Root 3 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 Я за!только где? и с кем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 11 квітня 2011 я поддерживаю говорите заранее отпросится с роботы надопоиграем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 [size="4">[font="Comic Sans MS">[color="DarkRed">-=Хюндай - ВАЗ=-пятница / 15.04.2011 / 21:00 / Баумана, 30150 грн/команда[/font][/size] Список:1. tolik2. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2011 я буду 100%... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 как туда добратся? никто не подкинет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 я, пока, затрудняюсь ответить. Скорее всего, в четверг дам точный ответ. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Да тот же вопрос!буду!если "кто-то" на Шкоде меня закинет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Да тот же вопрос!буду!если "кто-то" на Шкоде меня закинет! Это тебе лучше в шкода-клубе спросить ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Art2010 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 на 90% должен быть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 Да тот же вопрос!буду!если "кто-то" на Шкоде меня закинет [/quoteПочему именно на шкоде?Другой транспорт не подойдет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дубчик 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 я б с удовольствием но кубок Печерска начался и я совсем никак(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2011 На Шкоде потому что на Шкоде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SanToldo 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 Меня не будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
And_rey 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 (змінено) буду. пля ппц ди[color="Red">-траляля-лы, ид[color="Red">-траляля-ты, что б их всех... ну вы понимаете... ах да... Буду, а эти все ид[color="Red">-траляля-ты, ну вообщем, блин... ну как так играть, ах да не в той ветке ж пишу... ну вообщем буду! [color="#ff0000">Поправил немного пост согласно правил форума. tolik Змінено 14 квітня 2011 користувачем tolik Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2011 And_rey Андрюха, давай про наше любимое Динамо в другой теме ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Так сколько нас в результате получается? Товарняк будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Товарняк будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Малый! Поехали вместе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Малый! Поехали вместе!это ты кому7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kocos 1 Скарга Опубліковано: 15 квітня 2011 Сори мужики... с этой роботой полный пипец... даже отпроситься неполучилось... только вод домой зашел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 дайте номера моб так проще будет договариватся я свой уже оставил в соответствующей ветке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tolik 32 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 Tihiy О чем договариваться ? Написано - когда. где и с кем. В очередной раз мы ждем - а ты не приезжаешь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tihiy 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2011 так я же спросил где ето играете поздно когда домой добратся то и непонятно где думаете я не хочу поиграть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Root 3 Скарга Опубліковано: 26 квітня 2011 Христос Воскрес!" rel="external">Посилання Парни, может товарнячек с кем-то побегаем?? а то на пасачках и крашанках поправились! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах