VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 Хто знае сколько флаконов Пеппы, феби или свага брать и как его калампуцать?эмм на моей канистра 1к1 написано. Брал 5л. Концентрата. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 5л нормального концентрату достатньо, всеодно все не зіллєш, а ще якщо люмінієвий радіатор то відра точно не потрібно. В мене якщо сухо влазить 8л. Заливати потрібно спочатку чистий антифриз а потім дистильовану воду скіки влізе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 Заливати потрібно спочатку чистий антифриз а потім дистильовану воду скіки влізе.я тоже так делал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 5л нормального концентрату достатньо, всеодно все не зіллєш, а ще якщо люмінієвий радіатор то відра точно не потрібно. В мене якщо сухо влазить 8л. Заливати потрібно спочатку чистий антифриз а потім дистильовану воду скіки влізе. Хз,а вдруг опять говно получится,бабки опять на ветер( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 5л нормального концентрату достатньо, всеодно все не зіллєш, а ще якщо люмінієвий радіатор то відра точно не потрібно. В мене якщо сухо влазить 8л. Заливати потрібно спочатку чистий антифриз а потім дистильовану воду скіки влізе. Хз,а вдруг опять говно получится,бабки опять на ветер(Чого це раптом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 ( Чого це раптом? Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 @optimus prime, Это тот тосол который плохо охлаждал ДВС при нерабочем термостате? И тряпками по системе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 ( Чого це раптом? Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого? тут смотри сам, ни от чего не застрахован. У меня вон пробку выдавило и весь g13 на асфальт. Пришлось еще раз покупать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 ( Чого це раптом? Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого?Це ти про фелікс? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 ( Чого це раптом? Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого?Це ти про фелікс?Ну@optimus prime, Это тот тосол который плохо охлаждал ДВС при нерабочем термостате? И тряпками по системе? Хоре троллить ( Чого це раптом?Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого? тут смотри сам, ни от чего не застрахован. У меня вон пробку выдавило и весь g13 на асфальт. Пришлось еще раз покупать...Опять Хеппу влил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 Денис написав чо грілося. Фелікс так одразу не нашкодить. Я написав як сам завжди роблю і ще не мав проблем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 Денис написав чо грілося. Фелікс так одразу не нашкодить. Я написав як сам завжди роблю і ще не мав проблем. Пончл буду дальше вемти наблюдение может и оставлю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 Феликс пожрал гбц в ланосе. Пришлось варить. Может не в феликсе дело. Но я его себе больше не лью. Лью его в замки цехов что бы не замерзали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 З таким краще довго не їздити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2019 у меня красный концентрат нанопротек,не дорогой, если что то разъест я об этом обязательно напишу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 ( Чого це раптом? Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого?Це ти про фелікс?Ну@optimus prime, Это тот тосол который плохо охлаждал ДВС при нерабочем термостате? И тряпками по системе? Хоре троллить ( Чого це раптом?Та уже по советам купил лучший тосол и что с этого? тут смотри сам, ни от чего не застрахован. У меня вон пробку выдавило и весь g13 на асфальт. Пришлось еще раз покупать...Опять Хеппу влил?не хеппу но аналог.Феликс пожрал гбц в ланосе. Пришлось варить. Может не в феликсе дело. Но я его себе больше не лью. Лью его в замки цехов что бы не замерзали. мне Феликс тоже не зашёл. В кране печки кристализовался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Седня на рынке смотрел что есть.Самое дорогое Феликс карбоксилатный, про Пепу и не слышали. Сильно нахваливали вот такой: http://vamp.ua/uk/produktsiya-uk/oholodzhuyuchi-ridini-uk/antifriz-krasnyiy-vamp-2/ Достало меня это, Наверное перед летом закажу друзьям дальнобойщикам в Польше купить: " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Сильно нахваливали На рынке могут еще не такое нахвалить Да и вообще как показывает практика на рынках покупать какие либо жидкости (кроме омывателя разве) не самая хорошая идея. 2 denis13 та optimus prime відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Сильно нахваливалиНа рынке могут еще не такое нахвалить Да и вообще как показывает практика на рынках покупать какие либо жидкости (кроме омывателя разве) не самая хорошая идея. бадяжат как пить дать,или закупают разбадяженный потому что он дешевле и на нём наварть можно больше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Ну так а шож лучше Hepa Febi Svagg? Решим, и поставим точку в этом вопросе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Ну так а шож лучше Hepa Febi Svagg? Решим, и поставим точку в этом вопросе Без разницы. Если не ошибаюсь то у них у всех одни и те же присадки от канторы BASF. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Ну так а шож лучше Hepa Febi Svagg? Решим, и поставим точку в этом вопросе обратись к Соллексу он тебе нормальный сделает. ( Надеюсь меня не прибьет за рекламу без разрешения))) Ну так а шож лучше Hepa Febi Svagg? Решим, и поставим точку в этом вопросе Без разницы. Если не ошибаюсь то у них у всех одни и те же присадки от канторы BASF. я тоже так думаю. Упаковщики просто разные. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 @optimus prime, Лучше качественный не подделка. На базаре купить х.з. что. Может в фирменных АТЛ или экзист/автоклад и еще какие нормальные сайты есть. Или с бочки на СТО. Это наверное самое 100 пудовое. Если честно, то как то в жигулях особо и не думал какой антифриз залить От слова совсем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 cartechnic это и есть hepu, Виталию такой отправил и себе g13 влил в мазду 2 VETALZZZ та Yurec77 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2019 Я такой залил при смене ож, плохо не скажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах