optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Мчим сегодня с отцом в поликлинику, и тут замечаю что через 7 км температура то 60-70!, стал на обочине, ебнул молотком по термостату и тут оп поползла и остановилась на 90 и так держалась.Пока мы стояли в очередях мотор успел остыть, и на обратном пути процедуру с молотком пришлось повторить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 ну, уже проще, термостат под замену значит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 И жижу тоже,но потом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 я себе хочу найти термостат латунный совковый Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 И жижу тоже,но потом... жижу пока что оставить, может термос голову и морочил я себе хочу найти термостат латунный совковый не все что совок - збс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 И жижу тоже,но потом... есть жижа, Аляска,5л, пробег около 200 км, могу подарить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 И жижу тоже,но потом... есть жижа, Аляска,5л, пробег около 200 км, могу подаритьЦе за що ти так Оптімуса не любиш?[emoji38] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 И жижу тоже,но потом... есть жижа, Аляска,5л, пробег около 200 км, могу подаритьЦе за що ти так Оптімуса не любиш?[emoji38]я просто предложил как временную замену если у него там вообще такое г..но залито Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Здається мені там шось краще аляски) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Здається мені там шось краще аляски)ну я ж не знаю що там у нього але мова йшла що з-за того гріється двигун, тимчасово можна залити, все одно краще ніж воду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Здається мені там шось краще аляски)ну я ж не знаю що там у нього але мова йшла що з-за того гріється двигун, тимчасово можна залити, все одно краще ніж водуНу гріється він точно не через ОР. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Леха есть два термоса: басплатный и занедорого. Бесплатный хз какой латунный, тот что за недорого почти новый прамо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 И жижу тоже,но потом...есть жижа, Аляска,5л, пробег около 200 км, могу подарить Спасибо, вы так любезны) Леха есть два термоса: басплатный и занедорого. Бесплатный хз какой латунный, тот что за недорого почти новый прамо. Та хочу от Шевика вкинуть, пока так поезжу И жижу тоже,но потом... жижу пока что оставить, может термос голову и морочил Может так и будет,посмотрим Здається мені там шось краще аляски) Felix -45 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 А де Вапм дівся? Наче він раніше був.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 В термостате активный элемент это разновидность парафина и он имеет свойство стареть просто от времени. Поэтому не факт, что советский термостат будет хорошо работать, даже если он не б/у. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 А де Вапм дівся? Наче він раніше був..Весной Вамп слил,патрубки сменил,тщательно систеиу промыл,залил Феликс и пошли проблемы(В термостате активный элемент это разновидность парафина и он имеет свойство стареть просто от времени. Поэтому не факт, что советский термостат будет хорошо работать, даже если он не б/у.Сейчас стоит термостат с машины 2002г.в.всегда работал на отлично,но начпл глючить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Вертай взад Вамп і шукай новий термостат по можливості Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 залил Феликс и пошли проблемы( Вертай взад Вамп да погодите, может реально совпало, бывает же такое. Сейчас стоит термостат с машины 2002г.в.всегда работал на отлично,но начпл глючитьхороший результат, почти 17 лет оттарабанил. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Думаю может антифриз Вамп залить,он вроде лучше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 В машине термостат глючит, а при чем тут антифриз? Если он конечно не старый. 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 В машине термостат глючит, а при чем тут антифриз? Если он конечно не старый.Он последнее время глючит,а до этого после замены жижи температура возросла Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 В машине термостат глючит, а при чем тут антифриз? Если он конечно не старый.Он последнее время глючит,а до этого после замены жижи температура возрослаЖижа на перегрів не впливає майже. Вона як хрінова то замерзне, то закипить чи бошку роз'їсть.Якщо вже молотком допомагало, то міняй свій байпасний термостат на новий або виколупай середину-літо скоро)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Солекс Делортович 825 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 да банально термостат мог приклинить так и выходим на финишную прямую, кстати я свой термотат лечил таким же методом, ключем от гаража его прекрасно расклинивал, пока не перебрал систему охлаждения Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Жижа на перегрів не впливає майже.Впливає і ще й як! Може пам'ятаєш, як я боровся із перегрівом на великих швидкостях - досі в запасі лежить кілька термостатів, помп і радіатор. А винною виявилася Аляска - вона починала закипати десь в середині і утворювала парову пробку. Проявлялося в тому, що пічка переставала гріти. Це ще крім того, що та Аляска почала в якісь глизяві комки збиватися.Все скінчилося, коли в Польщі купив нормальний антифріз, на якому досі їжджу. 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 лютого 2019 Жижа на перегрів не впливає майже. Впливає і ще й як! Може пам'ятаєш, як я боровся із перегрівом на великих швидкостях - досі в запасі лежить кілька термостатів, помп і радіатор. А винною виявилася Аляска - вона починала закипати десь в середині і утворювала парову пробку. Проявлялося в тому, що пічка переставала гріти. Це ще крім того, що та Аляска почала в якісь глизяві комки збиватися.Все скінчилося, коли в Польщі купив нормальний антифріз, на якому досі їжджу. Аляска ше та фігня))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах