Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Alf_03, ты маняк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VANO_ZGIA 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 она даже краше чем с конвеера!!!!! вдохнули Вы в неё жизнь!!! ей бы ещё сплошные окна как на передних так и на задних дверях, 15 хромироване литьё на тонком профиле, ксенон и всё....- она одна, уникальна, равных ей ещё нужно будет поискать!!! МОЛОДЕЦ!!!! ВОСТОРГ!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diman1053842 8 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 Alf_03 Блин, посмотрел на хронологию покраски в фотках, собрал слюни зависти белой зависти и могу сказать лишь одно: молодец, серьёзный подход к работе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tickoner 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 респектоз і уважуха,чекаю з нетерпінням продовження! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 1 травня 2010 (змінено) Продовжимо: забрав сьогодні машинку (точніше - кузов на колесах) до себе в гараж для подальшого збирання. Спочатку було прийнято рішення трохи знешумити кузов. Перед цим було замінено всю електропроводку. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Подаровані другом девайсики " rel="external">Посилання Далі буде... Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shimanovskiy 1 Скарга Опубліковано: 1 травня 2010 а какие брал уплотнители по толщине и по чем покупал ижевский рулон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 1 травня 2010 (змінено) а какие брал уплотнители по толщине и по чем покупал ижевский рулон? Першим шаром клав вібропласт фольгований "ВІКАР" товщина листа 3 мм, розмір листа 500Х600 мм. Ціна листа 90 грн. Використано 15 листів. Наступний шар - шумоізоляція "ІЗОЛОН" товщина 8 мм, в рулоні 10 метрів. Купував в "Епіцентрі" за 800 грн. Всіх зі святом! Продовжу свій фотозвіт: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Хух, перед самим Новим Роком моя ластівка "вилетіла" з гаража " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Декілька свіжих фото: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Далі буде... Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жэка-шабашник 2 Скарга Опубліковано: 1 травня 2010 НОВАЯ МАШИНА!!! СУПЕР!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vadim 32 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 Пускаю слюни. Ей бы хрома по мелочи добавить, колпаки решетки на капот и т.д. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tickoner 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 як кажуть "спасибо, подрочил." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 як кажуть "спасибо, подрочил." Як кажуть - " на здоров"я ":multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vet 5 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2010 8 ) Как-то я эту темку провтыкал... а тут такая красотища Респект. И как там поживает авто? За 4-ре месяца мож чего-то добавилось или изменилось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2010 Да...классная тачила...особенно цвет понравился! Фонари - тоже на 5+! Хотя я бы на этой машине уже рассматривал вариант с ксеноном! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siber 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 Красиво получилось! Работа серьезная! Класс! Осталось что нибудь с колесами сделать и хорошую фото сессию сделать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pif 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2010 Цвет зачётный, респект за проделаную работу)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andrew 59 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Раньше как-то не заметил эту тему...Машина супер. Молодец хозяин, что дал ей вторую жизнь!Береги теперь ее! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gmek 6 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2010 Я просто в восторге! Цвет бомба, собственно как и сама машина. Как цвет называется? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
KitSok 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 мммМмм красотище! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergey21011 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 просто нет слов! мегореспект! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Некит 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2010 Респект и уважуха!Реально красивая машина! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 (змінено) Всім привіт! Всім дякую! Приємно читати такі відгуки. Робота по відновленню автомобіля була проведена величезна. І кошти вкладені не малі. Але, я вже настольки звик до цього автомобіля, что навіть не знаю, як ми раніше існували один від одного . Давно не оновлював свій бортовик. В принципі, особливо писати не було про що. Слава Богу особливих клопотів моя ластівка не завдавала. Так, дрібниці. Мабуть, як и любі жигулі вона потребує щоденної уваги від господаря. Автомобіль у мене один, тому експлуатується кожного дня. З неприємного - на днях засвистіла помпа, яку доречі ставив 5 тис. назад. В черговий раз розчарувався в якості теперешніх запчастин... Я просто в восторге! Цвет бомба, собственно как и сама машина. Как цвет называется? Колір називаєтся "Синій металік" В атласі "мобіхел" цей колір називаеться "MODRA" Раньше как-то не заметил эту тему...Машина супер. Молодец хозяин, что дал ей вторую жизнь!Береги теперь ее! Дякую. Бережуу яак можу. Але експлуатую щоденно. Декілька літніх фоток: " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yan 6 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 Красивая машинка,радует глаз и душу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alf_03 40 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 (змінено) Красивая машинка,радует глаз и душу) Дякую Змінено 31 травня 2015 користувачем Alf_03 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Белка 1 Скарга Опубліковано: 2 лютого 2011 когда-нибудь я вырасту...заработаю денег и тоже такое сделаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 3 лютого 2011 Будь так добр сними эти колпаки. Мащина мего секас , но колпаки это ужос. Просто крик души. Лучше уж совем без них ну чесно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах