Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Під ковпаками - іржаві диски. Весною поміняю:-)

Змінено користувачем Alf_03

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Да еще. Как устанавливал зеркала. Сам сейчас буду корячить. И может пооветуеш как укрепить все движущие части зеркал??. СПС. Машинка лагидна сам собираю 2103, ставлю весь заводской хром пакет.

Поділитися повідомленням

Этой троечке, поставлю я пятерочку... :)

Шикарно выглядит, хозяину респект за проделанную роботу... :ay:

Поділитися повідомленням

Да еще. Как устанавливал зеркала. Сам сейчас буду корячить. И может пооветуеш как укрепить все движущие части зеркал??. СПС. Машинка лагидна сам собираю 2103, ставлю весь заводской хром пакет.

Не зовсім зрозумів питання "как устанавливал зеркала". Дзеркал 2103 не знайшов в нормальному стані. Дістались 21011. Коли я їх встановив, зрозумів, що обзор поганий. Тому, було прийнято рішення замінити дзеркальні елементы на сферичні. Знайшов два дзеркала 2107 (в пластиковому корпусі) у них форма такаж сама, тільки скло сферичне, що забезпечує більший кут огляду. Разібрав стоковые дзеркала, провів ревізію всередині, обробив мовілем. Зібрав, поставив - результат - нормальный огляд.

Для того, щоб ніжка дзеркала туго рухалась в основі, я пластнку, яка піджимає кулак стійки облудив оловом в місці контакту з кулачком, тим самим збільшивши її товщину. Тепер ніжка ходить туго і на швидкості дзеркала не складуються від зустрічного потоку повітря.

Этой троечке, поставлю я пятерочку... :)

Шикарно выглядит, хозяину респект за проделанную роботу... :ay:

Дякую, стараюсь.

Поділитися повідомленням

Ай карамба!!! Респект за проделаную работу!!!:ay:

Печень не постарада во время сборки?

Поділитися повідомленням

Ай карамба!!! Респект за проделаную работу!!!:ay:

Печень не постарада во время сборки?

Ні, не постраждала. Не вживаю алкоголю вже більше 4 років :af:

Поділитися повідомленням

Всем ПРИВЕТ!Видел Машинку в живую!!!чуть слюной не подавился:multi:.В живую она прелесть!!!

Та ладно, Руслан, не перебільшуй :multi: Краще "піджени" клики заднього бампера в нормальному стані :bk:

Поділитися повідомленням

На болты в филенку или на саморезы? По ножке нижней понял, а вот по креплению самого лопуха можно че то сделать. Нашел старую приблуду для быстрого съема. Буду искать вторую. Купил одну со сферой на провую сторону думаю ставить ну без сферы на левую.

Поділитися повідомленням

Да тут и в неживую, тряпку возле клавиатуры для слюней держишь.

Ну, до твоєїь красуні нам ще далеко, але як кажуть - "не будемо зупинятись на досягнутому".

На болты в филенку или на саморезы? По ножке нижней понял, а вот по креплению самого лопуха можно че то сделать. Нашел старую приблуду для быстрого съема. Буду искать вторую. Купил одну со сферой на провую сторону думаю ставить ну без сферы на левую.

До фільонки - на саморізи. На ринку купив пластикову прокладку для креплення дзеркала:

Зображення" rel="external">Посилання

Тобі потрібно витягнути з лопуха дзеркальный елемент? Я робив так, в посуду наливав чуть теплу воду, клав лопух склом вниз і нагрівав на газовій плиті майже до кипіння. Потім, все легко і просто разбираєтся.

Збирання в зворотньому порядку, - також з нагрівом.

Поділитися повідомленням

Ну, до твоей красавицы нам еще далековато

По трудовым затратам не сравнить. Я свою не варил. И не обесшумливал. Да и мне еще есть с чем помудохаться. Мне цвет у твоей Трехи очень нравиться, глубокий такой! У меня тож мобихеловский металик, тока красный) Все таки натертый хром + металлик = классное зрелище.

Поділитися повідомленням

Я мав на увазі не трудові затрати, а вигляд авто наближений до стокового стану :).

Поділитися повідомленням

На минулих вихідних їздив у Вінницю. По дорозі трапилась така неприємність :bn::

Їхав по трасі близько 110 км/г, раптом, знизу щось загуділо, завібрувало, потім удар по днищу и тиша. Зупинився, заглянув під низ, але нічого не побачив. Їхати було ще біля 100 км. Коли заїхав на яму, виявив, что відсутня частина еластичної муфти. Коли знімав муфту, вона взагалі развалилась. Муфту міняв минулого року. От такі зараз "стрьомні" запчастини :bk:

З приємного - купив на Лепсе салонний годинник "Сделано в СССР" прикольно так тікають. А також світлодіодні лампи в плафон- світять дуже ярко:

Поділитися повідомленням

На прошлых выходных ездил в Винницу. По дороге случилась вот ткакая неприятность : Ехал по трассе около 110 км/ч, вдруг, что-то громко загудело, завибрировало, затем удар по днищу и тишина. Остановился, заглянул под низ, но ничего не увидел. Вроде-бы все на своих местах. Ехать нужно было еще около 100 км. Презжая один из райцентров Винницкой области, решил заехать на СТО, но во второй половине дня в воскресенье везде было закрыто. Благо, рядом был автопарк, и прямо на въезде была яма. Когда залез под низ, обнаружил, что отсутствует часть эластичной муфты. Когда снимал муфту, она вообще развалилась. Муфту менял в прошлом году. Вот такие сейчас стремные запчасти

Туже самую ситуацию я пережил осенью и тоже муфте около года было.

Из приятного - купил на Лепсе салонные часы "Сделано в СССР" прикольно так тикают.

как бомба 2-й мировой:)

Поділитися повідомленням

Из приятного - купил на Лепсе салонные часы "Сделано в СССР"
за сколько взял?

Поділитися повідомленням

Мужик просив 50, віддів за 40 грн.Лампочки по 25 грн/шт.

Поділитися повідомленням

Туже самую ситуацию я пережил осенью и тоже муфте около года было.

Таке враження, що в матеріалі тої муфти резини (каучука) немає взагалі - одна сажа.

Поділитися повідомленням

сегодня лично общался с владельцем, и видел машину. просто нет слов, я реально понимаю какая была проведена работа по восстановлению автомобиля. до сих пор под впечатлением)))

Поділитися повідомленням

Чергова неприємність. Повертався в неділю з Вінниччини. Було темно валив дощ.Пізно помітив на дорозі яму. Переднім колесом встиг вивернутися, а от заднім... Наслідок - погнув диск і залишився без ковпака. Через метрів 100 на обочині стояла 2104. У мужика обидва правих колеса на "Росаві" спущені. Теж влетів в яму. Так погнув диски що пипець... Прийшлось допомогти - у нього навіть насоса не було. А свій колпак я так и не знайшов - було вже темно.

Поділитися повідомленням

Всім привіт, давно не поновлював свій бортовик. Полиставши бортовики одноклубників, вирішив накінець-то перенести котушки ременів безпеки- задні пасажири постійно чіпляли їх ногами.

Знайшов лист нержавіючої сталі товшиною 3, 2 мм. І понеслось...

За моєю роботою пильно спочатку спостерігав, а потім і допомагав племінник

Результат: котушки стали рівно по центру стійки і не заважають заднім пасажирам . Тепер з пристебнутим ременем можна легко дістати речі з бардачка, чого не вдавалося раніше.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз