Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 у меня есть трубка от пассата б4 , длинная, продувается ртом легкоБачу скучаєш вечорами))) чо не від бумєра?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 у меня есть трубка от пассата б4 , длинная, продувается ртом легко а диаметр небось больше ж Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 у меня есть трубка от пассата б4 , длинная, продувается ртом легкоБачу скучаєш вечорами))) чо не від бумєра?)колись привіз декілька трубок з розборки з Румунії щоб поміняти на бумері,одна лишилась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Если регулятор давления открыт т.е. машина стоит на земле ровно, весь контур должен продуваться легко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 у меня есть трубка от пассата б4 , длинная, продувается ртом легкоБачу скучаєш вечорами))) чо не від бумєра?)колись привіз декілька трубок з розборки з Румунії щоб поміняти на бумері,одна лишиласьЦигарки румунам возив чи шо там робив? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 у меня есть трубка от пассата б4 , длинная, продувается ртом легко а диаметр небось больше жс жигулёвской не сравнивал,но на б4 точно как на БМВ,я отрезал куски нужной длинны и вальцевал специальной приблудой,там даже штуцера одинаковые@Andriy1352,))))а шо ще!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Розібрав гальмівну систему? Плпнирую обратку,собираю детальки,не нравится что трубкп продувпетсч с усилием Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Розібрав гальмівну систему?Плпнирую обратку,собираю детальки,не нравится что трубкп продувпетсч с усилиемА що, магістральна трубка валяється в запасі?Добре брати паливну 2102/04. у меня есть трубка от пассата б4 , длинная, продувается ртом легко а диаметр небось больше жс жигулёвской не сравнивал,но на б4 точно как на БМВ,я отрезал куски нужной длинны и вальцевал специальной приблудой,там даже штуцера одинаковые@Andriy1352,))))а шо ще!? Ну молодчик) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Розібрав гальмівну систему?Плпнирую обратку,собираю детальки,не нравится что трубкп продувпетсч с усилиемА що, магістральна трубка валяється в запасі? Накой мне топливня?у Петра тоже тормознпч стоит и работает, и на Камазе обратка форсунок из такой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Ну то став Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Ну то ставВсему свое время,и так уже пару дней долбилсч то с сидухой то с номером Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Номер перебиваєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Номер перебиваєш?Не, передний номер обдув перекрывал,так вот перенес вниз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Номер перебиваєш?Не, передний номер обдув перекрывал,так вот перенес внизФото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Номер перебиваєш?Не, передний номер обдув перекрывал,так вот перенес внизФото?Все на Драйве Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Красіво послав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Красіво пославТут меня только несколько человек уважают,вы простите но выкладывать тут материал для злопыхания и хейта не вижу смысла, не хочу что бы менч лишний раз нытиком и нищим обзывалих Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Обзивають тебе якраз ті, хто з драйвом дружать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Розібрав гальмівну систему?Плпнирую обратку,собираю детальки,не нравится что трубкп продувпетсч с усилиемА що, магістральна трубка валяється в запасі? Накой мне топливня?у Петра тоже тормознпч стоит и работает, и на Камазе обратка форсунок из такойв обратку форсунок три капли в минуту идёт если они исправны. Так что не равняй. Я себе как писали вторую бензомагистраль ставил. Не если под обычный насос то пойдёт наверное. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Обзивають тебе якраз ті, хто з драйвом дружатьЯб сказав те что с головой не дружат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 12 березня 2019 Так что не равняй. Я себе как писали вторую бензомагистраль ставил. Не если под обычный насос то пойдёт наверное. Так я тут спрашивал и потом в Солексе мерял калибровочное отверствие 1мм,так что не думаю что в обратку идет большой поток бензина,она скорее для удаления воздушных пробок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 13 березня 2019 Тут меня только несколько человек уважают На драйве, я вижу, в данный момент тоже не все так красиво. Возможно дело вовсе не в аудитории? 2 VETALZZZ та jeka_m відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 березня 2019 Тут меня только несколько человек уважают На драйве, я вижу, в данный момент тоже не все так красиво. Возможно дело вовсе не в аудитории? Ты о бане? Ну так чтож я поделаю, модераторы петухи, животные( ватаны) меня значит могут спокойно укропом.фашистом, и салоедом обзывать и им ничего нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 13 березня 2019 @All!@nce, Что бы не быть голословным, вот таке животные попадаются " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 13 березня 2019 Вот по тому, я и не сделал нормальный борт на драйве, хотя и зарегался там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах