optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2020 Вырезал две "портянки" пластинки по 2мм под нижнюю петлю из алюминия. Износ пальца существенный, но дверь теперь на нужном уровне.Пришлось регулировать ракушку замка, закрывается теперь прекрастно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2020 Отличное решение вопроса! 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2020 Вечереет рано,но с диодами ездить одно удовольствие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 19 вересня 2020 Встречники не моргают? вместо стг два невнятных пятна.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 вересня 2020 Встречники не моргают? вместо стг два невнятных пятна.. Чего им моргать? СТГ лучше чем на Осрамах. Камера фокусируется на самой ярком пятне,поэтому такой обман зрения. Яж спецом выложил фото с Нивой чтобы показать что засветки вверх нет, свет режется отлично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 21 вересня 2020 СТГ лучше чем на Осрамах.Фото в студию. Не пойму, каким образом нормальные лампы светят хуже китайогомна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 СТГ лучше чем на Осрамах.Фото в студию. Не пойму, каким образом нормальные лампы светят хуже китайогомна... Светит тускло,узко, слабый световой поток,лично у меня глаза болят от желтого света Вот Леды: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Светит тускло,узко, слабый световой поток, так фото давай) у меня филлипсы +130 стоят, то с ними даже смысла особенного не виже переходить на led. А если переходить,то только на нарву/филлипс. В топку китайское дерьмо, светящее во все стороны кроме дороги и ресурс в 100 часов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Светит тускло,узко, слабый световой поток, так фото давай) у меня филлипсы +130 стоят, то с ними даже смысла особенного не виже переходить на led. А если переходить,то только на нарву/филлипс. В топку китайское дерьмо, светящее во все стороны кроме дороги и ресурс в 100 часов Опять ты говориш о том что не пробовал, нормальный человек а выдумываеш всякие предразсудки. И опять же не разобрался по сути а судиш. Во все стороны светят лампы на COB чипе.Лампы на CSP светят лучше и сфокусированее галогена Ресурс,тут нужна доработка,однозначно, ну мои год проли, а дальше будет видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Опять ты говориш о том что не пробовал дядь, я юзал led narva, philips. Китайское дерьмо тож поюзал... и поэтому остануся на галогенах филипс, которые меняю раз в 3 года по цене 420грн/пара. ...а если тебе не нравится свет галогенок - значит у тебя были гоменные галогенки) или фары с посыпаным отражателем) у меня стоят DDR-Ruhla фары. Свет изумительный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Светит тускло,узко, слабый световой поток,лично у меня глаза болят от желтого светаТо якась особливість організму. Я чомусь у лед світлі погано ями бачу, а з лампами розжарення все нормально. Вже різне пробував - думаю, що це із-за поляризованого світла у світлодіодів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 що це із-за поляризованого світла у світлодіодів. ні... це недолік led в звичайній фарі... воно світить не перед тобою, а через проміжок певний.. вже побачили це на різних лед-лампах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 це недолік led в звичайній фаріТа не тільки у фарі - маю кілька ручних ліхтариків, навіть один подарували супер-пупер - за кілька тисяч грн. - світять яскраво, як мотоцикл, а видно погано. Я тим своїм ліхтариком можу висвітити літак у небі - аж тінь на хмарі буде, а калабаню під ногами майже не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 це недолік led в звичайній фаріТа не тільки у фарі - маю кілька ручних ліхтариків, навіть один подарували супер-пупер - за кілька тисяч грн. - світять яскраво, як мотоцикл, а видно погано. Я тим своїм ліхтариком можу висвітити літак у небі - аж тінь на хмарі буде, а калабаню під ногами майже не видно. Вот, у меня фонарь на 10W, я на работе всегда им освещаю путь, так белый свет отличный, все прекрасно, контрасно видно, не то что жолтый, нихрена не видно, тени какие то, нужно высматривать где кочка, ям вобше не видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 не то что жолтый Бачиш, які різні люди - у мене всі лампочки в хаті світять теплим світлом. І протитуманки чомусь жовті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 не то что жолтый Бачиш, які різні люди - у мене всі лампочки в хаті світять теплим світлом. І протитуманки чомусь жовті. Ну так противотуманки они на то и созданы чтобы не светить а разбивать пелену тумана.Раньше в правилах их даже включать кроме тумана нельзя было Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 @HDRinge, Не пойму я твоего негатива, нет чтобы порадоватся за товарища, так что то доказываеш,Ну уже дело зделано, что тут думать,назад дороги нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 РаньшеТепер також за кордоном їх можна вмикати тільки в умовах поганої видимості і тільки поза населеними пунктами.Жовте світло не розбиває туман, а менше розсіюється дрібними краплинами. Завдяки цьому бачиш не стіну перед собою, а злегка затуманену дорогу. В поляризованому світлі не видно поверхні калюжі - не відбивається від поверхні. Навіть на фото з поляризаційним фільтром можна бачити риб, які ніби висять у повітрі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 @HDRinge, Не пойму я твоего негатива, нет чтобы порадоватся за товарища, так что то доказываеш,Ну уже дело зделано, что тут думать,назад дороги нет тю, а чему радоваться?) все имеет обратную сторону медали. Если только радоваться - то это будет утопический форум, где все будут лишь хвалить друг-друга а у нас же дискуссии, в которых рождается истина) нет негатива, есть понимание процессов. во всяком случае, если тебе не мигают встречки дальним, то это самое главное, лично для меня) ведь приходится часто наблюдать сварщиков... хорошо что у меня +130 ближний и +100 дальний... такая порция дальнего в глазок "сварщику" лучше всяких уроков в школе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 В поляризованому світлі не видно поверхні калюжі - не відбивається від поверхні. Навіть на фото з поляризаційним фільтром можна бачити риб, які ніби висять у повітрі. Вот именно.как сказать,в желтом свете все ямы были темными воронками непонятно какой глубины, а белый свет высвечивает все кратеры Вот, особенно мне нравится две тени от кота @HDRinge, Не пойму я твоего негатива, нет чтобы порадоватся за товарища, так что то доказываеш,Ну уже дело зделано, что тут думать,назад дороги нет тю, а чему радоваться?) все имеет обратную сторону медали. Если только радоваться - то это будет утопический форум, где все будут лишь хвалить друг-друга а у нас же дискуссии, в которых рождается истина) нет негатива, есть понимание процессов. во всяком случае, если тебе не мигают встречки дальним, то это самое главное, лично для меня) ведь приходится часто наблюдать сварщиков... хорошо что у меня +130 ближний и +100 дальний... такая порция дальнего в глазок "сварщику" лучше всяких уроков в школе Я не знаю о каких сварщиках ты говориш, я установил,на СТО отрегулировал, езжу радуюсь.Если у кого то нет ума установить так что всех к тами приравнивать? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Я не знаю о каких сварщиках ты говориш поездишь ,увидишь...) а ты далеко выезжаешь, ну там трассы? или чисто в город и назад? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 По разному Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 ну вот понаблюдай.. ты поймешь о чем я... и еще в качестве идеи: хочу себе на ближний сделать электрокорректор. по аналогии с нивой. вот это реально крутая штука! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Та я наблюдаю все лето, толпы отдыхающих прущих на море, один через один на леде. Коректор штука нужная, особенно как багажник хабара нагрузиш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 22 вересня 2020 Раньше в правилах их даже включать кроме тумана нельзя былотак и осталось, кстати 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах