Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Creativ4eg, И тебе привет))) я трохи спешил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 я трохи спешил)) я бы сказал оооочень спешил. я даже бибикнуть не успел Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Davyd 5 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2015 Николай-01 WAZ И Вам привет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2015 Превед Квитке в Ашане. И превед Александру на авантаже в 18,30 примерно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 24 квітня 2015 Yurec77, и тебе привет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2015 Привет Юре Сталкеру, ехал с Дорогожичей в сторону Перловки) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2015 Кто то знает бойца? Наш не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2015 Наш не? не(яыарвароыфр Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пётр 97 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2015 Сталкер машину покрасил? О_о чё-та вроде халтурненько наверное угасился в какашко, краску не подобрал)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Пётр, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shtryl 417 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Привет Фоззи сегодня, на Дарнице, возле мака, из вагона метро Снова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2015 Походу он там завтракает) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Превед WAZ на клумбе героев днепра. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Creativ4eg, Даров возле Бсп,увидел из маршрутки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Creativ4eg, Даров возле Бсп,увидел из маршрутки... купил диски пересел на маршрутку? и тебе привет. были с парнями у Петра как раз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Превед WAZ на клумбе героев днепра. Здаров Я тебя не заметил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 WAZ, Я на лануси катил... Даже приостановился что бы понять чья 2106,но твою знаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2015 Creativ4eg, Та я так и понял...Чеж я никак в бсп не дойду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 8 травня 2015 Привет Валере сегодня утром на сталинграда из 88-го автобуса)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VAZелин 19 Скарга Опубліковано: 9 травня 2015 Привет USSRMoto на перекрестке Шевченко и Гагарина)))Шумахер аднако)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 привет организму с наклекой нащего клуба который вместе с остальными организмами щимился со второго ряда на турбину около Патона около 17.30, благодаря вам организмы, там та тянучка будет вечно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 травня 2015 че за организм? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SEMAntix 10 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 копейка с наклейкой клуба, я думаю тот кто там так ехал тот поймет и без выкладывания номеров и скринов с регика. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 А цвет у опганизма какой? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 15 травня 2015 копейка с наклейкой клуба, я думаю тот кто там так ехал тот поймет и без выкладывания номеров и скринов с регика. у нас есть такие авто, у которіх хозяева мягко говоря ленивці, при продаже авто им жалко сдирать наклейку, а новый хозяин и дупля не ловит что эта клубная машина "наклєйка наклєйка хай собі буде" так что скрин желателен з.ы что такое турбина? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах