VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 воно так насправді...!!! в мене таке саме..дуже класно дивится! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Дивиться і справді класно, а матеріал ак завжди ..., чуть сильніше натянеш і всьо, доведеться бігти по новий, що чорний що білий матеріал однаковий. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZRACER 2 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Неа не скажи, у нас на рынке нашел заводской(бежевый) на тканевой основе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Нарешті закінчив роботу над потолком, в основному непогано натягнулося але подекуда є невдалі місця. Заодно затонував вікно, пльонку брав постандарту для задніх вікон а вона виявилась затемна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 тонировал сам? затонировал цельным куском? что за пленка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 WAZ" rel="external">Посилання тонували самі цілим куском, але з кожного боку мусіли робити надріз бо плбонка за 18грн (Тайвань) негріється, получилось недуже, але на фото того невидно. Цю тонував раді експеримента, зчасом перетоную на американку.<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_777894", false); </SCRIPT> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Ти ж пошкодиш обігрів, коли будеш той Тайвань здирати для заміни на амеканську. Чи обігрів вже і так не працює? Просто я у вівторок заднє бокове розтоновував, плівка затверділа і крім бритвочки (лєзвія) її нічим не здерти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 (змінено) Підігрів вже був неробочий. Підскажіть про другу камеру? Викинув я пружинку з вакуума, а тягу від нього закрутив (укоротив хід), ефекту невідчув. Може треба тягу відкрутити, бо я негоде зрозуміти принцим роботи вакуума. Змінено 31 березня 2011 користувачем DODGE Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
}I{eka 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Підскажіть про другу камеру? Викинув я пружинку з вакуума, а тягу від нього закрутив (укоротив хід), ефекту невідчув. Може треба тягу відкрутити, бо я негоде зрозуміти принцим роботи вакуума. DODGE, шток вакуумника можна было не трогать(не укорачивать ход). Ты подогнул рычажок на первичной оси заслонки (На фото обозначено красным)? Если нет - то попробуй подогнуть немного рычажок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Другу камеру я небуду робити механічною, свій хочу поміняти на Вебер. А пока хочу щоб хоть трохи швидше відкривалась . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
}I{eka 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Другу камеру я небуду робити механічною Я и не говорю, что бы ты делал вторую камеру механической. Вторая камера не работает из-за этого рычажка, что на фото выше. На данный момент у тя такая ситуация получаетя: когда первичная камера открыта на всю - то рычажок не надавливает на рычажок(на фото, к ниму прицепляется пручина сверху), который при нажатии должен переместится в низ и дать возможность вакумнику потихоньку открывать вторую камеру. DODGE, у тебя на карбюраторе заслонки не отрегулированы правильно. Отрегулируй правильно заслонки и тогда вопросов больше не возникнет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Вчора вже третій раз поміняв Полонезовську КПП, ситуація та сама, 1.2.3.5 передачі гудуть і жорнують. Попередній Полонез (тобто другий по счоту), був трохи вробився, я досить багато на ньому наїздив, він став менш шумний, основним його недоліком було те що друга передача зрідка нехотіла включатися і підтікав задній сальним. Ця вже третя коробка має якусь проточку на первинному валі, не таку як попередні дві, і еластична муфта на ній була не така як в попередніх, вона трохи інакшої форми і з круглою металевою защітою. Але я би несказав що вона швидкісна, на попередніх двох я їхав 120км\год. а ця якась туговата, пока максимум на ній 110км\год. Може вробиться, бо я вже незнаю що з ними робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 (змінено) може то не в коробці справа...може це редуктор або міст так гудить ..і йде віддача на кузов..через то і шум такий... Не пар собі мозги візми собі 2105-07 коробку 4-ступку.. троєшний редуктор нормальний б,у...і будеш Літати як має бути...а то всі *ПОЛОНЕЗ-ПОЛОНЕЗ*.... Пів машини порізати шоб запхати...3-4 дня шоб поставити... так взяв пятьорошну коробку за 450-500грн і маєш спокій... ше одне якшо в тебе 79 поршня,пятиступка і 1,2 мотор..то чо ти максимум їхав 120.... в мене 1,1 гільзований мотор...хотя по паспорту 1,3 ...рідна коробка рідний міст,редуктор і так далі...тільки діски більші то я їхав 137км...причому діски R-15 кажуть шо ше км 5 бреше...тоїсть я їхав 140 можна сказати...а в тебе полонез і ти їхав 120...на полонезі взагалі 160 маєш валити...якась коробка вбита значить... НА щот решітки на Моторі в тернополі продають по 25грн сітку... якраз на 2101...і 40грн чорна я купляв 2 сірих по 25 і одну чорну по 40...різниці не бачу...просто покрашена... " rel="external">Посилання Змінено 16 квітня 2011 користувачем VOVCHIK_DOMY Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 В редукторі не може бути проблема, 4 передача в них тиха як в іномарці, не гудин і не жорнує і редуктора не чути. Мабуть поставлю ту що в мене другий раз стояла, вона сама тихіша, я просто отвір завеликий вирізав і пока нічим незаліпив. А тощо друга деколи невключається з тим можна змиритися, в моїй вазовській 4КПП, перша і задня невключалися від коли я купив машину, за три роки ніяких змін, так що буду їздити і незвертати уваги. А то що швидкості нема то проблема в моторі, яж до ремонту мотора їхав 130км, після ремонту 110км, а на Полонезі пока 120км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 ше одне якшо в тебе 79 поршня,пятиступка і 1,2 мотор это как?79 поршень и 1.2? в мене 1,1 гільзований мотор...хотя по паспорту 1,3 а тут получаеться у тебя 73 поршня стоят? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 та я тоже говорю шось не то... в мене 74,6 чи шось таке.... походу 1,1 мотор... а DODGE пише 79 і 1,2 неможе бути... в тебе значить або менше або інші поршня! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 В мене мотор 1.2, поршня 79.0 вже останній ремонт, його вже можна назвати 1.3, але силою його неприрівняєш до 1.3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slashxxx 56 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 песдец,ребята,не жгите так,если низкий блок и 01 колено,76 поршень это 1.2,а если 79 поршень это 1.3. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2011 його вже можна назвати 1.3, але силою його неприрівняєш до 1.3Это как ???1,3 Силой не как 1,3...Может отрегулировать чтото нужно... ,ребята,не жгите так,если низкий блок и 01 колено,76 поршень это 1.2,а если 79 поршень это 1.3.По другому быть не может... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2011 Прибори практично зібрані, лишилось підключити датчик тиску масла, і ще бороду під магнітофон, але до Полонезовської коробки воно не підходе, і нічого не переробиш, хіба що ручку переключання підігнути як слід, але вже запізно. Ще раз знімати коробку неохота, й так вже подушки мотора пообривав, мотор бє по педалі газу і об кузов. Согодні хотів поміняти один патрубок, і коли відкручував пробку вона вирвалася повністю, новий мідний радіатор а така хирня, пів дня паяв а воно всерівно пропускає, на свята лишився без машини, думаю ще попробувати вирізати пробку з дерева і тимчасово закрити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 попробувати вирізати пробку з дерева і тимчасово закрити. Нет ничего более постоянного, чем временное. Сам с пайкой не заморачивался и себе такой же трабл лечил вкручиванием в отверстие болта побольше Почти год езжу, не течет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Тоже думав над болтом, але теперішні нові радіатори тонші за лезвіє, він під рукою гнеться. Всеж таки знайшов старого який паяльною лампою щось там нашнєпав і походу тримає, замість зливного болта купив кранік щоб знові не увірвати. На заміну свому старому воздухозаборніку нарив ось такий за 50грн. щоб прикрити недоліки від старого воздухана, таки досить непогано виглядає, але хочу знайти Субаровський. Також в Франківську зявились Євро ручки за 260грн. вигляд мають класний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Нафиг етот колхоз, непонимаю........ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexdoc 13 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Воздухан неплохо выглядит, его бы в цвет кузова покрасить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazolybitel 1 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2011 Впринцепи норм выглядит , только вот в цвет кузова его нужно однозначно . И решотку родную бы , пусть хоть черную , а то эта чет вид портит . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах