optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 @Gutman, Спасибо, но я пока не уверен что они нужны,но все равно спасибо за заботу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 Только что пришел с гаража, ну шкив коленвала без выработки, ремень в нем нормально сидит,заподлицо с канавкой, в генераторном шкиве тоже, а вот на шкиве помпы ремень утонул вглубь на примерно 3мм. Буду искать на разборке нормальный шкив, или есть желание заказать цельноточенный уменьшенного диаметра(посмотрим) попутно буду искать нормальный ремень на 944 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 Пороюсь в кладовке, мож найду, хотя наверное на металл все сдал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Привет товарищи!Хороший сегодня был день,ездил в город,в больничку,погода отвратная,дождь, стекла потеют,нихрена не видно, пропелер жужит на всю,но видно только в лобовое и пару боковых уголков,ппц(Как меня это достало. Куда не глянь везде грязь, благо резина лютая роет такие ямы что мама не горюй, блеа я весь двор уже "переорал" " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
popownuk 18 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Тоже не имею понятия как бороться с запотеванием стекол, в влажные дни, особенно задних пассажиров, на заднем стоит обогрев но сильно не спасает. Если ехать на дальняк, то стекла не запотевшие, а по месту если ездить, это не выносимо, сразу при стоянке потеет заднее и задних пассажиров. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Грунтовка в дворі це канєшно... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 @Andriy1352, Ну так бомж-колхозник шо поделать( Тоже не имею понятия как бороться с запотеванием стекол, в влажные дни, особенно задних пассажиров, на заднем стоит обогрев но сильно не спасает. Если ехать на дальняк, то стекла не запотевшие, а по месту если ездить, это не выносимо, сразу при стоянке потеет заднее и задних пассажиров. Просто невыносимо,ненавижу в дождь ездить( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 В мороз теж все запотівше так само Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 @Andriy1352, В мороз у меня норм, печка справляется, а вот в дождь,нет( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 @Andriy1352, В мороз у меня норм, печка справляется, а вот в дождь,нет(В мене лиш лобовуха розмнрзається і трохи бокові передні. Мотор не прогрівається до робочої температури. Термостат тієї зими міняв. Стало краще але не на довго. Більш купувать не буду. Вже людський свапну. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 В мене лиш лобовуха розмнрзається і трохи бокові передні.Що за проблеми? Жигулівська пічка кочегарить, як дурна. У мене від гаража до хати близько 2км - поки доїду - в салоні тепло і заднє вікно нагріте. Завалюють в машину - двері годі закрити і нічого вже не запотіває. Складніше, якщо сідають у машину, яка стояла під хатою - тоді перший кілометр все прогрівається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 В мене лиш лобовуха розмнрзається і трохи бокові передні. Що за проблеми? Жигулівська пічка кочегарить, як дурна. У мене від гаража до хати близько 2км - поки доїду - в салоні тепло і заднє вікно нагріте. Завалюють в машину - двері годі закрити і нічого вже не запотіває. Складніше, якщо сідають у машину, яка стояла під хатою - тоді перший кілометр все прогрівається.Моя ніхрєна не кочегарить-двигун не прогрівається, хоча в системі на 3 л меньше антифризу, ніж в стока. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 двигун не прогріваєтьсяМій двигун також холодніший, ніж літом. Термометр в головці зазвичай показує 70-80 градусів. Тільки в пробці температура піднімається до 95-98. Але ж цього достатньо, щоб зробити в салоні парилку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 двигун не прогрівається Мій двигун також холодніший, ніж літом. Термометр в головці зазвичай показує 70-80 градусів. Тільки в пробці температура піднімається до 95-98. Але ж цього достатньо, щоб зробити в салоні парилку.В мене теж 70-80 і вже без підсосу нормально їде, але спекою не дме. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 @VETERAN, Радиатор какой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Радиатор какой?Спереду алюміній 2106, а в пічці старий латунний. Тільки замість краника стоїть заслонка від парової системи - в моторному відсіку - у мене там вузол розподілу тепла до ГБО і для решти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 все прогревается, да в дождь не сразу. Но после трех км все ок. Печка жарит шо дурная, даже в мороз приходится уменьшать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 приходится уменьшатьУ мене повне відкриття заслонки 1/2" - 4 оберти, а зазвичай відкрито тільки на 1/4 - 1/2 оберта. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 особенно задних пассажиров, на заднем стоит обогрев но сильно не спасает. Вообще не было проблем запотевания по заднему стеклу с обогревом. Печка шо дурна, хоть и с ГБО авто. Запотевание это внутренняя влажность авто и плохая вентиляция салона. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 все прогревается, да в дождь не сразу. Но после трех км все ок. Печка жарит шо дурная, даже в мороз приходится уменьшать.Хорошо тебе особенно задних пассажиров, на заднем стоит обогрев но сильно не спасает. Вообще не было проблем запотевания по заднему стеклу с обогревом. Печка шо дурна, хоть и с ГБО авто. Запотевание это внутренняя влажность авто и плохая вентиляция салона. Ну в моем случае,можно грешить только на фильтр салона,потому как все клапана вентидяции проверены и рабочие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 особенно задних пассажиров, на заднем стоит обогрев но сильно не спасает. Вообще не было проблем запотевания по заднему стеклу с обогревом. Печка шо дурна, хоть и с ГБО авто. Запотевание это внутренняя влажность авто и плохая вентиляция салона. Яке гбо??? Ми тут за жигулі балакаємА ти зі своїм ланосом) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 можно грешить только на фильтр салона Сними тот фильтр. Хоть после осмотра фильтра салонного воздуха у бмв я понял что это важная деталь в автомобиле. К 8000км пробега он просто черный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 можно грешить только на фильтр салона Сними тот фильтр.Хоть после осмотра фильтра салонного воздуха у бмв я понял что это важная деталь в автомобиле. К 8000км пробега он просто черный. Вугільний з магазину чорний)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Ми тут за жигулі балакаєм А я за жигули пазаводу еще помню тот треш А у ланоса печка гавно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 24 січня 2019 Ми тут за жигулі балакаєм А я за жигули пазаводу еще помню тот треш А у ланоса печка гавно Колице ти жигуля ГБОм мучив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах