отвори для доступу к жикльорам щоб кожен раз не розбирати його, згладив малі дифузори і болтики на заслонках

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

А також припаяв конденсатор (маркіровка на ньому 105) в тахометр щоб правильно показував на БСЗ, з маркіровкою 104 трохи неточно показував а вот 105 саме воно, тепер знаю що мій мотор крутить 6200 об/м.

Зображення

Зображення

Змінено користувачем DODGE
оь

Поділитися повідомленням

проблем буде багато і мотор дусити буде

Плюнь в лицо им:multi:.

Если грамотно отстроить и карбюратор не дефективный то радости от установки не оберешся.

Поділитися повідомленням

Прикупив на днях Солекс 21081

Новый... За 300 грн. Супер.

проблем буде багато і мотор дусити буде

Это все чушь.

Поділитися повідомленням

Нормальный карб. Пролем с ним не будет если будешь использовать инжекторный фильтр.

Если мотор не убитый, динамика будет на высоте, и расход там же :multi:

Поділитися повідомленням

alexdoc" rel="external">Посилання не новий, з Польщі тягают їх.

WAZ" rel="external">Посилання мотор недавно капіталив, щей БСЗ. на днях пробував його ставити, завівся нормально з холостим проблема була але на високих оборотах робив тихіше чим Озон без зайвого виття. За десять хвилин роботи з возвратки витекло десь 1-1.5 літри бензини, потім зрушив бензо фільтр і машина почала тупити при нажиманні газу, зараз купив інжек. фільтр і можна буде ставити, головне добитись економії. Видів в одного мужика на моторі 1.6 каже бере по трасі 6 - 6.5л я після цього загорівся бажання собі такий поставити.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_924159", false); </SCRIPT>

<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_924153", false); </SCRIPT>

Поділитися повідомленням

на моторі 1.6 каже бере по трасі 6 - 6.5л

А при какой скорости, ты не спросил, потому что на ОЗОНе с таким расходом тоже можно ездить по трассе, но...

Поділитися повідомленням

1.6 каже бере по трасі 6 - 6.5л я після цього загорівся бажання собі такий поставити.

У меня 1.5 с солексом 053, по трассе економнее 8литров не получалось. правда я и еду по трассе нормально.

в городе все 10 литров, а зимой и 11.

Поділитися повідомленням

Мужик їздить таяк всі 80 - 90км по трасі дальше мотор починає йти в рознос. В мене карбюраторщик заміряв по трасі вийшло 8.5л, зараз в зимі на 50грн заправитися це ніщо а так пару раз і пів зарплати нема і ніде толком не їздиться. Ще би хоть їхала а то кожен хто їхав за рульом моєї машини починає толкувати мені що в мене зажигання неправильне, мітки чи клапана зажаті і тд... всьо відрегульоване і настрояне неодноразово компресія в нормі просто нічого не лишається як попробувати інший карбюратор.

Поділитися повідомленням

DODGE, Солекс - нормальный карбюратор! Расход и динамика радуют!

Если грамотно отстроить и карбюратор не дефективный то радости от установки не оберешся.

+1

Поділитися повідомленням

Поставив сьогодні Солекс завелася нормально, проблема була з холостим робив не рівномірно мотором сильно кидало деколи глохла, пробував регулювати холостий і винт качества толку мало. На великих оборотах робила непогано, в другу камеру поставив жикльор 97.5 звук мощний, мотор не виє в порівнянні з Озоном. Проїхався, спочатку поставив розпилітєль 07 з одною трубкою, рушала з провалами на високих оборотає не їхала, тоді поставив назад 08 розпилітєль машина рушає з пробуксовкою ще навіть докінця муфту не відпустив, може проблема в муфті якось непонятно вона почала рушати, слідів на асфальті лишив немало. Завтра вже їду до карбюраторщика може щось нарегулює.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

А це витекло з старого бензо фільтра якому навіть нема пів року, це тільки то що витекло а ще скільки залишилось в фільтрі, заправляюсь на Укрнафта на дорогих заправках заправлявся то завжди пропадав холостий.

Зображення

Змінено користувачем DODGE

Поділитися повідомленням

Ставь 08 носик, но в первую камеру и согни главное правильно.

Хотя у меня и на 073 носике отлично ехала.

Смотреть с 10-й минуты. Хотя можно и все, рассказывает толковые вещи.

<object width="480" height="360"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=eqKSBz_T_UY?version=3&hl=ru_RU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=eqKSBz_T_UY?version=3&hl=ru_RU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

Поділитися повідомленням

Сьогодні зїздив до карбюраторщика, трохи підрегулював холостий став нормальний мотором перестало кидати, але дріт на холостий хід він сказав не підключати, жикльор який регулює качество смеси відкручений майже повністю щей герметіком його замазав щоб той не вилетів. Жикльори топливні в обидві камери поставив по 97.5 про повітряний щось говорив про 155 але так і не поставив. Ускорітєль поставив свій загнутий трубками в першу камеру, при старті машина рушає з провалом напевно його ускорітєль доведеться викинути, а взагальному машина стала трохи лекша при розгоні, розхід не змінився можливо навіть чуток збільшився, радіти пока нема чому.

Поділитися повідомленням

Я думаю розхід збільшився тільки через "тапку". Машина їде і так ї хочеться дати їй жару.

Поділитися повідомленням

Жикльори топливні в обидві камери поставив по 97.5 про повітряний щось говорив про 155 але так і не поставив. Ускорітєль поставив свій загнутий трубками в першу камеру, при старті машина рушає з провалом напевно його ускорітєль доведеться викинути

Ставь 97,5/150ZD первая и 100/125ZC вторая. А носик отрегулируй чтоб попадал прямо в дырку при открытии заслонки. Процентов 90% что он куда попадо сцыт.

Поділитися повідомленням

funof325" rel="external">Посилання їзджу в нормальному режиму економія на першому місці, машина сильніша нестала, за день виїздив 10л на озоні так само брало.

vadim" rel="external">Посилання лазив по магазинах найшов тільки 155 товстішу, дивився до носика короткий бє в заслонку біля самої щілини.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_930482", false); </SCRIPT>

<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_930413", false); </SCRIPT>

Поділитися повідомленням

дивився до носика короткий бє в заслонку біля самої щілини.

А должен в саму щель. И второй тоже носик тоже. Лапка какая стоит? № какой? В стоке 7, я б советовал 5, многие 4 ставят.

Поділитися повідомленням

Стандартний №7, буду регулювати носик. А що буде з розходом якщо поставити твою комбінацію жикльорів?

Поділитися повідомленням

Специально не замерял, всегда с расчетом на 10 по городу. Смотря ж как ездить.

В среднем 8-9.

Поділитися повідомленням

Прийшла весна і взявся за пошуки якихось дисків з літньою резиною, хотів щось з Польщі дешеве але попалися в руки R14 6j магазинні вирішив взяти. Два диски прокатав винесло 160 грн, та як пружини різані і щоб не підносити машину підпиляв арки з підкрильниками. Руль став камяний, машина чуть жоща але устойчівость на поворотах супер. Може хтось знає що за фірма дисків відпишіться, фото до і після установки дисків, машина кардинально змінилась також перегрунтував капот....

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Также переніс верхню шарову для збільшення кастору, получилось максимум 1см. наклон трохи видно але цього мало тре буде попробувати переварити верхні ричаги на 2.5см. і дати шайби під нижній а пока хватає і огранічітєлі на рульовому позрізав всі.

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

здоров...як там розрізна шестерня?? відрегулював???

діски зачот....фірма не знаю яка скорше всього К&К або КМ або АЛЯ BBS

Поділитися повідомленням

Здоров... пока нє, нема толкових майстрів щоб побавились з нею заодно думав вал 213 якийсь знайти щоб була хоть якась відчутна різниця. Як завжди проблеми з грошима то хрестовина заклинила довелось срочно міняти, щей розвал збився з непонятних причин...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз