odeskin 3 Скарга Опубліковано: 17 вересня 2011 asmadei, полностью! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 Здрастье)) Давайте собираться! Не хотите на день города прокатиться ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gunnia 1 Скарга Опубліковано: 23 вересня 2011 а когда он???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 24 вересня 2011 Сегодня)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavaX 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 Всем привет, я новенький тут хотел бы познакомиться и т.д. Пока без прав. Но личная ласточка уже есть... Студент 2-го курса ХПК есть кто с этого места? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 SlavaX, Привет! Осваивайся, всегда рады новым людям! Уверен тебе тут понравится! Только перед тем как создавать новые темы, воспользуйся поиском, и прочитай правила форума ( чтобы потом не возникли вопросы: а чего, а как, а зачем. Ну ты понял ). Ну а так всегда рады. Удачи, и до встречи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavaX 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 odeskin, Огромное спасибо за советы. Слушайте кто может помочь вчера закоротил зажигание после чего потухли : Габариты , ближний-дальний свет. Предохранители целы. Есть варианты как можно проверить целая ли проводка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 SlavaX, Да прозвони тестером, и проверь провода! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ИгорьВАЗ2101-72г 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 Всем приветище зеилячки я из Камянца Подольского! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavaX 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2011 ИгорьВАЗ2101-72г, Привет. odeskin, Да тестером не вариант у меня он полетел =) а за идейку спасибо у знакомого попрошу тестер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2011 ИгорьВАЗ2101-72г, Привет в КамПод)) Ездил недавно туда 2 месяца)) SlavaX, Здарова! Я бывшый студент ХПК и нынешний студент ЛНУ)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavaX 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2011 Парни а где можно у нас в городе взять наклейку? У меня просто белая 21013 думаю прикольно бы смотрелось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rybak 3 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Всім привіт. Зверніть увагу- Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavaX 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2011 Посилання Прошу заценить блог моей ласточки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rassel 6 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 SlavaX, создавай здесь борт журнал! Драйв это немножко другой ресурс! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SlavaX 1 Скарга Опубліковано: 4 жовтня 2011 Я знаю просто тут неудобно его везти я извеняюсь я просто кинул что бы посмотреть реакцию людей.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kovzer 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2011 Хмельнечане,где у нас в хмеле разборки вазов? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kisa_jr 1 Скарга Опубліковано: 26 жовтня 2011 на автобазаре есть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LSasa 16 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2011 ПРиветствую всех планирую посетить ваш славный город. Буду на оптовом гдето с 7ми и до двух дня. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
melnyk 1 Скарга Опубліковано: 11 листопада 2011 (змінено) может у кого то завалялись сидения на семёрочку, куплю за нормальную цену! Змінено 11 листопада 2011 користувачем melnyk Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
анджей 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 Добрый вечер, я тут новенький . Ладушка есть. Хотел найти друзей фанатов по автомобилям ваз. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nomat 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 тут все фанаты ваз )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
odeskin 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2011 (змінено) анджей, Ты кокрас попал куда надо! Тут нас хватает! Змінено 13 листопада 2011 користувачем odeskin Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
анджей 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Kovzer, Скажу вчера был на одно авторазборке по Вазам. ответ туда даже нестоит. идти , дороговато!!!! Авторазборка находиться в начале микрорайона Лезнево, в районе ресторана Плай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kovzer 1 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2011 Анджей, там на раннюю 2101 что-то можно найти из хрома или все шлак? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах