optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 @Andriy1352,Ну как бы там не было, фильтра спасают,да и продуть минута дела Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 смерділо бурачанкою вилив нахрін щоб мєнти не казали що від мене)) ехал как то в авто в которую залили шмурдяка зимнего. Чуть не угарели. Голова разкалывалась. Корочь не лейте шмурдяка. Лью зиму ЛиквиМолли. Беру -80 бадяжу 1 к 4. Из 4л получаю 16л. Под конец зимы вообще доливаю дисцилянта. Банки 4л концентрата на две зимы хватает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2018 смерділо бурачанкою вилив нахрін щоб мєнти не казали що від мене)) ехал как то в авто в которую залили шмурдяка зимнего. Чуть не угарели. Голова разкалывалась. Корочь не лейте шмурдяка. Лью зиму ЛиквиМолли. Беру -80 бадяжу 1 к 4. Из 4л получаю 16л. Под конец зимы вообще доливаю дисцилянта. Банки 4л концентрата на две зимы хватает. На початку в Логана його лив. Зараз в жінки на роботі беру. Не смердить, форсунки не забиває і при заявлених -22 не замерзає. 5л 100грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Стесняюсь спросить а это нормально что я могу за лопасти вентилятора провернуть шкив с валом помпы? Ремень натянут если что Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 О. Нова назва) Ненормально. Пищить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Andriy1352, Не пищит, но мне кажется он буксует как оборотов дать, мотор при нагрузке греется даже зимой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Стесняюсь спросить а это нормально что я могу за лопасти вентилятора провернуть шкив с валом помпы? Ремень натянут если что Как в воду смотрю - не догавариваешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Сергей72, Шо не договариваю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Andriy1352, Не пищит, но мне кажется он буксует как оборотов дать, мотор при нагрузке греется даже зимойПоміняй на людський.А гена як себе почуває? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Andriy1352, Не пищит, но мне кажется он буксует как оборотов дать, мотор при нагрузке греется даже зимойПоміняй на людський.А гена як себе почуває? На зубчастый? Стоит гладкий БРТ. Гена норм, 14.5 стабильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Andriy1352, Не пищит, но мне кажется он буксует как оборотов дать, мотор при нагрузке греется даже зимойПоміняй на людський.А гена як себе почуває? На зубчастый? Стоит гладкий БРТ. Гена норм, 14.5 стабильноГоловне якісний.Я зубчасті завжди беру. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Сергей72, Шо не договариваю? Потомушо не догавариваешь - потомушо шкив привода основной сделан из чугунины,а его выжырает ремень,а это денежки на замену. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 За лопасті можна колінвал провернути. Якщо ремінь добре натягнутий, але буксує - може бути шків зношений. У нього може бути форма не під клин, або лягає ремінь вже на внутрішню сторону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 @Сергей72, Та вроде нет на нем выработки @VETERAN, Шкив помпы? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 А я говорю не догаваривает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Сергей72 439 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Стесняюсь спросить а это нормально что я могу за лопасти вентилятора провернуть шкив с валом помпы? Ремень натянут если что Нормально,а вообще поменяй шкивы. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Шкив помпы?Який пробуксовує. Але я ще не стикався з таким, щоб так буксував, що аж помпа не качає. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Стесняюсь спросить а это нормально что я могу за лопасти вентилятора провернуть шкив с валом помпы? Ремень натянут если чтоплохо натянут или уже нет сцепления шкив стёрся. Было такое. @Сергей72, Шо не договариваю?Потомушо не догавариваешь - потомушо шкив привода основной сделан из чугунины,а его выжырает ремень,а это денежки на замену.да как и на геныче, хоть там и стальной а жрет его тоже. Кстати чугун на коленвала, а на вентиляторе тоже сталь. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 как и на геныче, хоть там и стальной а жрет его тоже.У мене навіть плоский ремінь потер шків на генераторі. Але той вже проїхав біля 200 тисяч.З новим генератором став новий шків - прилягає вже гарно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 я у себя на лимоне мог повернуть шкив вместе с коленвалом, ремень зубчатый был, лучше гладкого в том что может обеспечить меньшую пробуксовку при одинаковом натяге ремня Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Лёха, шкив нужон? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Стесняюсь спросить а это нормально что я могу за лопасти вентилятора провернуть шкив с валом помпы? Ремень натянут если что вполне нормально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 Лёха, шкив нужон? Пока не до этого( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 Эээ, я не имел желания продать. У меня где-то парочка шкивов КВ есть, ну вдруг. Буду разбирать завалы в гараже могу ещё чего нужного отправить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 січня 2019 У меня даже новый есть, но тут вопрос что ему нужен шкив вентилятора, он же прокручивается. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах