And_rey 1 Скарга Опубліковано: 27 лютого 2011 должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Я не смогу сегодня приехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Что то маловато народа отписалось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 приеду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Я должен быть, Бала и еще + 1 ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 меня не будет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Если на работе успею "всё" завершить, то буду. Как ни как конец месяца... P.S. Если буду ехать, будет кто-то на хвост падать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMENsyndycate 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Не будет, температура после пьянок гребаных! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 А мячи у кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 в субботу были у Voditel" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Voditel 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Art2010, кто тебе такое сказал?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den99 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 меня не будет Подстава! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Подстава! Ты о чем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Ребята, а кто-то едет сегодня с правого берега?! Севастопольская площадь, Шулявка, Дорогожичи... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Den99 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Ты о чем? Говорил мне что будет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Den99, Я говорил, что буду в прошлый понедельник. А ты тогда не пришел! а ща не надо гнать! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2011 Elias, Я буду ехать с дорогожичей Но лутше с петровки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Что у нас завтра?Товарняк будет? Вам мячи нужны будут? Я просто заболел, если что мячи передам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 6 березня 2011 Мячи надо будут полюбому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Пока предварительно - завтра 11 марта в пятницу в 21-00 товарняк с Фордом в Споркомплексе ЦСК ВСУ по адресу Воздухофлотский проспект, 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Я постараюсь быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nesh 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 (змінено) в пятницу Товарищеская игра с Фордом! Время 21.00 - 22.00! в Споркомплексе ЦСК ВСУ по адресу Воздухофлотский проспект, 4: всем взять серую форму. Будут: 1.Я 2.tolik 3.Davyd 4.грозный Decameron 5.Art2010 6.ZoRoM 7.Root 8.Kokos 9.Vasso ......... Змінено 11 березня 2011 користувачем Nesh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Elias 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2011 Меня не будет... Ребята, извините, что пропал, никак не вырвусь с работы! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 я уже в списке - гуд! Спс Игорь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2011 Меня не будет... Ребята, извините, что пропал, никак не вырвусь с работы! Ты в 21.00 работаешь ? Темнишь ... Нашел другую команду ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах