DODGE 1 Скарга Опубліковано: 17 червня 2012 Вони й стоять с переду вже другий рік, враження від них не дуже буду ставити Хола 01 масляні, буду робити машину мякшою ато від жосткості шви тріщать і незручно їздити по наших дорогах з такою ходовою... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2012 Давно не обновляв бортовик, за останній час нічого не робилось машина їздить без проблем, небуло за що братись. Скоро зима рішив поміняти кранік печки, купив простий барашек думав якість нормальна виявляється повна 6№л:"! на другий день почало з нього капати а через тиждень лужа під ногами, не здумайте собі такий брати... також попались на ринку прозорі повороти, не встояв купив дрібниця але світить супер... і нарешті доробив підйомнік 07 під суцільне скло, зварив ось такий ролік тепер опускається і піднімається скло як з заводу також планую ставити сцеплення Valeo 2101 старе АТ 2106 настільки жостке що хрестовини не витримують, ну і хотілось би р.вал 213 поставити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
}I{eka 1 Скарга Опубліковано: 10 грудня 2012 планую ставити сцеплення Valeo 2101 старе АТ 2106 настільки жостке що хрестовини не витримують Как может жосткость сцепления влиять на ресурс крестовин? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2012 При рушанні з місця сильно дьоргає, нема плавності рушання, особливо в жару коли сцеплення гріється відчувається як кардан віддає по дні. Вроді нічим не впливає але вся нагрузка на кардані припадає на христовини... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DRiV3R 3 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2012 DODGE, Ты бы двери промазал изнутри, что ли.... а то как то стремно, уголки сгниют ведь. Да и не сношай моск ты с этими кранами водопроводными, купи керамический Лузар, и радуйся. По 2-3 года ходят железно! и рулить им будешь с рычажка на торпеде, по фен-шую в общем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2012 Лузар робить варту своїх грошей продукцію для систем охолодження. Використовую їхній термостат і згаданий вище краник пічки. Все, тьху-тьху, працює нормально. Так що funof325 рекомендує Лузар, ги-ги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2012 funof325 про Лузар чув але вже купив Сімськ самий дорожчий який був на декілька років стане. Наразі нова проблема помпа, раньше стояла АТ пробіг 5т. км розлетілася, рік тому купив на шроті якусь без шату, зараз почала хрускати і при морозі протікати, видно тре міняти на Лузар хоть і дорого 120грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Збирав на роспредвал 213 але невтримався і купив легкий маховик (5.4кг), стан б/у з мінімальним пробігом. Ну і як що міняти то як без заміни сцеплення, та щей мягкого, по отзивах в неті припало мені Valeo, кажуть мягке але багато підробок. Ставити буду аж на весні так як щей потрібно замінити Полонезовську коробку, ну і за одно зняти мотор для покраски самого мотора і під капотом. Ну і всім відомі NGK... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Де брав і в яку ціну? Якщо це все наближене до оригіналу, то супер гут покупка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2012 Брав тут же на форумі, звірявся вроді не підробка, маркіровка є на кожній деталі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2013 корзина з двойними пластинами???лепестками... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 9 січня 2013 Походу нє, це мягке сцеплення для комфорту а не для гонок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 Знову заказав запчастини які вже підлягають заміні. Рішив попробувати запчастити закордонного виробництва. Шарові раді експеримента взяв різного виробництва, верхні Lemforder, на низ TRW. Водяна помпа ну тут без варіантів Luzar. Ну і деякі дрібниці напримір підшипники генератора 2108: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 Шарові раді експеримента взяв різного виробництва, верхні Lemforder, на низ TRW.Всё равно нижние уходят раньше верхних, непонимаю сути такого эксперемента Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 19 січня 2013 В мене верхні шарові перенесені для більшого кастору, верхні в мене скоріше йдуть спати, тай всерівно якщо якість нормальна то нема різниці верх чи низ, рівна дорога чи нерівна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2013 Прикупив лист карбонової плівки для оклейки салону і дрібних деталей. Давно хотів перекрасити задній хід, добре що попалася пльонка, пару хвилин і вона як нова, також замінив скло, оплотнітєльну гуму, болти, і лампочку поставив від старої протитуманки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2013 Думав купити супорта 2108 собі на перед в комплекті з переходніками. Як думаєте є якийсь смисл їх ставити? А то рідні постоянно пристигають, накату машина постоянно немає і звук пискливий як в Уаза. В неті нічого толком про це не знайшов, всі ставлять вентиляційні але з грошима я їх не потягну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2013 Думав купити супорта 2108 собі на перед в комплекті з переходніками. Як думаєте є якийсь смисл їх ставити? А то рідні постоянно пристигають, накату машина постоянно немає і звук пискливий як в Уаза. В неті нічого толком про це не знайшов, всі ставлять вентиляційні але з грошима я їх не потягну. звяжися з Пашкою Фікусом зі Львова він продає по троху ... продаю ништяки с машини отже є в мене купа пріколів які я хочу продати рульова рейка иж повний комплект під установку під жигульме 1200грн планшайби на 08 дискові тормоза перед і зад по 200 грн за пару задній стаб 300 грн 13" 08 тормоза 350 грн куліса 150 грн фільтр 0,квадратний 100 грн сабик бочка 200 грн каркас 300 доларів треба акуратно вирізати)))) диски OZ 14" 4*100 300 доларів розпредвал динамік 50 +розрізна шестерня 850 грн спорт трамбльор 200 грн можливо і мотор продати орієнтовно 100 сил 3500грн губа віхур 150 грн нова ну і машина якшо зі всім цим зіпом то 3000 зелених потребеє зовнішнього марафєту аморти задні каяба ультра ср 600 грн пара пружини фобос по кругу 400 за комплект по мірі того шо згадаю буду добавляти Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2013 Я якраз думаю в нього брати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2013 ясн..ну не знаю як 2108...но від 2112 лади вентиліруємі в мене 13 стоят то жесть....тобто клас...правда 14 булоби краще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 Всеж таки взяв прості супорта в зборі від 2108, вентиля як завжди не позволяють фінанси. І так в набір входять диски МастерСпорт (гірше не могло бути) износ 2-3%, циліндри тормозні Фенокс (шо фенокс шо МS один і той самий китай), колодки Фередо (хоч один плюс) износ 5-6%. Все вже скупив, покрасив на днях буду ставити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2013 Поставив 08 суппорта, довго часу пішло на те щоб підігнати диск під суппорт, довелось підставляти з однієї сторони під диск 1мм пластини щоб тормозний діск не терся об суппорт. Різниці як такої незамітив, що 01 що 08 тормоза один і тот же ефект. Нарешті поставив ремні, досить зручно ними користуватися в порівнянні з 01. назбирались деталі для подальшої установки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 травня 2013 Різниці як такої незамітив, що 01 що 08 тормоза один і тот же ефект. об этом многие говорят. Разница есть при установке 14" вентеелй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DODGE 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2014 Рішив продати тормоза 2108 і перейти на 14. Суппорта купив від 2112, диски тормозні ЛадаСпорт перферовані, колодки Феродо мягкі. ну і як завжди закупився запчастинами на майбутнє по дешевим цінам Редукторний стартер СтартВольт давно хотів його і нарешті купив... На майбутнє купив тросікову педаль газу, наразі шукаю педальний вузол 2103. І для повного комплекту гальм ще хочу прикупити вакуум спортивний, незнаю який від нього ефект чекати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2014 И года не прошло )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах