KO3AK 52 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 Vasso Видел-видел . Я в ответ махнул Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 фа-фа красной киа черато Я Ольге завтра передам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ajm 379 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 фа-фа седня в 11-15 на Лепсе красному жигулю госномер 672... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 (змінено) Привет красной копейке в тюненхе с антикрылом и наклейками всякими на старообуховской трассе в пятницу. То что одноклубник увидел уже в зеркало) (Кстате лихо ты там обгаяеш.. ловят там на обгоны часто так что осторожней) Змінено 4 липня 2010 користувачем SEMAntix Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joss-21013 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 SEMAntix, Это скорей всего был Артем Мэд Дог Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 4 липня 2010 Привет белой копеечке с номером 223-76 на Крещатике примерно в 22-20 на парковке))) эт кто? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЕКАТЕРИНА 1 Скарга Опубліковано: 6 липня 2010 Привет Бекхему))))) седня в жуткий ливень))если бы не посигналил я бы не уидела тебя))) я даж не наю че ет за улица была))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 SEMAntix, и тебе привет я знаю, что часто, знаю и места, где они любят стоять. Ну стараюсь аккуратненько Кстати слышал,что этой конченой разметки в три полосы нигде больше нет, только в Узбекистане и на старообуховской трассе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 ну хз хз))) там жеж просто вип полоса для них.. чтобы простые смертные не мешали ездять им домой и на работу.. за страну нашу переживают.. не жалеют себя) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 SEMAntix, правильно, некогда им отдыхать, о державе думают Три полосы - это маразм. имхо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 Привет сегодня точнее вчера красной таврии на московской. По ходу Ирка. Отмаяковатся не успел поздно заметил уходила направо, а я прямо Жемен в это время делился впечатлениями о Египте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Corleone 16 Скарга Опубліковано: 12 липня 2010 привет одноклубнику с старой большой наклейкой гос. номер 223-76 на Сирецкой сегодня в 14.30 ... от мИня.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 18 липня 2010 привет сегодня желтой 2101 с наклекой 40лет на боковой двери веером на академгородке от бежевой 2106. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Привет зеленей семерке возле моего дома на троещине в воскресенье вечером... это видать кто-то двойку сменил на семерку)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mad_dog 112 Скарга Опубліковано: 21 липня 2010 Поднимаются люди Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vasso 51 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Привет сегодня на Туполева в МРЭО Est Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 23 липня 2010 Тебе тоже)) Только не говори что я там делал, это секрет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 26 липня 2010 привет сегодня утром бежевой 2101 на дачной под мостом. также привет жыдкому точнее его 06 припаркованой во дворах озле метро житомерская. и привет (встречное блым-блым) деду на сирецкой )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
djurka 493 Скарга Опубліковано: 26 липня 2010 привет жыдкому точнее его 06 Колян, передавай привет бате от WAZа Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wood100k 7 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 Привет Lsasa на воздухофлотском вчера в 18-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
hedgehog 2 Скарга Опубліковано: 27 липня 2010 привет, в конце июня мне положили под дворник визитку клуба, белая копейка была припаркована в переулке Белинского. Спасибо за приглашение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LETCHIK21011 1 Скарга Опубліковано: 28 липня 2010 фа-фа бежевой копейке на ул. Королева от шевроле еванда (в понедельник чясиков в 11) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BARKAS 3 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 фа фа вчера белой копейке с наклейкой сзади! Мы на белом форде ехали, на Лазурном! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Drakon 1 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 kirello,И тибе привет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
копьёныш 14 Скарга Опубліковано: 29 липня 2010 Привет темно-синей копеечке с белым задком (там, где место для номера) и клубной надписью на бульваре Лепсе возле авторынка, сегодня в 17.00 Я ехала по правой полосе, на скутере. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах