VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 опыт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Да и чего ту катушку пробьет или комутатор сдохнет?При відсутності розряду в свічці напруга на катушці досягає 25 кіловольт і на виході комутатора також підскакує. На свічці напруга пробою десь біля 15 кіловольт. Зазвичай витримує, але трапляються варіанти...До речі - у катушок в трансформаторному маслі буває самовідновлення. Трапилося раз таке - після нагріву пробивалася і починало теліпати двигуном, а зранку ставало все добре. Ледве знайшов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Чего такая решительность? Плавали, знаем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
USSRMoto 170 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Хотя я что то про зажигание упустил месное. Тогда уж да. Трамблер на место верните Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Тогда уж да. Трамблер на место верните Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я не понял шо за срач? идите гадить в свой двор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я не понял шо за срач? идите гадить в свой дворШо за недовольство, я сюда самоутвердиться пришел, дайте погадить 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я не понял шо за срач? идите гадить в свой дворШо за недовольство, я сюда самоутвердиться пришел, дайте погадить Для самоутверждения нужно придумать решение, желательно дорогостоящее чтобы унизить автора.А так что ты пришел токо воздух испортил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я не понял шо за срач? идите гадить в свой дворШо за недовольство, я сюда самоутвердиться пришел, дайте погадить Для самоутверждения нужно придумать решение, желательно дорогостоящее чтобы унизить автора.А так что ты пришел токо воздух испортилЗапись с решением уже пишется ) Скоро все будет!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Я не понял шо за срач? идите гадить в свой дворШо за недовольство, я сюда самоутвердиться пришел, дайте погадить Для самоутверждения нужно придумать решение, желательно дорогостоящее чтобы унизить автора.А так что ты пришел токо воздух испортилТратить деньги на автора темы для самоутверждения могут только такие же имбецилы как и автор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Тратить деньги на автора темы для самоутверждения могут только такие же имбецилы как и автор О ты посмотри какие громкие заявления, имбецилом обозвал незнакомого человека, ты уже на уровень Ветерана опустился? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 ты уже на уровень Ветерана опустился?Стань на ноги - ти вже верх з низом переплутав. Напевно тому, коли плюєшся - в ціль не попадаєш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 ты уже на уровень Ветерана опустился?Стань на ноги - ти вже верх з низом переплутав. Напевно тому, коли плюєшся - в ціль не попадаєш. Нахер иди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 ты уже на уровень Ветерана опустился?Стань на ноги - ти вже верх з низом переплутав. Напевно тому, коли плюєшся - в ціль не попадаєш. Нахер иди Вот уже и ты опустился Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Нахер иди От розійшовся - як холодний самовар. Та я на ньому - тільки ноги звісив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Нахер иди От розійшовся - як холодний самовар. Та я на ньому - тільки ноги звісив. Правду кажуть"скільки вовка не корми а він все в ліс дивится" от так и тут по хорошему по плохому а если человек гнида то єтого не утаить,От так и с вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 От так и с вами Ой - забув - ти вже на ноги став? Не облийся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2020 Нахер идиОт розійшовся - як холодний самовар. Та я на ньому - тільки ноги звісив. Правду кажуть"скільки вовка не корми а він все в ліс дивится" от так и тут по хорошему по плохому а если человек гнида то єтого не утаить,От так и с вамиНу не утаил ты, чего переживаешь то? Признаться что гнида не стыдно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 5 лютого 2022 Регулировали фары с помощью оптического прибора на СТО, но что то мне не нравится,узко как то,не думаете? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2022 обочину маловато захватывает да? Поэтому я еще и туманки включаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2022 обочину маловато захватывает да? Поэтому я еще и туманки включаю. Да,почему и спрашивал у тебя за туманки,ну и еще может они както помогут на мокром асфальте,где не видно света 8000К Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 6 лютого 2022 Х.з,езжу с обычными лампочками и не парюсь 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2022 Х.з,езжу с обычными лампочками и не парюсь Я на копейке тоже так делаю, там оптика новая. Но много света не бывает, поэтому при надобности на пятаке включаю, особенно в дождь птф. А в форде конечно стандартный свет вообще печаль, еще до установки птф не дошел.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2022 Мокрая траса,тем более новая как у нас"Она мегачерная" как будто черная дыра поглощает свет.Не езда а мучение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах