optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 @WAZ,Так поддоны то разные Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 потратить время на работуУ нас своя робота безкоштовна. А залізяки смокчуть бюджет. Работа никогда не бывает безкоштовной, даже своя. Время-деньги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 кондиционера нема толькоЯ довго носився з таким, а коли зробив - не захотілося ставити, бо інтерес пропав. Время-деньги.Деколи сам платиш гроші, щоб убити час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 @WAZ,Так поддоны то разные Точно, я и забыл. Может впихнули что было под рукой?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 Так поддоны то разные Щуп міряє верхній рівень масла відносно колінвалу, а не глибину дна. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 @WAZ,Так поддоны то разные Точно, я и забыл. Может впихнули что было под рукой?) Так значит масла Лили больше чем нужно,вот может он и жрал и давил масло из всех щелей Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 ну кроме забора воздуха и других жиклеров что там ещё?) Коленвал и РВ 21213,точно видел сам Невже аж так затратно поміняти кільця на набірні?смысла нет Чого? Sj Makar, понакупают иномарок и сразу им потогрева руля не хватает. эээ нееее, мне его еще в жигуле не хватало Забыли какая комплектация в жигуле.у меня почти самая полная кондиционера нема только Ой ***, у тебя наверное и стульчак в параше с подогревом?ну вот тогда и не говори что у тебя 1.2 - как минимум 1.5. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 Я под прикрытием) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2019 @VETERAN,Як мінімум треба придбати інструмент.Динамометричній ключ,оправку для кілець, приспособу для розсухарювання ,пасту, це коштуе приблизно 4 тис гривень , а ще самі запчастини тис на 4 .Можно виділить але сімья буде сидіти голодною, як ві розуміете це не ділоЩось забагато ти нарахував. В два рази меньше то всьо обійдеться. І ніхто не заставляє робити за раз. Розтягни це "задоволення". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2019 Сигнализацию новую установил.Старый Шериф глюканул по крупному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2019 А какой. Был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2019 @VETALZZZ,APS 2400GTX Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2019 на копе 2500 уже больше 10 лет бегает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2019 Купил Зиловские высоковольтные провода с медной жилой. Наконечники конечно пришлось удалить,но не беда у меня были качественные с Китайских Zollex, с них взял и колпачки.На удивление подошла обжимка для клемм,с помощью ее аккуратненько обжал провод. Разница с ранее стоявшими Тесла,просто колосальная! Тянет лучше,работает ровнее,одни плюсы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2019 печка нормально работает с таким жабо под капотом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2019 @HDRinge, Плохо. снял на зиму 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2019 Сижу ,грущу.От безделия помыл говнюка, ввернул недостающий крепеж, навесил навесное чтобы место на полках не занимало Чистым ему приятнее будет дожидатся ремонта,свапа,или продажи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2019 О. Стартер там вже сучасніший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2019 @Andriy1352, Еще новенький 21073 карб не прикрутил,проставки и коротких шпилек нет( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2019 Стартер там вже сучаснішийІ тримається за тоненьку бляшку. 1 Вовка ВАЗ-21063 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2019 Стартер там вже сучасніший І тримається за тоненьку бляшку. Він легенький) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2019 Если вам кто то скажет что в стране плохо живется, смело шлите его н...й.Что мы видим в предверии праздника? Толпы людей едут на чем угодно, ей богу видел даже на гарбе перли в райцентр чтобы накупить харчей и засцать очи на праздники.В супермаркете не протолпится,такое чувство что это не люди а худоба,грубиянят,толкаются, из рук выхватывают товар .И прут и прут коляски гружеными "бомбами" Чернигивского или Янтерем на касу.Тьфу *** аж противно.Этож нада весь год последний х... без соли доедают а на Новый год в говно ужратся. На улице дождь, +10,типичная зимняя погода, все бы ничего но люди не обделеные умом гоняют на своих помойках как дурноватые, испачкали мой "Энтерпрайз" испачкали мне одежду и обувь, выродки ,что тут скажеш. 1 HDRinge відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2019 Этож нада весь год последний х... без соли доедают а на Новый год в говно ужратся.Сподіваються, що як зустрінуть рік - так і проживуть його. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2019 а я вообще первого числа на работе,так что ни 31 ,ни 01 бухать не буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2019 а я вообще первого числа на работе,так что ни 31 ,ни 01 бухать не буду О ,я тоже 1 на смене.Да и не бухаю я) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах