Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 (змінено) Вітаю всіх власників та любителів класики ВАЗ!!! Хочу представити Вашій увазі свій автомобіль. Автомобіль придбав у м. Києві весною 2009 року за 700 у.о. Рік випуску - 1977, двигун 2103, пробіг по одометру - 86 тыс. км. (в чомум я зразу сильно засумнівався). Стояла 5 ст. кпп. ВАЗ. Згодом вазівська коробка була замінена на "Полонез". Наскільки мені вдалося відслідкувати долю даного автомобіля, до мене, у нього було три власники. В 2000 році машинка приїхала з Німеччини до Києва. Автомобіль на ходу, після огляду моториста, було вирішено двигун поки-що не чіпати. Для початку було вирішено щось робити з кузовом та ходовою. Потихеньку стягував метал (крила, пороги, арки). Днище - майже ціле. Лонжерони живі. Було велике бажання привести в порядок кузов та пофорбувати. Робота чекала велика, особливо по кузову та по ходовій Авто дісталось мені в такому вигляді: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Alf_03 Ну продолжай фотками ! .. и это... переименуй боротовик как у всех (по шаблону) ! Пока модераторы не сненсли ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nemez 757 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Alf_03, велкам ))) рады видеть порадуй людей з.ы. Здесь тройко зачетное Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tickoner 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Вітаю на форумі, чекаєм фото) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Долой пластик, здраствуй хром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2010 Ух ты! синяя тройко, пригнана из Германии - прям как моя) и руль как на моей, и борода, и ковер в салоне, и коммутатор в том же месте прикручен, и такой же бардак под капотом... клон Удачи с ней! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 (змінено) Друзі та знайомі побачивши це чудо на колесах почали мене схиляти до того, що потрібно діри в кузові позамазувати шпаклівкою, місцями підкрасити і.... на базар..... Походивши кілька днів з думками про поряди друзів, у мене визрів зловіщий план Ітак, історія моєї ластівки в картинках. Постараюсь дотримуватися хронології: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Далі буде... Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Alf_03, радикально! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
mustangXXX 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Продолжение следует... ждем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Konstantin 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Alf_03 , молодец что решил если делать так делать по нормальному Успехов тебе в этом не легком деле! Ждем продолжения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 (змінено) Ітак, товариші одноклубники, продовжимо: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Я мабуть вже втомив всіх цими фотками..... " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ну як, - не втомилися? Далі буде... Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 РАбота проделана серьёзная, уважаю) А че водительский полик решили ставить из обычного листа не штампованного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Retrolover 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Alf_03, молодец! Работа впечатляет! Отдельный респект от меня лично за то, что при переварке оставил ей троишную попку, а не переделал в шестерку! Тройке и аффтару зачод наатлична! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2010 Я наверное уже утомил всех этими фотками..... Да нет, очень интересно, я к сожалению не видел когда с моей такое вытворяли, зато теперь имею наглядное представление. А проделанная работа действительно впечатляет, хорошо когда есть возможность серьёзно подойти к делу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Я наверное уже утомил всех этими фотками..... Вовсе нет! Мы такое любим Во сколько тебе переварка покраска обошлась? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shimanovskiy 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Alf_03, зачет, видна работа мастера))) так держать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Супер! Зачет однозначно! В Боярке делал? Скока взяли? ПЫ.СЫ.: Местных клубней знаешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VANO_ZGIA 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 УСТАЛИ!!!!!я могу поспорить, что у большей половины аудитории этого сайта слюни на клаву потекли-мало тем в которых так ярко и наглядно показан ремонт кузова!!!! многие одноклубники, у которых руки ростут из нужного места(никого этими словами не хочу обидеть-но это правда), не решавшиеся на примерно такой ремон из-за нехватки информации, теперь с увереностью возьмут болгарки и начнут вырезать ''ржавые опухоли'' своих авто!!! Я смотрю ты смельчак, в такое трудное время и бешеные цены на з/ч-не побоялся вложить целую кучу денег на ремонт этого корыта и в итоге награда не заставит себя ждать!!! сразу видно что всё мастерски делаеш-молодец!!! как хорошо что ответственные люди до сих пор ходят по этой Земле!!! нет слов-одно восхищение!!! одна мыслишка не дпет покоя-а если сложить все деньги которые уже потратил и ещё потратиш, цену за авто , хватило бы их на нормальную зубилу возрастом лет 8-12? не жалееш??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Чтото мне ето напоминает Оо ))) Я так понял усилители над мостом (Гуси) и полик не мняли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Хорошо подошел к ремонту. Наверное сам занимаешься в этой сфере? Ибо по деньгам тут вышла немалая сумма. Удачи! И скорее давай фотки собранной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 (змінено) РАбота проделана серьёзная, уважаю)А че водительский полик решили ставить из обычного листа не штампованного? Яка різниця, що буде лежати під ногами під шаром вібро та шумоізоляції Вовсе нет! Мы такое любим Во сколько тебе переварка покраска обошлась? Не враховуючи матеріалів - 800 у.о. ( по-сусідськи) Супер! Зачет однозначно! В Боярке делал? Скока взяли? ПЫ.СЫ.: Местных клубней знаешь? Робив сусід в м.Боярці із 50 % знижкою Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Alf_03, Красавец!!! денег не жалееш панели задка 2103 ещё продаются?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 (змінено) УСТАЛИ!!!!!я могу поспорить, что у большей половины аудитории этого сайта слюни на клаву потекли-мало тем в которых так ярко и наглядно показан ремонт кузова!!!! многие одноклубники, у которых руки ростут из нужного места(никого этими словами не хочу обидеть-но это правда), не решавшиеся на примерно такой ремон из-за нехватки информации, теперь с увереностью возьмут болгарки и начнут вырезать ''ржавые опухоли'' своих авто!!!Я смотрю ты смельчак, в такое трудное время и бешеные цены на з/ч-не побоялся вложить целую кучу денег на ремонт этого корыта и в итоге награда не заставит себя ждать!!! сразу видно что всё мастерски делаеш-молодец!!! как хорошо что ответственные люди до сих пор ходят по этой Земле!!! нет слов-одно восхищение!!! одна мыслишка не дпет покоя-а если сложить все деньги которые уже потратил и ещё потратиш, цену за авто , хватило бы их на нормальную зубилу возрастом лет 8-12? не жалееш??? Я спеціально не рахував витрати. Одне можу сказати - багато. А нарахунок зубила скажу - не подобаються вони мені. Може вони і практичніші і надійніші, але по дизайну не зрівняти з класикою 2103. Це моя особиста думка. Хорошо подошел к ремонту.Наверное сам занимаешься в этой сфере? Ибо по деньгам тут вышла немалая сумма. Удачи! И скорее давай фотки собранной. Ні, в цій сфері з моменту придбання даного авто Якщо серйозно, - у меня сусід цією справою більше 30 років займається. Я йму активно допомагаю Ну, всім доброго вечора, умощуйтесь зручніше - продовжимо: Перший шар кислотного грунта.... " rel="external">Посилання Крила 06, так що були перероблені отвори під повторювач 03. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Ну ось, кузов готовий до покраски.Довго не міг визначитися з кольором. Спочатку хотів червоний, потом темно-коричневий, потім блакитний, потім...... Ох, і нелегка це робота, фарбу вибирати для свого автомобіля, на якому потім тобі їздити... Ну, от - нарешті відбулося: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Alf_03 Ааа, цвет крутой. Тройки по моему в таком цвете не шли, а вот 011 точно были. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 (змінено) Alf_03, Красавец!!! денег не жалеешпанели задка 2103 ещё продаются?? Панель в Києві на "Лепсе" знайшов. Совкова. Ціну правда залупили - 450 грн. Для порівняння - панель 2106 у того -ж продавана - 80 грн. Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах